Stedendating

StedendatingDe online datingsite StedenDating is een website waarmee jij andere singles in jouw regio kunt vinden. De datingsite is specifiek gericht op het vinden van lokale singles die net als jij openstaan voor een nieuwe relatie of in ieder geval een eerste date. Na het grote aantal succesverhalen van leuke stellen die voortkomen uit het internetdaten hebben de oprichters besloten een eigen datingsite op te richten. De site helpt je een date te vinden die ongeveer "om de hoek" woont. Hiermee doelt de site op de mogelijkheid om mensen te vinden in jouw dorp, stad of in de gehele regio.

Direct gratis inschrijven bij Stedendating

Hoe werkt StedenDating?

Als je op de website komt kun je zeer eenvoudig via de registratiepagina een eigen account aanmaken. De handige koppeling met Facebook zorgt voor een snelle registratie waarbij een groot deel van jouw gegevens al direct wordt ingevuld. Na de aanmelding beland je op een profielpagina die je zelf helemaal naar wens kunt inrichten.

Stedendating screenshotJe kunt eigen foto's uploaden, persoonlijke gegevens aanpassen en aangeven wat andere mensen van jou zien. Als je tevreden bent met jouw profielpagina dan kun je vervolgens op zoek naar leuke vrijgezellen bij jou in de buurt.

En dat is dan ook waar de magie op de site plaatsvindt. In een overzichtelijke lijst zie je alle potentiƫle matches die voor jou interessant zijn. Deze matches worden geselecteerd op basis van jouw eigen informatie en komen bovendien allemaal uit de buurt. Door middel van postcodes en stadnamen kan de datingsite eenvoudig lokale singles aan elkaar introduceren. Wanneer je iemand leuk genoeg vindt kun je met een enkele muisklik een nieuw bericht sturen. Tijdens je zoektocht krijg je toegang tot alle profielen op de website en kun je een eerste foto van het profiel zien. Zo kun je op basis van de informatie op het profiel en de foto beslissen of je interesse hebt in deze single.

Welk cijfer krijgt StedenDating?

Vergeleken met andere websites heeft StedenDating op dit moment een redelijk laag ledenaantal. Gemiddeld melden ongeveer 300 mensen per dag zich aan bij de website. Dit is een klein getal in vergelijking met andere datingsites die soms wel meer dan 5000 nieuwe leden per dag verwelkomen. Het maakt het aanbod aan leuke singles dan ook een stuk kleiner. Een groot voordeel van StedenDating is dat je zeer locatiespecifiek kunt zoeken naar singles. Dit voegt een extra element aan dating toe omdat je altijd weet dat deze persoon redelijk in de buurt woont. StedenDating krijgt op basis van haar mogelijkheden een 7,2.

Recensies voor Stedendating

Er zijn geen recensies gevonden voor Stedendating, schrijft u er eentje voor ons?

Schrijf een recensie voor Stedendating

Dating nieuws
 • Januari uitstekende maand om met online daten te starten
  Januari uitstekende maand om met online daten te starten
  06-01-2020 lees
 • Lexa maakt van daten voor singles een event
  Lexa maakt van daten voor singles een event
  16-12-2019 lees
 • Relatieplanet in 2019 weer Website van het Jaar
  Relatieplanet in 2019 weer Website van het Jaar
  02-12-2019 lees
 • Leuke dating events voor single 50plussers
  Leuke dating events voor single 50plussers
  18-11-2019 lees
 • Date event voor single ouders met kinderen
  Date event voor single ouders met kinderen
  04-11-2019 lees