Metjou

MetjouMetjou is een bekende en populaire Nederlandse datingsite. Deze datingsite richt zich in het bijzonder op mensen tussen de 20 en 45 jaar. Het feit dat Metjou zich op deze doelgroep richt zorgt er voor dat u in geen tijd in contact kunt komen met tal van interessante leden waar u misschien wel een mooie vriendschap of een fijne relatie mee kan opbouwen. Bent u eveneens geïnteresseerd om u aan te melden bij Metjou, maar zou u eerst toch graag een goed beeld willen hebben van de mogelijkheden en eventuele kosten die zijn verbonden aan deze datingsite? Lees dan snel verder en kom alles te weten over de datingsite Metjou in deze review!

Direct gratis inschrijven bij Metjou

Betrouwbaarheid

Met de betrouwbaarheid zit het bij Metjou helemaal goed. Het valt meteen op dat de profielen goed worden afgeschermd waardoor ze niet zomaar te vinden zijn in de zoekmachines. Anonimiteit staat dan ook duidelijk bovenaan het lijstje met prioriteiten van Metjou. Daar komt bij dat alle leden die er voor kiezen om zich bij Metjou aan te melden handmatig worden gecontroleerd. Dat is bijzonder interessant, want op deze manier wordt bijvoorbeeld voorkomen dat er fake profielen ontstaan waarmee u helemaal niet kunt afspreken. Wanneer u op zoek bent naar een echt betrouwbare datingsite om bij te daten is het dan ook absoluut de moeite waard om even kennis te maken met de datingsite Metjou.

Inschrijven

Metjou datingsiteWanneer u zich wenst in te schrijven klikt u op de homepagina van Metjou gewoon op de groene knop "Inschrijven". Vervolgens opent er een nieuw venster waarin u, uw gebruikersnaam dient in te voeren evenals uw geslacht en of u op zoek bent naar een man of een vrouw om mee te daten. Geef vervolgens ook nog even uw e-mailadres in u krijgt een tweede scherm te zien waar u enkele basisgegevens op dient in te vullen. Deze basisgegevens zijn het gewenste wachtwoord, uw geboortedatum, het land waarin u woont, de provincie en de plaats. Alleen de plaats is optioneel.

Tijdens de volgende fase van uw inschrijving zult u moeten aangeven welk soort contact u wenst, wat uw geaardheid is, of u kinderen heeft en hoe uw uiterlijk er min of meer uitziet. Een snelle inschrijving zit er bij Metjou dan ook niet in, want deze informatie is verplicht in te vullen vooraleer u verder kunt. Gelukkig kunt u het maken of uploaden van een profielfoto wel uitstellen. Ook de omschrijving in de laatste fase kan worden ingevuld op een later tijdstip. Nog even bevestigen en u bent klaar om te daten bij Metjou!

Kosten

U inschrijven als lid bij de datingsite Metjou is volledig gratis. Dit neemt niet weg dat er u dan slechts de beschikking krijgt over een beperkt aantal mogelijkheden. Wanneer u echt kennis wenst te maken met de andere leden van Metjou is het eigenlijk absoluut noodzakelijk om het VIP lidmaatschap af te sluiten en u kunt het waarschijnlijk al raden, hier zijn uiteraard wel kosten aan verbonden. Verschillende cruciale functies zoals bijvoorbeeld het lezen van berichten, chatten met aanwezige leden, extra foto's bekijken en uitgebreid zoeken zijn slechts enkele van de zaken die uitsluitend mogelijk zijn met een VIP lidmaatschap.

Op vlak van kosten kunt u een keuze maken uit drie verschillende mogelijkheden. Een abonnement om 14 dagen VIP te zijn kost u 15,99 euro. Voor een 30 dagen VIP abonnement dient u een kostprijs van 27,99 euro te betalen en tot slot is er nog de 90 dagen VIP die u 59,99 euro kost. Hoe langer het abonnement met andere woorden loopt, des te lager de kostprijs in verhouding komt te liggen. Ondanks het feit dat u als lid werkelijk richting het VIP abonnement wordt geduwd moeten we wel zeggen dat het met de kosten eigenlijk nog best goed meevalt.

Mobiel daten

Metjou beschikt op moment van schrijven niet over een mobiele app. Dit hoeft gelukkig niet te betekenen dat u helemaal niet over de mogelijkheid beschikt om met een smartphone of ander mobiel toestel gebruik te maken van deze datingsite. Het design van Metjou is namelijk responsive wat er voor zorgt dat ze zich (grotendeels) aanpast aan het scherm van het toestel waar u gebruik van maakt. Op deze manier wordt het dan ook alsnog mogelijk gemaakt om onderweg snel even uw berichten te controleren en er op te reageren of de nieuw geregistreerde leden onder de loep te nemen.

