Waar vallen mannen op?

Er kan niet van iedereen gezegd worden dat ze over een fantastisch uiterlijk beschikken, waar je als een blok voor valt. Toch heeft iedereen een eigen unieke schoonheid. Kijk maar eens op een datingsite, waar zoveel verschillende persoonlijkheden zijn te vinden en waar vast wel iemand tussen zit waarmee je een leuke date zou willen hebben. Als jij door veel jongens niet als een echte schoonheid wordt beschouwd, kun je daar zelf verandering in brengen. Bij dating is het natuurlijk belangrijk, dat je goed voor de dag komt. Dat begint al bij een goede verzorging en naast een zelfverzekerde houding, kun je de nadruk leggen op je sterke punten.

Waar vallen jongens op?

Onderzoek heeft al vaker uitgewezen dat jongens een gemiddeld gezicht mooier vinden en extreme gezichten niet als echt aantrekkelijk ervaren. Uit onderzoeken over dating is gebleken dat jongens juist helemaal niet op zoek zijn naar het meest knappe meisje, dat over een perfect figuur beschikt. Het karakter wordt juist belangrijk gevonden en ook moet het meisje over humor beschikken. Schoonheid zegt dus zeker niet alles, maar je kunt uiteraard je eigen schoonheid wel zoveel mogelijk benadrukken. Zelfverzekerd zijn en dagelijkse verzorging zijn daarbij belangrijk.

Waar vallen mannen op?

Aandacht voor je haar

Misschien heb je wel eens een datingsite bezocht en let jij dan als eerste op het haar van iemand of kijk je ergens anders naar? Voor je eigen haar geldt in elk geval dat je er alles uit moet halen wat erin zit. Niet letterlijk natuurlijk, maar figuurlijk gesproken. Je kunt naar een kapper toegaan en ter plekke vragen om een advies voor een nieuwe look, die de kapper jou kan geven. Voor thuisgebruik kun je vervolgens verzorgingsproducten voor je haar aanschaffen. Mocht je van plan zijn je haar te verven, dan wordt aangeraden om zo dicht mogelijk bij je natuurlijke haarkleur te blijven.

Make-up en je huid

De meeste meisjes zullen bij dating de deur niet uitgaan voordat er een perfect laagje make-up is aangebracht. Het is juist bij het gebruik van make-up belangrijk om je huid goed te verzorgen. Zeker als je ook nog eens rookt of veel in de zon zit, want daar heeft je huid veel van te lijden. Reinigingsproducten voor de huid zijn dan ook aanbevolen en als jij je huid eens echt wilt verwennen, dan kun je een stoombadje aanschaffen. Ook peelings zijn noodzakelijk voor een goede verzorging van je huid. Deze kun je kopen, maar je kunt ook gewoon keukenzout gebruiken, waarna je een huidje als dat van een baby krijgt. Als je make-up koopt, moet je nog wel leren hoe je het op de perfecte manier aanbrengt, maar dat kun je ook samen met vriendinnen uitproberen. Zeker weten dat het niet alleen gezellig is, maar dat je er met je make-up ook nog eens fantastisch uit zult zien.

Je tanden verzorgen

Je tanden verzorgen is echt noodzakelijk. Je kunt het beste twee keer per dag je tanden poetsen en periodiek een bezoekje brengen aan de tandarts en aan de mondhygienist. Van roken, koffie en thee worden je tanden geel, dus dat kun je beter achterwege laten.

Denk om je kleding

Als jij in gedachten terugdenkt aan het knapste meisje van je klas, wat zie je dan? Waarschijnlijk zie je meteen het beeld van een perfect gekleed meisje, dat als ze jou kleren zou aan hebben er heel anders uit zou zien. Gooi niet meteen je hele garderobe weg, want dat is niet de bedoeling. Je kunt wel een selectie maken van al je kledingstukken en die kleding, die jou perfect staat, bewaren en die kleding, waarin je niet goed tot je recht komt wegdoen.

Kleding kan je mooi maken. Het gezegde is dan ook niet voor niets dat kleren de man maken en in dit geval een mooi meisje. Zorg dat je te weten komt, welke kleuren het beste bij je passen en welk model kleding het beste aansluit bij je lichaam. Als je daar rekening mee houdt, kom je tevoorschijn als een knappe verschijning en krijg je direct een groter zelfvertrouwen. Als je een lichaamsdeel wilt accentueren, houdt het dan bij een lichaamsdeel, zoals je decollete of je heupen. Denk bij het kopen van kleding ook om de prints en kleuren, die bij elkaar moeten passen.

Wie zit er in jou?

Schuilt er in jou een zelfverzekerd persoontje of ben jij onzeker en straal je dat ook uit? Als je een date hebt, ben je natuurlijk altijd een beetje onzeker, want het is nu eenmaal een spannende gebeurtenis, maar die onzekerheid moet je niet uitstralen. Met dating is het zeker weten belangrijk om in elk geval zelfverzekerd over te komen dat is heus niet zo moeilijk als dat het lijkt. Je moet gewoon aan positieve aspecten van jezelf denken en dat benadrukken. Probeer dat maar eens uit en je zult zien dat de jongens vanzelf naar je gaan kijken.

Conclusie

Het is belangrijk om jezelf goed te verzorgen en daarbij aandacht te besteden aan je haar, gebit, huid en kleding. Voel je zelfverzekerd, benadruk je goede punten en glimlach, zodat je vanzelf gaat stralen. Word je wel eens gepest met je uiterlijk, voel je dan niet direct slecht over jezelf. Het zijn juist de pesters, die een hekel hebben aan zichzelf en anderen met datzelfde gevoel willen opzadelen, maar dat gaat jou niet gebeuren. Jij bent mooi zoals je bent, zoals niemand anders is of ooit zal worden.

Dating nieuws
 • Online daten als oudere
  Online daten als oudere
  27-02-2024 lees
 • Vier ook Valentijn en begin nu met online daten
  Vier ook Valentijn en begin nu met online daten
  07-02-2024 lees
 • Pooldaten tijdens geweldig leuke poolavond
  Pooldaten tijdens geweldig leuke poolavond
  29-01-2024 lees
 • Speed dating is weer helemaal in
  Speed dating is weer helemaal in
  03-01-2024 lees
 • Tips voor online dating met de juiste profielfoto
  Tips voor online dating met de juiste profielfoto
  27-12-2023 lees