Op zoek naar jou

OpzoeknaarjouDe datingsite Op zoek naar jou profileert zich als een Christelijke datingsite. De datingsite werd opgericht in het jaar 2004 en richt zich niet alleen op mensen die op zoek zijn naar een relatie, maar ook wie gewoon een fijne vriendschap wil ontwikkelen is hier aan het juiste adres. Op zoek naar jou heeft door de jaren heen heel wat succesverhalen weten te realiseren, maar toch zijn er ook een aantal kanttekeningen bij deze datingsite te maken. Bent u ook op zoek naar een Christelijke datingsite waar u gebruik van kunt maken? In dat geval stellen we graag de datingsite Op zoek naar jou aan u voor.

Direct gratis inschrijven bij Op zoek naar jou

Betrouwbaarheid

De betrouwbaarheid van een datingsite is één van de belangrijkste, zo niet het belangrijkste punt waar u als potentiële gebruiker rekening mee zult willen houden. Op vlak van privacy kunnen we stellen dat Op zoek naar jou al het redelijke in het werk stelt om haar leden te beschermen. De profielen worden degelijk afgeschermd van de zoekmachines en er zal nooit ongevraagd een foto of informatie van u op bijvoorbeeld de homepagina verschijnen. Wat wel een punt is om even bij stil te blijven staan is de aanwezigheid van fake profielen. Hoewel dit uiteraard niet alleen een probleem is bij Op zoek naar jou, is het wel zo dat dit voor leden een behoorlijke teleurstelling kan zijn. Als (betalend) lid spreekt het namelijk voor zich dat u graag met alle leden met wie u in contact komt zult willen kunnen afspreken. Dat is dus niet het geval. Dit neemt niet weg dat er natuurlijk ook heel wat leuke, echte leden bij Op zoek naar jou zijn terug te vinden, maar toch geeft de aanwezigheid van fake profielen altijd een beetje een zuur gevoel.

Inschrijven

Opzoeknaarjou datingsiteInschrijven voor een proeflidmaatschap bij Op zoek naar jou kan relatief eenvoudig, maar vergt een beetje tijd. Eenmaal u op de homepagina van Op zoek naar jou bent gearriveerd dient u aan te geven of u een man of vrouw bent, welke gebruikersnaam u wenst en wat uw e-mailadres is. Wanneer u deze gegevens heeft ingevuld dient u nog even aan te geven waar u precies woont, wat uw geboortedatum is en wat u er precies hoopt te vinden. Wanneer u dit alles heeft ingevuld ontvangt u meteen een e-mail met de activatielink waarna u nog verschillende andere gegevens dient in te vullen. Denk hierbij aan uw burgerlijke staat, uw lengte, het feit of u een bril draagt en rookt of niet en ga zo maar door. Het merendeel van deze gegevens is verplicht in te vullen waardoor u pas verder kunt naar uw profiel van zodra alles is ingevuld. Ondanks het feit dat deze gegevens verplicht zijn in te vullen is het toevoegen van een profielfoto dan weer niet noodzakelijk, iets wat ons toch eerder vreemd lijkt.

Kosten

Het proeflidmaatschap welke u als nieuw lid ontvangt is volledig gratis. Wanneer u toegang wenst te krijgen tot alle functies van de datingsite is het evenwel noodzakelijk om te kiezen voor een betalend lidmaatschap. Dit lidmaatschap kunt u afsluiten in drie verschillende vormen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een maandlidmaatschap van 11,95 euro per maand, maar daarnaast is het ook mogelijk om een kwartaallidmaatschap af te sluiten. Voor dit abonnement wordt een prijs van 8,98 euro per maand in rekening gebracht. Bent u er zeker van dat u zich voor een jaar wenst te verbinden aan deze Christelijke datingsite? In dat geval bedraagt het maandelijks te betalen bedrag 3,29 euro. Onder meer het versturen van een bericht met een persoonlijke tekst, het bekijken van bezoekers van uw profiel evenals chatten zijn slechts enkele van de functies die uitsluitend zijn voorbehouden voor de betalende leden.

Mobiel daten

Op zoek naar jou beschikt over een mobiele applicatie waardoor u eigenlijk altijd en overal in contact kunt blijven met uw potentiële partner(s). Deze applicatie biedt u heel wat interessante mogelijkheden. Zo kunt u eenvoudig berichten versturen en beantwoorden, kunt u chatten met andere leden (indien u over een betalend lidmaatschap beschikt) en ook nieuwe profielen bezoeken is uiteraard geen enkel probleem. De app werkt vlot en goed en vertoont eigenlijk geen concrete problemen.

