Datingsite Lexa

Lexa datingsite

Aantal Nederlandse leden
Gemiddelde beoordeling

Prijs betaald lidmaatschap

2.100.000
3/5 sterren

v.a. €9,95 pm

Direct aanmelden?

Beoordelingen lezen

Sinds 2002 bestaat Lexa, dat inmiddels is uitgegroeid tot een van de grotere websites op het gebied van online daten in Nederland. Lexa werd in 2008 gekozen tot de meeste populaire dating website. Lees hieronder meer over deze grote dating website Lexa.

Free account
Om te kijken of de dating website Lexa je bevalt, kun een gratis account aanmaken. Hiervoor hoef je slechts enkele gegevens in te vullen zoals je woonplaats, voorkeur en geslacht. Als je emailadres is bevestigd, kun je direct beginnen met het invullen van je profiel. Het invullen van het profiel neemt wat meer tijd in beslag, omdat je hier meer zaken kunt invullen, waar je wellicht even over wil nadenken.

De homepage
De homepage van Lexa biedt al direct veel mogelijkheden. Zo kun je aan de linkerkant inzicht krijgen in de ontvangen berichten, de geschiedenis van de chats en flirts bekijken.

Centraal op de homepage staan onder meer de nieuw aangemelde leden vermeld. Zo krijg je meteen het idee dat het inderdaad een erg actieve website is met veel leden, die actief zijn op de site. Natuurlijk is het in het begin even wennen, omdat er wel erg veel informatie te vinden is op de homepage, maar alles is overzichtelijk weergegeven, zodat je snel gewend raakt.

Lexa meest betrouwbare datingsite Naar leden zoeken
Via Lexa.nl kun je heel eenvoudig naar leden zoeken. Je kunt leden selecteren op geloof, kleur van het haar, speciale hobby's en zelfs op de voorkeur voor muziek of sport. Ook heb je de mogelijkheid om je zoekopdracht op te slaan. Als je bijvoorbeeld zoekt naar brunettes in de leeftijd tussen de 27 en 40 dan kun je de zoekopdracht als volgt opslaan: brunettes 27-37.

Lexa profielen
Op Lexa.nl zijn de profielen zeer uitgebreid met algemene informatie en meer specifieke gegevens zoals het uiterlijk, levensstijl en foto's van leden.

'Mijn perfect match' is een tabblad dat wat extra aandacht verdient. Hier kun je namelijk aangeven hoe je ideale partner eruit zal zien en aan welke criteria je partner zou moeten voldoen. Ook andere leden hebben inzicht in deze informatie, zodat zij kunnen beoordelen of ze voldoen aan het beeld dat je van een partner hebt.

De mogelijkheid bestaat natuurlijk dat er onredelijke criteria in worden vermeld, maar je kunt in elk geval een beeld krijgen van hoe iemand zijn of haar ideale partner ziet.

Een ander tabblad is 'mijn video's' en hiermee kan je met gebruik van de webcam zelf videoclipjes op Lexa.nl plaatsen. Dit is een leuke extra mogelijkheid, die je niet bij alle dating websites terug zal zien.

Contact leggen
Er zijn via Lexa.nl meerdere mogelijkheden om met andere leden in contact te komen, waarbij er gebruik wordt gemaakt van de meest moderne technieken zoals het meedoen aan een live chat of gebruik maken van een video live chat met je webcam.

Ook is het handig dat je een live bericht krijgt op het moment, dat iemand jouw profiel aan het bekijken is. Een andere optie is het overzicht van leden te krijgen, van leden die je profiel sinds je laatste bezoek hebben bekeken.

Verder is het mogelijk een lijst op te vragen van leden, waar mee je een flirt hebt gehad, naar wie je een berichtje hebt verzonden of wie je via Lexa een msn uitnodiging hebt verzonden.

Lexa.nl biedt dan ook een verscheidenheid aan mogelijkheden om contact te leggen met andere leden, gegevens te bewaren en informatie op te vragen.

Lexa Nummer 1 datingsite Conclusie Lexa dating website Lexa is een uitstekende website voor online dating met een actief ledenbestand. De fraaie vormgeving op de website en de uiteenlopende mogelijkheden om contacten te leggen, bieden volop de gelegenheid om de partner van je dromen te ontmoeten. In vergelijking met andere datingsites is Lexa zeker een aan te bevelen website.

Direct aanmelden bij Lexa? Klik hier!


Beoordelingen

Toen ik Lexa op TV zag ben ik gaan google'n en kwam op datingzoeker terecht. Mij aangemeld en een betaald lidmaatschap afgesloten met leuke date garantie. Binnen 6 maandjes een leuke partner gevonden en wij zijn nu al 1.5 jaar samen! Lexa is wel wat aan de dure kant maar zeker het geld waard! 5 beoordeling voor Lexa Melissa Parker
Helaas was Lexa niet zo goed voor mij! Een lidmaatschap afgesloten en vergeten op te zeggen waardoor het automatisch werd verlengd en ik er een tijdje aan vast heb gezeten. Toch maar gebruik gemaakt omdat ik er toch voor betaalde en wat leuke mannen leren kennen! Beetje geluk bij een ongeluk....? 3 beoordeling voor Lexa Anoniem
Toen ik begon met datingsites wou ik gratis uitproberen. Gratis datingsites zoals relatieklik en dating2000 uitgeprobeerd, maar kwam erachter dat het veel nepperij was en de sfeer erg slecht. Tijdens een actie een paar uur volledig lidmaatschap gehad, ik was meteen verkocht. Goede datingsite voor serieuze mensen! 4 beoordeling voor Lexa Marcel
Ik wou graag een leuke vriendin vinden op een datingsite, via hier terecht gekomen bij Lexa. Veel opties, veel leden dus heb een proeflidmaatschap afgesloten om te porberen. Diverse leuke gesprekken gehad waarna ik voor 3 maanden ging betalen. Uiteindelijk een paar leuke dates gehad, maar nog niet echt iets serieus. Ik blijf nog even lid van deze site, zeker leuk! 5 beoordeling voor Lexa Pim
Via Lexa bij Lexamore terechtgekomen. Functioneert alleen wanneer je de vooraf aangegeven routes volgt en je de nodige centen hebt voldaan. Koppelverkoop dus. Niet erg sympathiek.Afmeldingen komen in het fuk,van "niet herkenning" terecht. Dat duurt dus even. Lexa zelf geeft goede support, daar kan ik niets negatiefs over melden. 3 beoordeling voor Lexa Karel Klaver

Lexa lidmaatschap

Zelf een recensie insturen?

Uw naam


Uw email adres (niet openbaar)


Uw beoordeling


Uw recensie


Copyright © 2006-2016 DatingZoeker.nl Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy policy - Contact opnemen