Datingtips voor mannen

Veel mannen kunnen wel wat datingtips gebruiken. Het is dan ook niet vreemd dat een aardig aantal mannen hier naar op zoek is. Daten is namelijk niet iets dat je zomaar doet. Datingtips voor mannen zijn er in veel verschillende varianten, maar je moet hier wel altijd bij in het achterhoofd houden dat deze niet voor iedereen zullen werken. Er zijn echter enkele datingtips voor mannen die geschikt zijn voor iedereen, zelfs de meest verlegen types.


Maak met zoveel mogelijk mensen contact

Als man zijnde hoor je zelfvertrouwen uit te stralen. Dat is namelijk wat vrouwen willen zien in een mand. Ze willen zich graag beschermd voelen. Het verkrijgen van meer zelfvertrouwen is voor de een heel lastig, en voor de ander geen enkel probleem. Gelukkig zijn er een paar simpele zaken die je kunt doen om je zelfvertrouwen te vergroten.

1: Lach naar iedereen die je tegenkomt. Mensen zullen je toelachen. Als mensen naar je lachen zal dit automatisch je zelfvertrouwen vergroten.

Datingtips mannen

2: Heb contact met zoveel mogelijk mensen. Ga bijvoorbeeld naar een winkelcentrum, en spreek zoveel mogelijk mensen aan. Je hoeft ze niet meteen te versieren, vraag bijvoorbeeld gewoon hoe laat het is.

Door met veel mensen contact te hebben zul je automatisch je zelfvertrouwen vergroten, waardoor je een stuk zelfverzekerder overkomt bij je uiteindelijke date.

Zorg dat je er verzorgd uitziet

Een van de belangrijkste datingtips voor mannen is dat je er verzorgd uit moet zien. Als man zijnde er niet verzorgd uitzien als je op date gaat is echt not done. Zorg er dus altijd voor dat je je gewassen hebt, dat je haar goed zit en het allerbelangrijkste: dat je niet naar zweet stinkt. Als iets een garantie is voor een mislukte date, dan is het wel naar zweet stinken. Er verzorgd uitzien heeft trouwens nog een voordeel: het vergroot meteen je zelfvertrouwen. Ga maar eens naar de kapper en koop een paar nieuwe kleren, je voelt je meteen een stuk beter in je vel zitten. Voor jezelf maakt het vast niet zoveel verschil, maar voor vrouwen is dit absoluut merkbaar.

Recht lopen

Een van de belangrijkste datingtips voor mannen is het uitstralen van zelfvertrouwen. Niet alleen het uitstralen ervan, maar voornamelijk het hebben van vertrouwen in jezelf zorgt er voor dat de kans op een succesvolle date aanzienlijk toeneemt. Het is niet voor niets dat de meeste datingtips voor mannen eigenlijk allemaal op het hebben van zelfvertrouwen neerkomen. Een gemakkelijk punt om je zelfvertrouwen op te krikken is door recht te lopen. Door een standvaste positie aan te nemen straal je niet alleen zelfvertrouwen, maar ook macht uit. Waarom denk je dat vrouwen mannen in uniform zo geweldig vinden?

Ben open en toon interesse

Een andere belangrijke datingtip voor mannen is dat het heel belangrijk is om open te zijn. Ben eerlijk over alles en geef niet alleen antwoord op vragen die je gesteld worden, maar ga er zelf ook dieper op in. Hierdoor laat je zien dat je graag praat en dat je geen gesloten persoon bent. Let er tegelijkertijd wel op dat je ook niet teveel aan het woord bent, vrouwen houden er namelijk van om te praten. Zij zoeken vaak iemand die juist een luisterend oor kan bieden. Het is juist goed als je je datingpartner veel laat praten, hiermee laat je namelijk blijken dat je interesse in haar hebt. Stel dus veel vragen en laat haar het praatwerk doen!

Dit is voor jou niet alleen makkelijk, maar zorgt er ook nog eens voor dat zij een goed gevoel bij jou krijgt, omdat je geïnteresseerd overkomt. Zorg er overigens wel voor dat de interesse echt is en niet gespeeld, op een gegeven moment val je dan namelijk toch door de mand. Als een onderwerp waarover je aan het praten je niet bevalt kun je altijd gemakkelijk van onderwerp wisselen door een paar hele andere vragen te stellen.

Dating nieuws
 • Online daten als oudere
  Online daten als oudere
  27-02-2024 lees
 • Vier ook Valentijn en begin nu met online daten
  Vier ook Valentijn en begin nu met online daten
  07-02-2024 lees
 • Pooldaten tijdens geweldig leuke poolavond
  Pooldaten tijdens geweldig leuke poolavond
  29-01-2024 lees
 • Speed dating is weer helemaal in
  Speed dating is weer helemaal in
  03-01-2024 lees
 • Tips voor online dating met de juiste profielfoto
  Tips voor online dating met de juiste profielfoto
  27-12-2023 lees