Uitschrijven

Wanneer u zich op een bepaald ogenblik wenst uit te schrijven bij Metjou kan dit op een zeer voordelige manier gebeuren. Onder de functie “voorkeuren” in uw profiel kunt u het tabblad “uitschrijven” terugvinden. Indien u hier op klikt kunt u meteen aangeven dat u zich definitief wenst uit te schrijven. U dient (verplicht) een reden op te geven voor de verwijdering en wanneer u vervolgens bevestigd is de uitschrijving compleet. Lekker eenvoudig en snel dus!

Voordelen

Metjou focust zich op een specifieke doelgroep. Twintigers, dertigers en jonge veertigers behalen hier dan ook de best mogelijke resultaten.

De veiligheid bij Metjou staat duidelijk voorop. Zo beschikken leden over een eigen, anonieme postbus.

Handmatige controle van alle profielen zorgt er voor dat fake profielen bij deze datingsite niet voorkomen. Zo kunt u er zeker van zijn dat u met alle leden een afspraakje kunt versieren.

Gemiddeld komen er per dag 180 nieuwe leden bij op Metjou. Dit zorgt er voor dat altijd voldoende nieuwe singles zijn om kennis mee te maken!

De speeddate functie zorgt er voor dat u in geen tijd misschien wel meerdere leuke singles heeft gevonden om mee af te spreken.v

Nadelen

Wanneer u op zoek bent naar een datingsite waar u echt volledig gratis gebruik van kunt maken is Metjou voor u niet geschikt. Het mag dan wel mogelijk zijn om u gratis aan te melden, vanaf het ogenblik dat u echt contact wenst te leggen met de leden van deze datingsite is het noodzakelijk om over een VIP abonnement te beschikken. Een dergelijk abonnement mag dan wel nog vrij betaalbaar zijn, toch staat lang niet iedereen er om te springen om te betalen om gewoon nieuwe mensen te leren kennen.

Een tweede nadeel kan eventueel schuilgaan in de enigszins beperkte doelgroep. Metjou richt zich namelijk duidelijk op mensen tussen de leeftijd van 20 en 45 jaar. Anderzijds moet het gezegd dat dit er wel voor zorgt dat leden zich bij Metjou echt goed in hun vel voelen. Niemand van 20 zit er namelijk echt op te wachten om een afspraakje te regelen met een persoon die de 60 reeds voorbij is. Dit zorgt er voor de bijna verplichting om te kiezen voor een VIP abonnement eigenlijk het enige echte nadeel is waar rekening mee dient te worden gehouden.

Conclusie

Metjou is een goede datingsite die u de mogelijkheid biedt om in contact te komen met jonge mensen die op zoek zijn naar nieuwe vriendschappen of een relatie. Metjou stelt alles in het werk om de veiligheid en privacy van hun leden te garanderen en daarnaast zijn de kosten die zijn verbonden aan het VIP abonnement vrij betaalbaar. Alleen het feit dat u als lid als het ware in de richting van dit betalende abonnement wordt geduwd is een klein minpunt. Heeft u hier geen probleem mee en bent u wel bereid om iets te betalen voor het vinden van uw droompartner? Dan kan u aanmelden bij Metjou zeker en vast heel wat deuren voor de toekomst openen!

Recensies voor Metjou

Metjou is beoordeeld 4/5 gebasseerd op 1 review.

Wij hebben 1 beoordelingen voor deze datingsite.

4 sterren
4/5 beoordeling

Leuke site welke net weer even wat anders is dan anders. De prijzen zijn vriendelijk en bij problemen helpen ze je snel. De site is duidelijk en snel, ik vermaak mij hier regelmatig met de vele berichtjes welke ik ontvang :-)

Over Metjou 04.02.16

Plaats een recensie voor Metjou

Dating nieuws
 • Online daten als oudere
  Online daten als oudere
  27-02-2024 lees
 • Vier ook Valentijn en begin nu met online daten
  Vier ook Valentijn en begin nu met online daten
  07-02-2024 lees
 • Pooldaten tijdens geweldig leuke poolavond
  Pooldaten tijdens geweldig leuke poolavond
  29-01-2024 lees
 • Speed dating is weer helemaal in
  Speed dating is weer helemaal in
  03-01-2024 lees
 • Tips voor online dating met de juiste profielfoto
  Tips voor online dating met de juiste profielfoto
  27-12-2023 lees