Vijf romantische reisbestemmingen

Met het oog op de komende zomer hebben wij een aantal van de beste reisbestemmingen voor uw date op een rijtje gezet. Een leuk iemand ontmoet op een datingsite en voor het eerst romantisch op vakantie?

Het was misschien even lastig, maar het is je toch gelukt een leuk cadeautje te verzinnen voor je date of geliefde op Valentijnsdag. Het viel enorm in de smaak en jullie hebben vervolgens een heel leuke avond beleefd samen. Zo leuk dat jullie nu het plan hebben om binnenkort samen een reisje te maken. Maar waarheen? Misschien valt een van onderstaande romantische bestemmingen wel in de smaak!

Venetië

We beginnen met een klassieker: Venetië. Het heiligdom van de romantiek en de eeuwige stad van de liefde. Deze Italiaanse stad straalt een al liefde uit met haar Venetiaanse gondels, smalle straatje en het prachtige San Marcoplein. Bij uitstek de plek om naartoe te gaan voor een aantal betoverende dagen met z'n tweeën. Romantische reisbestemmingenVergeet ook vooral niet elkaar een zoen te geven onder de beroemde Brug der Zuchten. Als we de legende mogen geloven blijven jij en je date voor altijd samen wanneer jullie elkaar op deze plaats bij zonsondergang zoenen. Het is de moeite waard om uit te proberen, nietwaar?

Oriënt-Express

Een cruise aan boord van de Oriënt-Express zal je versteld doen staan. Het is origineel en perfect voor jou en je geliefde, er zijn zelfs single dating reizen. Tussen alle luxe door heb je volop de tijd om Azië te ontdekken. Bangkok, Singapore. Reis onder meer door de prachtige jungle en geniet van sprookjesachtige tempels, rivieren en rijstvelden. Dit alles met overnachtingen in een luxueuze kajuit met de nodige comfort. Romantischer kan het bijna niet!

De Fiji-eilanden

Het is niet voor niks dat de Fiji-eilanden bovenaan staan in de lijst van meeste favoriete bestemmingen van pas getrouwde stelletjes. Witte stranden met fijn zand, een turquoise-blauwe zee, zon en luxe hotels. Vooral in deze tijd van het jaar is het de perfecte bestemming, aangezien jullie weinig last zullen hebben van andere reizigers. De Fiji-eilanden is een droombestemming voor iedereen die volop wil genieten, van de bestemming én van elkaar.

Parijs

Uiteraard mag Parijs niet ontbreken in dit lijstje. Parijs is immers de hoofdstad van de liefde. Of je nu Parijzenaar bent of niet, de stad van het licht loopt over van magische plekjes en bijzondere gelegenheden om samen te bezoeken. Romantische diners aan boord van een rondvaartboot, uitstapjes per limousine door de mythische straten en zoenen aan de voet van de Eiffeltoren. En dan hebben we nog niet eens over de talloze restaurantjes waar je heerlijk kunt genieten van de Franse keuken. Het is niet voor niets dat sommige datingsites de eiffeltoren gebruiken als handelsmerk.

Zweden

Als je nog niet zo lang samen bent met je date, is Zweden de perfecte bestemming om 'het ijs te breken'. Buiten is het koud, maar eenmaal binnen kunnen jullie je lekker aan elkaar opwarmen. Het is niet per se de bedoeling om culturele uitstapjes te maken (al is dat natuurlijk ook heel leuk), maar nog lekkerder is het om warm ingepakt, (bijvoorbeeld in de badjas van het hotel) binnen te blijven en te genieten van de sauna of het stoombad. Zonder twijfel zal deze bestemming je versteld doen staan!

Of toch liever dicht bij huis blijven?

Een reisje naar Italië of Zweden te ver? Geen probleem! De waddeneilanden in Nederland zijn ook romantische plekken voor een lang weekendje met je date. Terschelling wordt ook wel het mooiste wadden eiland genoemt en is dicht bij, mocht uw dating avontuur alsnog blijken te mislukken dan bent u ook dichter bij huis.

Dating nieuws
 • Start met gratis online daten
  Start met gratis online daten
  28-11-2023 lees
 • Al 12000 events en nu een jeu de boules avond voor singles
  Al 12000 events en nu een jeu de boules avond voor singles
  08-11-2023 lees
 • Meer succes in online dating met eerlijke profielbeschrijving
  Meer succes in online dating met eerlijke profielbeschrijving
  30-10-2023 lees
 • Online dating op basis van Big Five model
  Online dating op basis van Big Five model
  09-10-2023 lees
 • Inspiratie voor dates op basis van het alfabet
  Inspiratie voor dates op basis van het alfabet
  25-09-2023 lees