Be2

Be2In Europa is Be2 één van de grootste match making services en over de hele wereld is het een van de snelst groeiende bedrijven. Voor een datingsite is het belangrijk dat er een groot aantal members is, want dat maakt het ook voor nieuwe leden interessant om zich aan te melden. Als member wil je zoveel mogelijk keuze hebben en vind je het leuk om een hele avond profielen van anderen te bekijken. Bovendien is de kans groter dat je een geschikte date kunt vinden als er een groot aantal members beschikbaar zijn.

Direct gratis inschrijven bij Be2

Bij een kleinere datingsite is het aanbod nu eenmaal beperkter. Bij Be2 heb je volop keuze uit profielen. Be2 kent een groot aantal leden over de hele wereld van meer dan twintig miljoen en verspreid over ruim dertig landen. Dagelijks komen er op deze datingsite nieuwe leden bij. Een extra reden dus om alvast eens een kijkje te gaan nemen bij Be2. De dating website richt zich vooral op mensen, die op zoek zijn naar een langdurige relatie en is dus niet bedoeld voor vluchtige dates zonder zicht op relatie. Om een succesvolle relatie tussen members te realiseren, maakt Be2 gebruik van persoonlijkheidstesten.

Persoonlijkheidstest

Be2 datingsiteDe persoonlijkheidstest van Be2 steunt op een wetenschappelijke basis en dat alleen al is een goede reden om je in te schrijven bij deze datingsite. De persoonlijkheidstest dient als doel om later voor een goede match te kunnen zorgen. Vul de test maar eens is en je zult nog verrast opkijken van de resultaten. Het vormt de basis voor het aangaan van een langdurige relatie met één van de members. De formule van de persoonlijkheidstest van Be2 is gebaseerd op tientallen jaren van onderzoek op het gebied van compatibiliteit en persoonlijkheid. Daarbij worden antropologische, sociologische en psychologische criteria gehanteerd. Be2 kan aan de hand van de ingevulde persoonlijkheidstest goed inschatten welke single members het beste bij je passen. Uiteraard wordt daarbij rekening gehouden met persoonlijke voorkeuren. Be2 kent op het gebied van langdurige relaties een grote succesratio van veertig procent.

Hoe werkt het?

Na het invullen van de persoonlijkheidstest en het opgeven van je e-mailadres zal be2 een groot aantal potentiële toekomstige partners aanbieden. Hiermee kun je naar eigen inzicht contact zoeken. Hoe de karaktereigenschappen van members door Be2 aan elkaar gekoppeld worden is niet heel duidelijk, want tegenovergestelde karakters die gematched worden komen ook voor. Misschien ligt daarin wel de basis voor een succesvolle relatie. Een emotioneel persoon past misschien wel perfect bij een meer rationeel denkend persoon. Het is niet voor niets dat tegenpolen elkaar aantrekken. Be2 heeft er kijk op en dat blijkt wel uit het gigantische ledenaantal.

Gratis lidmaatschap

Bij een gratis inschrijving kun je kennismaken met de werkwijze van Be2. Je hebt altijd de mogelijkheid om later nog over te stappen naar een premium lidmaatschap. Sta je op het punt te beginnen met online daten, dan is het een prima eerste stap om je in te schrijven bij Be2 en de persoonlijkheidstest te doen. Later zal blijken of deze stap voor jou een langdurige relatie zal opleveren.

Opmerkelijk is dat er op deze website meer vrouwelijke daters zijn dan mannelijke (57% vrouw)!

Recensies voor Be2

Be2 is beoordeeld 3/5 gebasseerd op 4 reviews.

Wij hebben 4 beoordelingen voor deze datingsite.

4 sterren
4/5 beoordeling

In het begin was ik wat huiverig voor deze website, omdat die niet heel bekend leek te zijn. Na mij aan te melden had ik toch vrij veel leden gevonden en een aantal leuke contact gelegd. Aanrader deze website!

Over Be2 11.01.15
2 sterren
2/5 beoordeling

Ik vond Be2 een beetje tegen vallen. Heb een aantal datingsites geprobeerd maar het aantal actieve leden viel een beetje tegen. Op de website staat dat er miljoenen leden zijn, maar dit is over heel Europa gezien. Als ik moet kiezen tussen Lexa en Be2 dan kies ik toch echt voor Lexa!!

Over Be2 27.05.15
2 sterren
2/5 beoordeling

Be2 is helaas wat aan het afbrokkelen. De site was een jaar geleden nog leuk en actief maar tegenwoordig gebeurd er niet zo heel veel meer. Dit terwijl het lidmaatschapsgeld aardig aan de hoge kant is, denk dat ik mij uit ga schrijven...

Over Be2 02.02.16
4 sterren
4/5 beoordeling

De site van be2 werkt leuk maar heb het idee dat het een beetje vergane glorie aan het worden is... ik zat hier een aantal jaren geleden en toen was het echt druk met nieuwe leden,,, tegenwoordig lijken veel leden niet meer actief te zijn. Ondanks dit zijn er alsnog wel leuke mannen voor mij en blijf ik nog even proberen.

Over Be2 21.02.22

Plaats een recensie voor Be2

Dating nieuws
 • Online daten als oudere
  Online daten als oudere
  27-02-2024 lees
 • Vier ook Valentijn en begin nu met online daten
  Vier ook Valentijn en begin nu met online daten
  07-02-2024 lees
 • Pooldaten tijdens geweldig leuke poolavond
  Pooldaten tijdens geweldig leuke poolavond
  29-01-2024 lees
 • Speed dating is weer helemaal in
  Speed dating is weer helemaal in
  03-01-2024 lees
 • Tips voor online dating met de juiste profielfoto
  Tips voor online dating met de juiste profielfoto
  27-12-2023 lees