Uitschrijven

Zou u zich na registratie terug willen afmelden bij Op zoek naar jou? Dat is altijd mogelijk. Wanneer u bent ingelogd ziet u rechts bovenaan namelijk uw gebruikersnaam staan. Naast uw gebruikersnaam is een pijltje terug te vinden. Indien u op dit pijltje klikt kunt u vervolgens op “account” klikken waarna weer een nieuw venster opent. In dit venster helemaal onderaan heeft u de mogelijkheid om op lidmaatschap beëindigen te klikken. Heeft u dit gedaan, dan dient u nog even te bevestigen. Hier vallen ons twee dingen op. Door gewoon terug in te loggen op de datingsite wordt uw account namelijk terug “geactiveerd”. Dit wil zeggen dat bepaalde gegevens toch altijd in de database van de website aanwezig blijven. Op zich is dit geen probleem, maar lang niet iedereen zal hier voor te vinden zijn.

Voordelen

- Datingsite die zich specifiek richt op Christelijke singles op zoek naar vriendschap of een relatie. De doelgroep is dus zeer gedetailleerd.

Opzoeknaarjou- Verschillende succesverhalen door de jaren heen.

- Mobiele applicatie zorgt er voor dat u waar en wanneer u dat maar wenst in contact kunt blijven met andere leden van de datingsite.

- Helder en gebruiksvriendelijk systeem die voor iedereen toegankelijk is.

- Het betalende abonnement biedt u voldoende keuzevrijheid en is bovendien ook nog eens vrij scherp geprijsd.

Nadelen

De bovenstaande voordelen kunnen heel veel Christelijke singles waarschijnlijk wel overtuigen om zich te registreren op de datingsite Op zoek naar jou, maar er zijn toch ook een aantal nadelen waar u rekening mee dient te houden. Het mag dan een feit zijn dat het betalende lidmaatschap vrij voordelig is, daar staat tegenover dat het gratis proefabonnement eigenlijk overbodig is. Wanneer u echt met mensen contact wenst te leggen is het betalende abonnement namelijk haast verplicht. Bovendien vinden we het een beetje vervelend dat het ledenbestand Op zoek naar jou duidelijk voor een deel bestaat uit fake profielen waardoor u niet de mogelijkheid heeft om zomaar met iedereen af te spreken.

Conclusie

Op zoek naar jou is een datingsite die voor Christelijke singles op zoek naar vriendschap of een relatie zeker en vast wat moois te bieden heeft. Het systeem waar gebruik van wordt gemaakt is efficiënt en oogt overzichtelijk. Daar komt bij dat de beschikbaarheid hebben over een mobiele applicatie eveneens altijd mooi is meegenomen. Wat het ledenbestand betreft zitten we uiteraard een beetje met een dubbel gevoel. In eerste instantie hebben we er namelijk enkele, leuke leden deel van zien uitmaken, maar daar staat helaas tegenover dat u ook rekening moet houden met de aanwezigheid van fake profielen die een beetje roet in het eten kunnen gooien.

Wat het betalend lidmaatschap betreft is er meer dan voldoende keuze waardoor niemand zich verplicht hoeft te voelen om bijvoorbeeld een pakket af te sluiten voor een langere termijn dan gewenst. Daarnaast is de kostprijs voor iedereen betaalbaar, zeker wanneer u kiest voor een langere looptijd van het abonnement. Alles bij elkaar gezien is Op zoek naar jou zeker geen slechte datingsite voor Christenen die op zoek zijn naar leuke mensen om een relatie of gewoon een vriendschap mee op te bouwen, maar er zijn een aantal niet onbelangrijke minpuntjes die toch een beetje roet in het eten gooien.

Recensies voor Op zoek naar jou

Op zoek naar jou is beoordeeld 3/5 gebasseerd op 1 review.

Wij hebben 1 beoordelingen voor deze datingsite.

3 sterren
3/5 beoordeling

Als single die het christendom erg belangrijk acht heb ik mij aangemeld bij opzoeknaarjou. De site en opties zijn leuk, je ziet alleen mensen welke ook christelijk zijn en een maatje zoeken. Nadeel is wel dat er niet veel actieve leden zijn, maar het lidmaatschap is dan ook niet duur!

Over Op zoek naar jou 30.12.14

Plaats een recensie voor Op zoek naar jou

Dating nieuws
 • Online daten als oudere
  Online daten als oudere
  27-02-2024 lees
 • Vier ook Valentijn en begin nu met online daten
  Vier ook Valentijn en begin nu met online daten
  07-02-2024 lees
 • Pooldaten tijdens geweldig leuke poolavond
  Pooldaten tijdens geweldig leuke poolavond
  29-01-2024 lees
 • Speed dating is weer helemaal in
  Speed dating is weer helemaal in
  03-01-2024 lees
 • Tips voor online dating met de juiste profielfoto
  Tips voor online dating met de juiste profielfoto
  27-12-2023 lees