Vier met ander singles kerst in Brabant

Vier met ander singles kerst in Brabant

Deze kerst kan voor singles in Nederland een hele leuke tijd worden. Relatieplanet organiseert namelijk in samenwerking met Go-Out een geweldige kerst op een leuke plek in Brabant. De locatie bevindt zich in een schitterend heidegebied met bossen in Someren. De singles verblijven in Heide Hoeve van 24 december tot 27 december. Er zijn verschillende faciliteiten beschikbaar die het verblijf nog aangenamer maken. Zo er is een zwembad, een leuke bar, een sauna en fitnessapparatuur. Het is mogelijk om via het binnenzwembad naar het buitenzwembad te zwemmen. Er zijn in totaal vijfentwintig slaapkamers beschikbaar en op zondag 24 december zijn de singles vanaf 15.00 uur welkom. Er staat dan wat te drinken klaar en de singles kunnen alvast met elkaar kennismaken om daarna om 18.00 uur voor het diner aan te schuiven.

Er wordt in de avond een astronomisch evenement georganiseerd en dan krijgt iedereen de gelegenheid om de ruimte in te kijken met een telescoop. Er kan in de avond gewandeld worden of gebruik worden gemaakt van de vele faciliteiten die er geboden worden. Op eerste en op tweede kerstdag is er in een ochtend een uitgebreid kerstontbijt. Er worden leuke activiteiten aangeboden, zoals een wandeling of karaoke. Er zijn zowel gratis activiteiten als betaalde activiteiten om aan deel te nemen. Zo kan er bijvoorbeeld een pokerworkshop gevolgd worden of kan er een massagebehandeling ondergaan worden. Op eerste kerstdag is er een barbecue en op tweede kerstdag volgt er een verrassingsdiner. Singles kunnen zichzelf een onvergetelijk kerst bezorgen door mee te gaan en drie dagen lang te genieten.


Dating nieuws
 • Virtuele coach helpt single bij vinden van date
  Virtuele coach helpt single bij vinden van date
  15-01-2018 lees
 • Gezellig eten, dansen en daten met singles
  Gezellig eten, dansen en daten met singles
  08-01-2018 lees
 • Single Bells actie bij datingsite Pepper
  Single Bells actie bij datingsite Pepper
  01-01-2018 lees
 • Single zijn tijdens kerstdagen niet altijd gezellig
  Single zijn tijdens kerstdagen niet altijd gezellig
  25-12-2017 lees
 • Leuke datingtips voor kerstperiode
  Leuke datingtips voor kerstperiode
  18-12-2017 lees