GayParship

GayparshipGayParship is een datingsite die zich zoals de naam reeds laat vermoeden in het bijzonder richt op homo's en lesbiennes. Voor deze doelgroep is het vaak niet zo eenvoudig om een geschikte partner te vinden op een algemene datingsite. Dit heeft uiteraard alles te maken met het feit dat er daar heel wat hetero mensen op terug te vinden zijn. GayParship biedt voor deze doelgroep wat dat betreft dan ook de perfecte oplossing. Bent u eveneens als man op zoek naar een andere man of wilt u als vrouw kennismaken met mooie en leuke andere vrouwen? In al deze gevallen biedt GayParship u precies datgene waarnaar u op zoek bent.

Direct gratis inschrijven bij GayParship

Betrouwbaarheid

GayParship heeft als datingsite goed begrepen dat haar leden betrouwbaarheid hoog in het vaandel dragen. Dit uit zich onder meer in het feit dat de profielen op uitstekende wijze worden afgeschermd ten opzichte van de zoekmachines. Bovendien worden alle nieuwe profielen die worden aangemeld bij de datingsite nadrukkelijk gecontroleerd waardoor fake profielen geen schijn van kans maken. Dit alles maakt dat het met de betrouwbaarheid van GayParship werkelijk helemaal goed zit.

Inschrijven

Gayparship datingsiteU inschrijven bij GayParship verloopt op eenvoudige wijze, maar neemt heel wat tijd in beslag. Op de homepagina dient u eerst aan te geven of u een man of een vrouw bent waarna u vervolgens een e-mailadres evenals een wachtwoord dient in te geven. Op het eerste zicht lijkt het dan alsof de inschrijvingsprocedure reeds is afgerond, maar dat is niet het geval. Wat volgt zijn heel veel verschillende vragen die u moet beantwoorden en die zijn ingedeeld in vijf verschillende stappen. U dient er rekening mee te houden dat deze inschrijvingsprocedure zo'n 20 minuten tijd in beslag neemt. Op basis van de gegevens die u heeft ingevoerd kunnen er na afloop wel zeer specifieke partnervoorstellen worden gedaan waardoor de lange inschrijvingsprocedure toch nog een extra voordeel met zich meebrengt.

Kosten

U inschrijven op GayParship mag dan wel gratis zijn, dat neemt niet weg dat mensen die echt serieus op zoek zijn naar een leuke partner er al snel voor zullen kiezen om premium lid te worden. Het premium lidmaatschap kan worden afgesloten in verschillende vormen. Zo kunt u er voor kiezen om de Premium Lite, de Premium Classic of de Premium Comfort af te sluiten. Voor welke van deze verschillende abonnementen u uiteindelijk zult kiezen is sterk afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Bepaal voor uzelf dan ook of u voor 6, 12 of 24 maanden een abonnement wenst af te sluiten. Met een premium lidmaatschap is het niet alleen mogelijk om een persoonlijkheidsrapport te ontvangen, daarnaast is er bij verschillende lidmaatschappen eveneens een contactgarantie.

Mobiel daten

GayParship is niet uitsluitend een gewone datingsite, daarnaast maakt ze het eveneens mogelijk om te daten door middel van een speciale app voor smartphone en tablet. Deze app maakt het mogelijk om niet alleen waar en wanneer u dat maar wenst uw ontvangen berichten te lezen en te beantwoorden, daarnaast heeft u zo ook altijd de mogelijkheid om kennis te maken met nieuwe mensen die zich bijvoorbeeld net hebben aangemeld. De app van GayParship werkt in ieder geval zeer goed en is dan ook absoluut een niet onbelangrijke troef voor de datingsite.

Uitschrijven

U uitschrijven bij GayParship is een koud kunstje. U klikt gewoon wanneer u bent ingelogd rechts bovenaan op uw profielafbeelding. Vervolgens gaat u naar gegevens en instellingen om daarna onder profielstatus op “Klik hier om uw profiel definitief te verwijderen” te klikken. Vervolgens dient u onderaan nog even uw wachtwoord in te vullen en het verwijderen van uw profiel te bevestigen. Op deze manier kunt u zich in slechts enkele seconden uitschrijven bij GayParship zonder dat u verder nog met vervelende nadelen rekening dient te houden.

Voordelen

GayParship is een datingsite die zich heeft gespecialiseerd op gay dating. Deze datingsite maakt het dan ook zowel voor homo's als lesbiennes mogelijk om binnen een afzienbare tijd één of meerdere leuke potentiële partners te vinden.

Het ledenbestand van GayParship is opvallend uitgebreid te noemen. Dit zorgt er voor dat de slaagkans op het vinden van een geschikte partner, zelfs op korte termijn een behoorlijk stuk aanzienlijker wordt.

De mobiele dating app maakt het mogelijk om op uiterst eenvoudige wijze te daten met behulp van uw smartphone of tablet. Daten onderweg of in de pauze op uw werk? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden!

Het GayParship systeem zorgt er voor dat u (in combinatie met het premium lidmaatschap) over zeer veel uitstekende mogelijkheden beschikt om te daten.

Nadelen

Bovenstaande laat uitschijnen dat GayParship voor homo's en lesbiennes de ideale datingsite is op het internet. In zekere zin is dat misschien ook wel zo, maar toch zijn er ook enkele nadelen waar u rekening mee dient te houden. Het belangrijkste nadeel gaat schuil in het feit dat heel veel leden er niet voor hebben gekozen om een foto te plaatsen bij hun profiel. Dat maakt met elkaar kennismaken een stukje lastiger. Bovendien is het ook zo dat veel mensen de kostprijs van het premium lidmaatschap misschien iets te hoog zullen vinden. Kunt u met deze nadelen leven en bent u gewoon op zoek naar een degelijke en betrouwbare datingsite die zich richt op gay dating? Dan kan GayParship voor u wel degelijk zeer interessant zijn.

Conclusie

GayParship is een niche datingsite die doet wat er van haar verwacht wordt. Deze datingsite richt zich uitsluitend op gay dating en dat zorgt er voor dat alle leden die er bij zijn aangemeld zich er steeds zo optimaal mogelijk in hun vel voelen. Het feit dat GayParship eveneens over een mobiele dating app beschikt waarmee u waar en wanneer u dat maar wenst kunt daten is uiteraard een extra interessante troef die veel vrijgezellen best zullen weten te waarderen.

Recensies voor GayParship

GayParship is beoordeeld 3/5 gebasseerd op 1 review.

Wij hebben 1 beoordelingen voor deze datingsite.

3 sterren
3/5 beoordeling

Tijdens het surfen op Gay.nl ben ik via een reclame uiting op GayParship uitgekomen. Ik vond de site serieus en niet gericht op sex, wat veel andere gay datingwebsites wel doen. De prijs is wel aan de hoge kant, ik ben nog aan het berichtjes sturen. Nog geen date gehad.

Over GayParship 09.08.16

Plaats een recensie voor GayParship

Dating nieuws
 • Online daten als oudere
  Online daten als oudere
  27-02-2024 lees
 • Vier ook Valentijn en begin nu met online daten
  Vier ook Valentijn en begin nu met online daten
  07-02-2024 lees
 • Pooldaten tijdens geweldig leuke poolavond
  Pooldaten tijdens geweldig leuke poolavond
  29-01-2024 lees
 • Speed dating is weer helemaal in
  Speed dating is weer helemaal in
  03-01-2024 lees
 • Tips voor online dating met de juiste profielfoto
  Tips voor online dating met de juiste profielfoto
  27-12-2023 lees