Match4Me

Match4meMatch4Me is een online dating site voor hoger opgeleide singles. Met hoger opgeleide singles worden personen bedoeld die een hogere opleiding op hbo of universitair niveau hebben gevolgd. Match4Me richt zich op doelgerichte online daten voor een speciale doelgroep. De datingsite bestaat al sinds 2002 en heeft zich steeds gericht op het online daten voor hoger opgeleiden. Singles die waarde hechten aan een partner met een bepaald opleidingsniveau kunnen zich gratis inschrijven bij Match4Me. De site is tegenwoordig niet meer alleen actief in Nederland, maar ook in België, Noorwegen, Denemarken en Zweden.

Direct gratis inschrijven bij Match4Me

Gratis registratie

De inschrijving is gratis bij Match4Me, waarbij altijd een handmatige controle van profielen plaatsvinden. Van de geregistreerde singles op de site bestaat 44 procent uit mannen en 56 procent uit vrouwen. De site voldoet aan het Keurmerk Veilig Daten en is lid van Thuiswinkel.org.

Match4me datingsiteDe registratie is gratis, maar je kunt ook zolang ingeschreven staan als je wilt. In zeven stappen kan tijdens de inschrijving een profiel worden samengesteld. Een zo uitgebreid mogelijk profiel biedt de grootste kans op succes, maar er is geen verplichting om alle profielgegevens in te vullen. Aangeraden wordt wel om foto's te plaatsen. Nadat het profiel is gemaakt kan het profiel geactiveerd worden via de link die per e-mail wordt toegezonden. Bij de inschrijving kun je direct al vermelden of je op zoek bent naar ene man of een vrouw.

Je kunt na je inschrijving bij Match4Me meteen op zoek gaan naar leuke kandidaten. Daarvoor kan er gebruik worden gemaakt van een zoekprofiel waar gegevens ingevuld kunnen worden. Op basis daarvan wordt een overzicht getoond van profielen die aan het zoekprofiel voldoen. Als gratis lid bestaat de mogelijkheid om 10 interesse berichten per dag te versturen en er kan gereageerd worden op berichten van leden die over een volledig lidmaatschap beschikken.

Volledig lidmaatschap

Een volledig lidmaatschap bij Match4Me biedt nog meer mogelijkheden om een geschikte partner te vinden. Zo kunnen er persoonlijke berichten worden verzonden en is het mogelijk om het zoekprofiel van andere leden in te kijken. Ook kan er van de functionaliteiten, zoals messenger en Things2Share gebruik worden gemaakt en kan gekeken worden wie er gratis of volledig lid is van Match4Me.

De prijzen per volledig lidmaatschap variëren en zijn afhankelijke van de periode van het abonnement. Er kan een abonnement voor een maand, drie maanden, zes maanden of voor een jaar afgesloten worden. Het abonnement voor een jaar is bij Match4Me op maandbasis het meest voordelig.

Postcode dating

De meeste singles geven de voorkeur aan het daten in de eigen provincie of regio die daar net buiten ligt. Match4Me komt daaraan tegemoet door postcode dating te bieden. Bij de inschrijving kan de regio worden ingevuld waar je woont. Bij het zoeken naar leden is het ook mogelijk om een regio te selecteren om online contact te kunnen leggen met hoger opgeleide singles die daar woonachtig zijn. Overigens is het ook mogelijk om op een mobiel toestel, zoals een smartphone of tablet op zoek te gaan naar een leuke date.

Recensies voor Match4Me

Match4Me is beoordeeld 4/5 gebasseerd op 2 reviews.

Wij hebben 2 beoordelingen voor deze datingsite.

3 sterren
3/5 beoordeling

Volgensmij is deze site van de mensen achter 50plusmatch, hij lijkt er namelijk erg op! Het is een leuke site maar ik heb niet het gevoel dat hier heel veel mensen op zitten. Toch valt het mij wel op dat er meer vrouwen dan mannen op de datingsite zitten, iets wat niet heel normaal is heb ik wel gemerkt. Al met al wel een OKe site maar had graag meer leden gezien.

Over Match4Me 30.05.15
4 sterren
4/5 beoordeling

Match4Me is een prima datingsite. Helaas is het wel zo dat ze nog niet heel erg veel leden hebben waardoor je keuzes vrij beperkt zijn. Daarentegen zijn de ook een stukje goedkoper dan de grote datingsites, ik zou zeggen maak eens een gratis account aan en kijk of je een leuk iemand ziet staan..

Over Match4Me 17.01.21

Plaats een recensie voor Match4Me

Dating nieuws
 • Online daten als oudere
  Online daten als oudere
  27-02-2024 lees
 • Vier ook Valentijn en begin nu met online daten
  Vier ook Valentijn en begin nu met online daten
  07-02-2024 lees
 • Pooldaten tijdens geweldig leuke poolavond
  Pooldaten tijdens geweldig leuke poolavond
  29-01-2024 lees
 • Speed dating is weer helemaal in
  Speed dating is weer helemaal in
  03-01-2024 lees
 • Tips voor online dating met de juiste profielfoto
  Tips voor online dating met de juiste profielfoto
  27-12-2023 lees