Dating tips voor onzekere mannen

Ben jij altijd onzeker en knoop jij net altijd op het verkeerde moment een praatje aan? Of het komt het vaker voor dat je helemaal niets weet te zeggen op het moment dat het meisje van je dromen naast je staat? Dan heb je ook wel meegemaakt dat die populaire jongen aan de andere kant van haar zijde wel leuke opmerkingen weet te maken en haar aandacht trekt. Heeft hij dan iets wat bij jou ontbreekt? Of weet hij gewoon hoe hij de zaken moet aanpakken. Dat zal het zijn, want met de tien gouden weetjes, maak jij van elke date een geweldige belevenis.

Verzorg jezelf

Meisjes hebben een gevoelig neusje en dat betekent dat zij heel wat meer geurtjes oppikken uit de directe omgeving dan jijzelf. Het zal je maar gebeuren tijdens dating, dat je kleren stinken, terwijl je dat zelf niet eens ruikt en het meisje tegenover je wel. Dat zou toch een ramp zijn. Je kunt dergelijke situaties voorkomen door niet dagen achtereen in dezelfde kleren te blijven lopen en door je tanden goed te verzorgen, net als je lichaam schoonhouden door een dagelijkse douche te nemen. Denk niet dat je met een lekker geurtje op je de andere geuren kunt verdringen, want dat werkt echt niet.Dating tips voor onzekere mannen

Meisjes vinden het erg aantrekkelijk als ze met een frisse en goed verzorgde jongen in contact komen. Dat betekent voor jou dus elke dag schone sokken en schoon ondergoed aantrekken en je nagels netjes bij te houden. Uiteraard is het ook de bedoeling dat je regelmatig naar de kapper gaat. Je hoeft echt geen supergladde jongen te worden, maar alleen deze basisbeginselen toe te passen en het dan is het begin voor het echte succes bij de meisjes al gelegd.

Begrijp de meisjes

Als je al vaker aan dating hebt gedaan, kun je of de meisjes begrijpen of er nog helemaal niets van snappen. Als dat laatste het geval is, dan kun je de volgende tips ter harte nemen. Het is heel eenvoudig. Kijk bijvoorbeeld eens goed en als je dan wat opvalt, bijvoorbeeld het haar of de kleding, maak dan een complimentje. Meisjes willen dat graag en het kost je weinig moeite. Kijkt ze blij uit de ogen of verdrietig? Vraag haar dan gewoon hoe ze zich voelt en er gaat een wereld voor je open. Oh ja, blijf dan wel aandachtig luisteren, want als je dat niet doet, is het feest weer snel voorbij. Aandacht geven, maar niet op een overdreven manier. Als je dat kunt, dan begrijp jij al wat meer van de meisjes.

Als je deze tip niet direct durft uit te proberen bij het meisje van je dromen, probeer het dan eens uit op een gewone vriendin of op een meisje in je omgeving, waar je niet echt op valt. Je ziet dan bij haar al het effect en dat sterkt weer je zelfvertrouwen.

Geef eens een complimentje

Nadat je de meisjes begrijpt, kun je beginnen met het geven van een complimentje. Doe je toevallig aan dating via een datingwebsite, wacht dan eerst even af met het geven van een complimentje, want dat kan ook als overdreven overkomen. Meen ook wat je zegt, want als jij zegt wat zit je haar leuk, terwijl je er hele andere gedachten bij hebt, dan zal dat meisje het feilloos aanvoelen. Eerlijk staat bij het geven van complimentjes bovenaan. Kun je werkelijk niets bedenken, waar je een complimentje over zou moeten geven, dan is het misschien niet het meisje van je dromen, want daar zou je toch wel duizend complimentjes aan kunnen geven. Complimentjes worden altijd zeer gewaardeerd als ze maar gemeend zijn. Je kunt een complimentje geven over een leuke tas, die ze bij zich draagt of over haar kleding. Doe het maar eens en je zult zien dat je met een glimlach wordt beloond.

Niet bang zijn

Dating kan je angst inboezemen, maar zelfs als je daar niet eens aan doet, dan kun je al gewoon angstig zijn in de omgang met meisjes. Dat heeft vaak tot gevolg dat je net even te laat in actie komt en de kans om indruk te maken alweer voorbij lijkt te zijn. Als jij de tips hebt doorgenomen, dan ben je uitstekend verzorgd, begrijp je de meisjes en durf je ook nog eens een complimentje uit te delen. Dat is je toch zonder angst gelukt? Of heb je deze stappen nog niet gezet? Volg gewoon alle tips stap voor stap op, want je zelfvertrouwen wordt daarmee vergroot, waardoor je angst als vanzelf verdwijnt. Een goede voorbereiding is het halve werk en dat geldt ook voor de omgang met meisjes. Wij kunnen je in elk geval verzekeren dat alle meisjes het fijn vinden om aandacht te krijgen en begrepen te worden en zeker als daar aansluitend een complimentje op volgt.

