Maatjemeer Match

Maatjemeer matchVoor heel veel volslanke mensen is het alles behalve eenvoudig om een geschikte partner te vinden. Omwille van deze reden gaan ze dan maar hun geluk beproeven via het internet. Online zijn dan ook verschillende interessante mogelijkheden terug te vinden voor mensen met een maatje meer om een leuke partner te vinden. Denk wat dit betreft bijvoorbeeld maar eens aan de datingsite Maatjemeer-match. Deze datingsite richt zich in het bijzonder op mensen met een maatje meer waardoor de verwachtingen van alle leden steeds kunnen worden ingelost. Bent u eveneens op zoek naar een gespecialiseerde datingsite voor mensen met een maatje meer? Wij stellen de datingsite Maatjemeer-match graag aan u voor in deze recensie.

Direct gratis inschrijven bij Maatjemeer Match

Betrouwbaarheid

Wat de betrouwbaarheid betreft lijkt het met Maatjemeer-match best wel goed te zitten. De profielen die deel uitmaken van de datingsite worden namelijk op efficiënte wijze afgesloten van de zoekmachines. Dit zorgt er voor dat de privacy van alle leden steeds kan worden gewaarborgd. Daarnaast kunt u bij Maatjemeer-match ook nog eens veilig daten door middel van een eigen, anonieme postbus. Wat fake profielen betreft hebben we op het eerste zicht niet echt iets kunnen opmerken. Het lijkt er dan ook vooral naar uit te zien dat het ledenbestand vrij goed wordt gecontroleerd waardoor het voor u als lid doorgaans zonder probleem mogelijk moet zijn om met (nagenoeg) iedereen een afspraakje in het echte leven te kunnen maken. In ieder geval, op vlak van betrouwbaarheid scoort Maatjemeer-match behoorlijk goede punten!

Inschrijven

Maatjemeer match datingsiteOp de homepagina van Maatjemeer-match is een knop terug te vinden om u in te schrijven. Wanneer u hier op klikt zal er u worden gevraagd om uw profielnaam en geslacht in te geven evenals naar wie u precies op zoek bent en wat uw e-mailadres is. Ga akkoord met de voorwaarden voor het gebruik van de datingsite en u krijgt een nieuw formulier voorgeschoteld. Hier moet u nog even wat extra gegevens invullen zoals uw wachtwoord, geboortedatum, land en woonplaats waarna u nog enkele stappen heeft te gaan. Vul in de volgende fase bijvoorbeeld in of u reeds kinderen heeft evenals enkele kenmerken van uw uiterlijk en u bent definitief ingeschreven bij de datingsite.

Kosten

Inschrijven bij Maatjemeer-match is helemaal gratis, maar wanneer u toegang wenst te krijgen tot alle functies van de datingsite zult u toch rekening moeten houden met bepaalde kosten. Maatjemeer-match biedt haar leden op dit vlak verschillende mogelijkheden aan. Het zogenaamde VIP lidmaatschap bij deze datingsite kan worden afgesloten voor een periode van 14, 30 of 90 dagen. Dit zorgt er voor dat niemand geforceerd wordt om het VIP lidmaatschap langer af te sluiten dan nodig. Door gebruik te maken van het VIP lidmaatschap kunt u niet alleen alle berichten lezen, daarnaast is het mogelijk om onbeperkt te chatten, kunt u extra foto's bekijken en ga zo maar door. De eerlijkheid verplicht ons om te zeggen dat, wanneer u de slaagkans op het vinden van een nieuwe liefde via deze datingsite zo hoog mogelijk wenst te houden, u bijna verplicht bent om gebruik te maken van een betalend lidmaatschap.

Mobiel daten

Maatjemeer-match beschikt op dit ogenblik niet over een speciale app voor mobiele apparaten. Dit neemt evenwel niet weg dat de datingsite er ook op mobiele toestellen best goed uitziet waardoor het onderweg lezen van ontvangen berichten en zoeken naar andere, interessante leden in principe zonder probleem mogelijk wordt.

Uitschrijven

Wilt u zich uitschrijven bij Maatjemeer-match? In dat geval gaat u (wanneer u bent ingelogd uiteraard) bovenaan naar uw profiel. Klik hier op en ga naar instellingen. Vervolgens krijgt u in een sub-menu bovenaan de pagina “uitschrijven” te zien. Hier zult u op willen klikken. Geef onderaan de pagina aan dat u zich definitief wenst uit te schrijven en uw account wordt verwijderd.

