Pepper

PepperDe datingsite Pepper mag zich met recht en rede één van de populairste datingsites van Nederland noemen. Dit is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Door de jaren heen hebben immers heel wat gebruikers aangegeven bijzonder tevreden te zijn over de service die Pepper hen weet te leveren. Pepper staat dan ook bekend als een gebruiksvriendelijke datingsite met een uitgebreid ledenbestand, transparante tarieven en bovendien de uitstekende mogelijkheid om mobiel te daten waar en wanneer u dat maar wenst. Bent u ook van plan om gebruik te maken van de diensten van de datingsite Pepper, maar wilt u eerst in detail ontdekken wat ze allemaal voor u in petto heeft? We vertellen het u allemaal in deze review!

Direct gratis inschrijven bij Pepper

Betrouwbaarheid

Eén van de belangrijkste aspecten van een datingsite is ongetwijfeld de betrouwbaarheid. Dat zit bij Pepper werkelijk helemaal goed. Pepper geeft te kennen bijzonder secuur om te gaan met de gegevens die door haar gebruikers worden verstrekt. Profielen worden dan ook steeds afgeschermd van de zoekmachines en er wordt gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding. Daarnaast kunnen we vaststellen dat Pepper zich heeft aangesloten bij Thuiswinkel en zijn ze medeoprichter van het bekende Keurmerk Veilig Daten. Bovendien is er bij Pepper geen structurele aanwijzing terug te vinden dat er gebruik wordt gemaakt van fake profielen waardoor u als lid ook hier niet van wakker hoeft te liggen. Het mag dan ook duidelijk zijn, met de betrouwbaarheid van Pepper zit het echt helemaal goed.

Inschrijven

Het inschrijven bij Pepper gebeurt zeer eenvoudig en is bovendien volledig gratis. Het eerste venster die u krijgt voorgeschoteld vraagt u naar uw gebruikersnaam en een geldig e-mailadres. Pepper datingsiteVervolgens verschijnt er een nieuw venster waar u twee keer het gewenste wachtwoord dient in te vullen. Heeft u dit gedaan, dan is het tijd voor het echte werk. Er zullen u namelijk nu verschillende vragen worden gesteld die het systeem van Pepper een goed beeld moet geven van uw persoonlijke interesses evenals de mogelijke partner waar u naar op zoek bent. Het doorlopen van deze vragen kost u ongeveer een kleine 10 minuutjes tijd. Van zodra al deze vragen zijn beantwoord beschikt u meteen over een bruikbaar profiel waardoor leden met u contact kunnen beginnen opnemen. Let wel, vergeet niet om de e-mail die naar uw e-mailadres wordt verzonden te bevestigen. Tot dit is gebeurd is het niet mogelijk om gebruik te maken van de mogelijkheden van het systeem van Pepper.

Kosten

De datingsite Pepper biedt haar gebruikers de mogelijkheid om een keuze te maken uit twee verschillende soorten abonnementen. Zoals eerder reeds aangegeven beschikt u over de mogelijkheid om u gratis aan te melden waardoor u beperkt toegang krijgt tot een aantal functies. Wilt u evenwel alle mogelijkheden van Pepper kunnen benutten? In dat geval is het interessanter om te kiezen voor een volwaardig abonnement waar uiteraard wel kosten aan verbonden zijn. Deze kosten zijn zeer transparant. U kunt er voor kiezen om een abonnement af te sluiten voor één maand, maar u kunt eveneens opteren voor een langere periode. Hoe langer de periode, des te voordeliger het abonnement op maandbasis wordt. Een abonnement voor één maand kost u bijvoorbeeld 25 euro. Kiest u voor een abonnement van 3 maanden, dan wordt de maandelijkse kostprijs verlaagd naar 15 euro. Bij een abonnement met een looptijd van 6 maanden wordt de kostprijs per maand 9,95 euro en bij een abonnement van een jaar betaalt u nog 8,50 euro. We kunnen gerust stellen dat deze kosten zeer degelijk en bijgevolg voor iedereen wel betaalbaar zijn.

