E-matching

E-matchinge-Matching is in Nederland de oudste online datingsite en uitsluitend bestemd voor de doelgroep van hoger opgeleiden. Er zijn talloze leuke singles actief op de website waar wellicht een nieuwe levenspartner tussen zit. Singles met een hogere opleiding kunnen eenvoudig contacten leggen en een nieuwe partner vinden om samen een bestaan op te bouwen.

Direct gratis inschrijven bij E-matching

Hoger opgeleiden

Singles met een hogere opleiding kunnen uitstekend gebruikmaken van e-Matching, waarbij er na enkele klikken al direct een aantal passende profielen worden getoond. Het versturen van een bericht is bovendien eenvoudig. Wie niet zo bekend is met online dating of problemen heeft om een geschikte partner te vinden via de website kan van de gelegenheid gebruikmaken om ondersteund te worden door de DatingCoach.

Het is ook mogelijk om via de website van e-Matching de liefdescursus te volgen, waarbij het online leren daten in 21 onderdelen wordt behandeld. Over alle verschillende stappen in het online dating proces wordt er informatie verstrekt en natuurlijk worden er ook praktische tips gegeven.

E-matching datingsiteDe opzet van de website is overzichtelijk en een match kan gevonden worden door profielen bijvoorbeeld als favoriet op te slaan en door de zoekfunctie te gebruiken. Het is mogelijk anoniem te zoeken en er kunnen berichten worden verzonden en ontvangen.

De e-mailservice is handig om via e-mail op de hoogte te blijven van nieuwe profielen en bovendien kan daaruit ook opgemaakt worden wie je eigen profiel heeft bekeken. De site e-Matching is ideaal voor het vinden van een leuke partner met eenzelfde opleidingsniveau.

Online dating en opleidingsniveau

De persoonlijkheid en het innerlijk van een potentiƫle partner zijn natuurlijk belangrijk, maar het kan ook van belang zijn dat beide singles over eenzelfde opleidingsniveau beschikken. Relaties met partners die een groot verschil hebben in opleiding lopen vaker stuk en dat element kan worden uitgesloten door een partner met een gelijk opleidingsniveau te zoeken. Er ligt dan in elk geval al een basis en dat vergroot de kans op een duurzame relatie.

Hoger opgeleiden hebben vaak een druk leven en minder tijd om spontaan iemand te ontmoeten, daarom is e-Matching ook perfect om een partner te vinden. De aanmelding is in ieder geval gratis met de volgende kenmerken:

- Geen verplicht lidmaatschap

- Toegang tot profielen

- Gratis reageren bij benadering door een lid

- Per e-mail passend aanbod van profielen

- Drie dagen gratis lidmaatschap voor vrouwen

- Verwijdering profiel na zestien weken bij geen lid worden

- Per maand 17,95 euro betalen voor lidmaatschap

- Online dating hoger opgeleiden

Recensies voor E-matching

We hebben 1 recensie(s) ontvangen voor E-matching.

Over E-matching

Zat van die andere datingsites met lageropgeleiden waar ik totaal geen gesprek mee kon voeren ben ik hier terecht gekomen. Op de radio hoorde ik hierover en was meteen enthousiast, via jullie site meer gelezen en aangemeld. Leuke site, echter is de controle op niveau niet maximaal.

Geschreven op 04.10.15
4/5 sterren
E-matching

Deze datingsite kreeg een beoordeling van 4/5 door 1 beoordelaar.

Schrijf een recensie voor E-matching

Dating nieuws
 • Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  10-11-2020 lees
 • Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  21-10-2020 lees
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees