Parship

ParshipParship is een online dating site, die zich specifiek richt op singles met een hogere opleiding en op zoek zijn naar een levenspartner. De website Parship.nl is verschillend van andere online dating sites. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van een unieke methode voor matching. Mensen worden met elkaar in contact gebracht op grond van een wetenschappelijk gefundeerde persoonlijkheidstest. Singles hoeven alleen maar 74 vragen in te vullen in de Parship test, waarna een persoonlijk profiel ontstaat. Met dit persoonlijkheidsprofiel stelt Parship de persoon voor op anonieme wijze aan singles, waar een match uit zou voort kunnen komen.

Direct gratis inschrijven bij Parship

De verhouding man en vrouw is bij Parship gelijkmatig met 51 procent vrouwen en 49 procent mannen. Dat is in vergelijking met andere datingsites zeker uniek te noemen. Het grootste aantal van de leden heeft een leeftijd tussen de 28 jaar en 55 jaar en heeft een hogere opleiding genoten. De methode van matching werkt, want maar liefst 38 procent van de singles vindt via deze mogelijkheid een partner. Parship voert in Nederland het keurmerk Thuiswinkel Waarborg. Dat betekent, dat de veiligheid en privacy van de leden op het dating platform gegarandeerd wordt.

Wat is de werkwijze?

Parship screenshotDe methode van Parship bestaat uit twee stappen. Het eerste wat gedaan moet worden is het registratieproces voltooien en de persoonlijkheidstest invullen. Tot deze eerste stap behoort ook het aanmaken van een persoonlijk profiel en het kijken naar de partnervoorstellen. Verder kunnen contactverzoeken worden verzonden en ontvangen, zoals 'Glimlachen' en 'IJsbrekers'.

De tweede stap is het actief in contact komen met andere singles op de site. Daarvoor is een Premium lidmaatschap nodig. De kosten hiervan bedragen minimaal 24,90 euro per maand. Met dat lidmaatschap is het mogelijk om ongelimiteerd berichten te verzenden en te ontvangen. Ook kunnen foto's worden uitgewisseld. Verder ontvangt het lid een uitgebreid persoonlijkheidsrapport, dat gebaseerd is op de ingevulde persoonlijkheidstest.

Recensies voor Parship

We hebben 3 recensie(s) ontvangen voor Parship.

Over Parship

Ik zocht hogeropgeleiden dating en kwam na een tv commercial terecht op Parship. Ik moet zeggen dat ik Parship wel aardig aan de prijs vind, maar uiteindelijk toch geen spijt van mijn abonnement. Enkele leuke contact opgedaan, maar ik weet niet of ik weer een bedrag zou gaan betalen voor Parship.

Geschreven op 30.11.14
4/5 sterren
Over Parship

Ik heb wat raars meegemaakt op Parship. Het lijkt erop dat ik nepberichten heb ontvangen van mensen uit Duitsland. Het waren hele knappe vrouwen, is Parship duits of is dit gewoon een foutje? Verder een paar leuke dates gehad, daar niet van.

Geschreven op 21.04.15
2/5 sterren
Over Parship

Parship is heel erg DUUR! Daarnaast is de site traag en krijg ik selecties welke niet goed bij mij passen, doe ik iets fout? Daarnaast zitten er ook nog eens een hoop gefrustreerde mannen op deze site, alles gaat om een foto en hun profielinhoud is duidelijk niet de realiteit. Ik weet het nog niet zo met Parship....

Geschreven op 04.01.16
3/5 sterren
Parship

Deze datingsite kreeg een beoordeling van 3/5 door 3 beoordelaars.

Schrijf een recensie voor Parship

Dating nieuws
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees
 • Gratis training online daten voor singles
  Gratis training online daten voor singles
  17-08-2020 lees
 • Zomeractie bij Relatieplanet van start
  Zomeractie bij Relatieplanet van start
  03-08-2020 lees