Mobiel daten

Tegenwoordig doen we bijna alles onderweg, dus waarom zou u ook niet onderweg daten? Datingsite Pepper vindt het belangrijk dat mensen over zoveel mogelijk opties beschikken om te daten. Omwille van deze reden heeft ze er dan ook voor gekozen om een applicatie te maken voor uw favoriete smartphone of tablet. De App kan zowel worden gedownload in de AppStore als bij Google Play. De App biedt u als gebruiker in principe nagenoeg alle mogelijkheden die ook op de gewone website van Pepper worden aangeboden. Dit wil zeggen dat u zeer eenvoudig een collage kunt maken van uw (favoriete) foto's, maar daarnaast ontvangt u ook meteen updates van bijvoorbeeld leden die uw profiel bezoeken of u een berichtje hebben gestuurd. Andere mogelijkheden die de Pepper app u biedt hebben betrekking tot eenvoudig met elkaar chatten en de mooiste profielen bekijken. In ieder geval, wanneer u even pauze heeft op het werk of u gewoon onderweg bent naar ergens, uw potentiële Pepper partner(s) zijn nooit ver weg!

Uitschrijven

Eerder in deze review stond reeds te lezen dat het inschrijven bijzonder eenvoudig verloopt, maar geldt dat ook voor het uitschrijven bij Pepper? Absoluut! Het enige wat u hiervoor dient te doen is in het rechter menu onder 'Instellingen' naar 'Account' gaan. Wanneer u dit heeft gedaan zult u onderaan de pagina de mogelijkheid terugvinden om uw account te verwijderen. Gewoon even uw wachtwoord ingeven is reeds voldoende. Er wordt u vervolgens wel nog de vraag gesteld of u het echt wel zeker weet, maar vervolgens wordt uw account toch verwijderd. Dit gaat dus allemaal eigenlijk best vlot waardoor u zich ook hier geen zorgen om hoeft te maken.

Voordelen van Pepper

Er zijn aan het gebruik van de datingsite Pepper tal van interessante voordelen verbonden. We zetten deze voordelen graag even voor u op een rijtje:

- Pepper is een moderne datingsite die beschikt over een trendy design en die de gebruiker een eenvoudige navigatie voorschotelt.

- Het valt meteen op dat de nadruk bij Pepper ligt op beelden. Reeds bij het aanmaken van uw profiel wordt er u gevraagd om door middel van beeldmateriaal niet alleen uzelf, maar ook uw interesses in de kijker te zetten.

- Pepper biedt u de mogelijkheid om bepaalde kernwoorden aan uw profiel toe te voegen. Deze kernwoorden lijken een niet zo belangrijke optie, maar ze zorgen er wel voor dat bezoekers van uw profiel meteen weten wat ze kunnen verwachten en of er bijgevolg een klik zou kunnen zijn of niet.

- Mobiel daten is tegenwoordig bijzonder belangrijk en dit weet Pepper met haar app op uitstekende wijze aan te pakken. De app is veelzijdig, geschikt voor zowel Apple als Android en biedt u als gebruiker de mogelijkheid om altijd en waar u dat maar wenst in contact te blijven met uw Pepper contacten.

- Ondanks het feit dat het gratis abonnement weinig voorstelt liggen de maandelijkse kosten van het betalend abonnement voldoende laag om voor iedereen betaalbaar te blijven.