Voordelen

Maatjemeer-match is een datingsite die zich specifiek richt op mensen met een maatje meer. Zo bent u er altijd zeker van dat alle leden die u online ontmoet echt geïnteresseerd zijn in u. Dit is bijvoorbeeld bij een algemene datingsite wel eens een probleem.

Het systeem van Maatjemeer-match biedt leden heel wat interessante voordelen. Het systeem is dan ook zeer overzichtelijk en biedt meer dan voldoende mogelijkheden om bijvoorbeeld met elkaar in contact te komen en elkaar beter te leren kennen.

Het is duidelijk dat betrouwbaarheid door Maatjemeer-match hoog in het vaandel wordt gedragen. De profielen worden goed afgezonderd van de zoekmachines en bovendien is daten mogelijk door gebruik te maken van een anonieme postbus.

Dagelijks komen er gemiddeld zo'n 20 à 30 nieuwe leden bij waardoor ook leden die reeds lange tijd lid zijn van Maatjemeer-match nog voldoende nieuwe vrijgezellen kunnen leren kennen.

Nadelen

Buiten de interessante voordelen die er zijn verbonden aan Maatjemeer-match is het eveneens belangrijk om stil te blijven staan bij enkele nadelen. Het lijkt namelijk zo te zijn dat er binnen bepaalde leeftijdscategorieën niet zoveel leden in het ledenbestand zijn terug te vinden. Daarnaast is het ontbreken van een app voor veel mensen waarschijnlijk ook een doorn in het oog en is het afsluiten van het betalend lidmaatschap eigenlijk haast een must wanneer u de kans op het vinden van een partner zo hoog mogelijk wenst te houden. Kunt u met deze nadelen leven? Dan kan Maatjemeer-match voor u beslist een aanrader zijn.

Conclusie

Mensen die beschikken over een maatje meer en via het internet op zoek willen gaan naar een nieuwe partner voelen zich vaak niet echt optimaal bij een algemene datingsite. Speciaal voor deze doelgroep werd dan ook de datingsite Maatjemeer-match ontwikkeld. Maatjemeer-match biedt heel wat interessante mogelijkheden voor mensen die kampen met overgewicht. Bovendien is de veiligheid uitstekend te noemen en melden er zich dagelijks nieuwe leden bij aan waardoor de kans bijzonder groot is dat u in geen tijd een leuke date en partner kunt vinden.

Recensies voor Maatjemeer Match

Maatjemeer Match is beoordeeld 4/5 gebasseerd op 3 reviews.

Wij hebben 3 beoordelingen voor deze datingsite.

3 sterren
3/5 beoordeling

Met een maatje meer had ik niet zo heel veel succes op relatieplanet en pepper, ik ging naar maatje meer match en hier ging het wel goed. Uiteindelijk een paar leuke dates gehad en nu zie ik iemand al een langere tijd.

Over Maatjemeer Match 17.11.15
4 sterren
4/5 beoordeling

Leuke website waar vrouwen (en mannen) met een maatje meer ook wat aanspraak hebben. Op normale datingsites welke ik uitgeprobeerd heb had ik niet zoveel succes maar op deze website lijken de mannen wel in de rij te staan. Ik vind al die aandacht erg leuk !

Over Maatjemeer Match 04.02.16
4 sterren
4/5 beoordeling

Als volle vrouw leek het mij interessant om deze site eens te proberen in plaats van dating apps of grote sites.. dit omdat mannen je toch vaak wegswipen. De site is makkelijk in gebruik en werkt prima. Ik zit hier nu een aantal weken op maar heb nog geen afspraakjes gehad, ik krijg een beetje het idee dat het bij de meeste mannen enkel om sex gaat. Ik kijk het nog even aan...

Over Maatjemeer Match 21.04.22

Plaats een recensie voor Maatjemeer Match

Dating nieuws
 • Online daten als oudere
  Online daten als oudere
  27-02-2024 lees
 • Vier ook Valentijn en begin nu met online daten
  Vier ook Valentijn en begin nu met online daten
  07-02-2024 lees
 • Pooldaten tijdens geweldig leuke poolavond
  Pooldaten tijdens geweldig leuke poolavond
  29-01-2024 lees
 • Speed dating is weer helemaal in
  Speed dating is weer helemaal in
  03-01-2024 lees
 • Tips voor online dating met de juiste profielfoto
  Tips voor online dating met de juiste profielfoto
  27-12-2023 lees