Datingsites

Alle datingsites

Lexa

1 Lexa

Sinds 2002 bestaat Lexa, dat inmiddels is uitgegroeid tot een van de grotere websites op het gebied van online daten in Nederland. Lexa werd in 2008 gekozen tot de meeste populaire dating website. Lees hieronder meer over deze grote dating website Lexa.

aanmelden
5/5 6

E-matching

2 E-matching

e-Matching is in Nederland de oudste online datingsite en uitsluitend bestemd voor de doelgroep van hoger opgeleiden. Er zijn talloze leuke singles actief op de website waar wellicht een nieuwe levenspartner tussen zit.

aanmelden
5/5 6

Parship

3 Parship

Parship is een online dating site, die zich specifiek richt op singles met een hogere opleiding en op zoek zijn naar een levenspartner. De website Parship.nl is verschillend van andere online dating sites. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van een unieke methode voor matching.

aanmelden
5/5 6

Breeze

4 Breeze

Als je op zoek bent naar een alternatief voor de gewone datingsapps, dan ben je bij Breeze aan het goede adres. Deze app is niet alleen voor het leren kennen van nieuwe mensen, maar stimuleert je ook om daadwerkelijk af te spreken. Hoe veel matches heb jij in andere apps en sites open staan maar heb je nooit mee gedatet?

aanmelden
5/5 6

Stedendating

5 Stedendating

De online datingsite StedenDating is een website waarmee jij andere singles in jouw regio kunt vinden. De datingsite is specifiek gericht op het vinden van lokale singles die net als jij openstaan voor een nieuwe relatie of in ieder geval een eerste date.

aanmelden
5/5 6

Be2

6 Be2

In Europa is Be2 één van de grootste match making services en over de hele wereld is het een van de snelst groeiende bedrijven. Voor een datingsite is het belangrijk dat er een groot aantal members is, want dat maakt het ook voor nieuwe leden interessant om zich aan te melden.

aanmelden
5/5 6

Match4me

7 Match4me

Match4Me is een online dating site voor hoger opgeleide singles. Met hoger opgeleide singles worden personen bedoeld die een hogere opleiding op hbo of universitair niveau hebben gevolgd.

aanmelden
5/5 6

Elite dating

8 Elite dating

Elite Dating is op zich namelijk zeker en vast een kwalitatieve datingsite die over een zeer groot potentieel beschikt. Het feit dat ze zich specifiek richt op singles die een hogere opleiding hebben gevolgd speelt daar zeker en vast een niet onbelangrijke rol in.

aanmelden
5/5 6

50Plusmatch

9 50Plusmatch

50plusmatch is een datingsite voor iedereen met een leeftijd vanaf vijftig jaar die op zoek zijn naar een partner. Het is één van de grotere senioren datingsites in Nederland en erg populair onder actieve vijftigplussers.

aanmelden
5/5 6

Vijftigplusdating

10 Vijftigplusdating

Vijftigplusdating is gericht op senioren net zoals 50plusmatch. Alle vijftigplussers kunnen zich op de site gratis aanmelden om naar andere singles op zoek te gaan voor vriendschap of een relatie.

aanmelden
5/5 6

50liefde

11 50liefde

Heel wat 50plussers kiezen er vandaag de dag voor om hun liefdesgeluk niet meer te gaan zoeken op café of op speciale avonden voor vrijgezellen. In plaats daarvan gaan ze zich registreren op een datingsite als 50liefde.

aanmelden
5/5 6

Op zoek naar jou

12 Op zoek naar jou

De datingsite Op zoek naar jou profileert zich als een Christelijke datingsite. De datingsite werd opgericht in het jaar 2004 en richt zich niet alleen op mensen die op zoek zijn naar een relatie, maar ook wie gewoon een fijne vriendschap wil ontwikkelen is hier aan het juiste adres.

aanmelden
5/5 6

Nieuwe relatie

13 Nieuwe relatie

De website Nieuwerelatie.nl is relatief nieuw en telt meer dan 32.000 singles die op zoek zijn naar een partner.

aanmelden
5/5 6

Maatjemeer match

14 Maatjemeer match

De datingsite Maatjemeer-match.nl is de ideale plek om single mannen en vrouwen met een maatje meer te ontmoeten. Singles met een maatje meer vinden het vaak lastig om zich aan te melden op een datingsite en vrezen bijvoorbeeld vervelende reacties te ontvangen.

aanmelden
5/5 6
Gayparship
15

Gayparship

15 Gayparship

GayParship is een datingsite die zich zoals de naam reeds laat vermoeden in het bijzonder richt op homo's en lesbiennes. Voor deze doelgroep is het vaak niet zo eenvoudig om een geschikte partner te vinden op een algemene datingsite.

aanmelden
5/5 6

Seniorengeluk

16 Seniorengeluk

Seniorengeluk is een datingsite die zich speciaal richt op senioren net zoals dat bij 50plusmatch het geval is. Seniorengeluk is een van de datingsites die veel gebruikt wordt door de oudere singles om opnieuw het geluk te vinden.

aanmelden
5/5 6

Datingeasy

17 Datingeasy

Het aantal mensen dat via internet op zoek is naar een leuke date groeit elke dag. DatingEasy is een datingwebsite die zich richt op het eenvoudig vinden van een single bij jou in de buurt of ergens anders in Nederland.

aanmelden
5/5 6

Metjou

18 Metjou

Metjou is een bekende en populaire Nederlandse datingsite. Deze datingsite richt zich in het bijzonder op mensen tussen de 20 en 45 jaar.

aanmelden
5/5 6

Ondeugend Daten

19 Ondeugend Daten

Ondeugend Daten is een bekende en populaire Nederlandse datingsite die er om bekend staat in het bijzonder interessant te zijn voor singles en stellen die op zoek zijn naar één of meerdere partners om seks mee te hebben.

aanmelden
5/5 6

Victoria milan

20 Victoria milan

Toe aan een leuke relatie erbij? Dan lijkt Victoria Milan het meest geschikte datingplatform van dit moment. De website maakt het zeer eenvoudig om als niet-single een leuke date te scoren met andere niet-singles.

aanmelden
5/5 6

Second Love

21 Second Love

Secondlove is een datingsite voor daters met een partner welke graag naast hun huidige relatie extra spanning willen. De slogan 'Flirten is niet alleen voor singles' samen met de naam 'Second Love' geeft al aan waar de website voor bedoeld is.

aanmelden
5/5 6

Pepper

22 Pepper

De datingsite Pepper mag zich met recht en rede één van de populairste datingsites van Nederland noemen. Dit is niet zomaar uit de lucht komen vallen.

aanmelden
5/5 6
Dating nieuws
 • Online daten als oudere
  Online daten als oudere
  27-02-2024 lees
 • Vier ook Valentijn en begin nu met online daten
  Vier ook Valentijn en begin nu met online daten
  07-02-2024 lees
 • Pooldaten tijdens geweldig leuke poolavond
  Pooldaten tijdens geweldig leuke poolavond
  29-01-2024 lees
 • Speed dating is weer helemaal in
  Speed dating is weer helemaal in
  03-01-2024 lees
 • Tips voor online dating met de juiste profielfoto
  Tips voor online dating met de juiste profielfoto
  27-12-2023 lees