In een groep of alleen

Meisjes vinden jongens in een groep vaak erg aantrekkelijk, waarbij er natuurlijk altijd een uitspringt. Dat ben jij in dit geval. Het nadeel van het rondhangen met de jongens is dat er minder snel serieus contact wordt gelegd met een meisje. Dat gaat vaak dan op een meer speelse manier, waarbij de jongens elkaar opjutten en opmerkingen maken, die uiteindelijk nergens toe leiden. Het is daarom slim om jezelf af en toe eens af te zonderen van de groep en alleen een tijdje met een meisje te praten. Laat die jongens achter je rug dan maar lachen, jij bent degene, die wel met het meisje aan de praat komt en een leuke date kunt regelen.

Laat haar het tempo bepalen

Als jij het meisje van je dromen ziet, wil je haar het liefste hier en nu, maar daar mag je alleen maar aan denken en niet direct uitvoering aan geven. De kans op mislukking is dan namelijk het grootst. Jij kunt rustig de eerste stappen zetten, maar laat het tempo verder gewoon aan haar over. Dat betekent niet, dat je dan maar nonchalant moet worden, want dat werkt weer averechts. Hard-to get spelen lijkt misschien aantrekkelijk, maar ook dat zet geen zoden aan de dijk. Blijf gewoon belangstelling tonen, geef aandacht en maak complimentjes. Zij is waarschijnlijk al gesmolten voor jou, maar wil haar eigen tempo bepalen.

Als het moment daar is, dan zul je het geduldig hebben moet zijn allang weer zijn vergeten. Is er misschien een feestje binnenkort? Gebruik dat moment dan om er echt werk van te maken als je in de weken ervoor natuurlijk de stappen, zoals hierboven hebt beschreven hebt doorlopen.

Leer haar kennen

Heb je er nog geen concreet afspraakje uit kunnen slepen? Leer haar dan eerst eens op een ongedwongen manier kennen. Maak gewoon een praatje of ga naast naar zitten in de bus. Of geef haar een dropje of een koekje als je die net toevallig zelf ook aan het eten bent. Een eerste gesprekje is zo weer gemaakt en je kunt altijd aan het einde zeggen dat je het leuk zou vinden om een keertje af te spreken.

Focus je op 1 meisje

Meisjes hebben het direct door als ze niet het enige meisje zijn, waar jij je aandacht op richt. Ze voelen dat gewoon en als ze het niet zelf voelen, dan horen ze het wel van vriendinnen. Kijk daar dus mee uit, want anders blijf je straks met lege handen achter. Je gaat toch ook niet naar een datingwebsite om daar met meerdere meisjes tegelijk een afspraak te maken? Het kan wel slim zijn op tijdelijk de aandacht te richten op een ander meisje als je zelf het idee hebt, dat het andere meisje daar gevoelig voor is en daardoor wel de focus op jou richt.

Gedraag je als een gentleman

Een gentleman is een heer voor de dames. Jij kunt je opstellen als een gentleman door een deur voor open te houden, door aan te bieden haar zware tas te tillen of door nonchalant haar jas vast te houden, zodat zij daar als het ware zo in kan lopen. Het werkt, geloof me. Door al deze zaken op een subtiele wijze te doen en dus niet met overdreven veel gebaar, zal elk meisje dat waarderen. Het spreekt dan ook voor zich dat jij de drankjes haalt en haar een vuurtje aanbiedt als ze een sigaret op wil steken. Misschien voelt het voor eerst onnatuurlijk, maar wen het jezelf aan en je zult er een leven lang profijt van hebben. Meisjes zullen zich als een prinses behandeld voelen door jou, die ze dan uiteraard als echte prins beschouwen.

Alleen zoenen of meer?

Als zij wil zoenen, dan betekent dat niet meteen, dat ze ook direct meer wil. Belangrijk is in elk geval om alleen dat te doen wat jullie allebei fijn vinden en nog belangrijker is het om het altijd veilig te doen. Mocht zij net als jij ook meer willen en met je naar bed gaan, zorg dan altijd dat je een condoom bij de hand hebt. Veilige seks gaat voor alles. Heb je geen condoom bij de hand en zij ook niet, laat dan de echte seks achterwege. Je kunt je meisje wel langzaam opwinden om te zorgen dat zij meer wil dan alleen zoenen, maar dan moet je het wel rustig opbouwen en haar vooral langzaam strelen. Respecteer het echter als zij het deze keer nog bij zoenen wil laten. Als jij je zin wilt doordringen, zal ze dat echt niet waarderen en zeker niet als prettig ervaren.

Dating nieuws
 • Online daten als oudere
  Online daten als oudere
  27-02-2024 lees
 • Vier ook Valentijn en begin nu met online daten
  Vier ook Valentijn en begin nu met online daten
  07-02-2024 lees
 • Pooldaten tijdens geweldig leuke poolavond
  Pooldaten tijdens geweldig leuke poolavond
  29-01-2024 lees
 • Speed dating is weer helemaal in
  Speed dating is weer helemaal in
  03-01-2024 lees
 • Tips voor online dating met de juiste profielfoto
  Tips voor online dating met de juiste profielfoto
  27-12-2023 lees