Nadelen van Pepper

Wanneer we Pepper in detail gaan doorzoeken kunnen we eigenlijk slechts één echt groot nadeel vaststellen. Ondanks het feit dat deze datingsite het mogelijk maakt voor leden om zich gratis aan te melden en er ook een gratis abonnement bestaat kunt u hiermee niet antwoorden op berichten die u ontvangt. Dat is vervelend, want misschien ontvangt u wel een leuk bericht van een mooie vrouw of een knappe man waar u dus helemaal geen antwoord op kunt sturen. Wilt u dat wel doen, dan bent u gelijk verplicht om full member te worden. In de praktijk is dit uiteraard perfect mogelijk, maar misschien willen mensen de datingsite gewoon eerst even leren kennen en uitproberen vooraleer ze een betalend abonnement willen afsluiten. Dit is toch een niet onbelangrijk minpuntje waar u als potentiële gebruiker van deze datingsite rekening mee dient te houden.

Conclusie

Pepper heeft als datingsite heel veel sterke troeven in huis met misschien nog niet in het minst de populaire app. Het komt evenwel een beetje op ons over alsof de gratis inschrijving vooral een middel is om nieuwe leden te werven. Cruciale functies zoals kunnen beantwoorden van ontvangen berichten zijn uitsluitend voorbehouden voor de betalende gebruiker waardoor u al snel in deze richting wordt geduwd. Daar staat wel tegenover dat de bedragen die in rekening worden gebracht bijzonder beperkt zijn. Tel daar bij op dat Pepper een uitstekende betrouwbaarheid garandeert en u een ongekend groot en leuk aanbod voorschotelt om in contact te komen met andere singles en het mag duidelijk zijn dat de voordelen van deze datingsite dat ene nadeel als sneeuw voor de zon laten verdwijnen.

Recensies voor Pepper

Pepper is beoordeeld 3/5 gebasseerd op 7 reviews.

Wij hebben 7 beoordelingen voor deze datingsite.

4 sterren
4/5 beoordeling

Na een beetje zat te zijn van andere datingsites heb ik pepper opgezocht, na het leven van de recensie hier leek het mij een goed idee. De site was leuk, profiel opbouwen was al heel wat anders dan ik gewend was! Nog geen partner gevonden, maar wel leuke dates gehad. Wel zitten er vooral jongeren op trouwens..

Over Pepper 12.05.15
4 sterren
4/5 beoordeling

Tijdens een TV programma zag ik de reclame van Pepper voorbij komen met de BOL cadeaubon. Omdat ik al een tijdje single was en het online daten eens wou proberen heb ik voor een maand betaald bij Pepper. De site is creatief, leuk en de verhalen en fotos toveren een glimlach op mijn gezicht. Jammer is dat er nog niet echt heel veel leden zijn, heb ook nog geen echte date gehad eigenlijk. Misschien komt dat nog?

Over Pepper 30.02.15
4 sterren
4/5 beoordeling

Ook ik kwam via een commercial op TV bij Pepper terecht. De website is anders dan de anderen en aangezien ik 22 jaar ben sprak het mij erg aan om niet tusesn de oudjes op de site te hoeven staan. Profiel maken is echt leuk, met behulp van fotos van mijn facebook heb ik een leuke kijk op mijn leven gegeven. Ondertussen al een paar dates gehad. De prijs is goed, ik kan dit betalen. Leuke site dus..

Over Pepper 14.05.15
4 sterren
4/5 beoordeling

Helemaal in het begin eens aangemeld voor Pepper maar nu is de site veel leuker geworden. Na alle tv reclames enzo zijn er veel meer aanmeldingen en heb ik regelmatig een leuk drankje met een leuke dame. De prijs is ook wel oke. De ware nog niet gevonden trouwens!

Over Pepper 25.09.15
2 sterren
2/5 beoordeling

Ik vind Pepper maar matig... De app is zeer matig en daarnaast kun je niet zelf naar dates zoeken. Ze beloven een hele hoop in hun mooie TV reclames maar na het aanmelden is het snel een teleurstelling. De matches lijken niet te matchen en worden zomaar random gekozen. Daarnaast ook hier benaderd door een Russische dame, opletten dus, maar dat is laatste tijd op vrij veel datingsites aan de orde!!!

Over Pepper 22.12.15
3 sterren
3/5 beoordeling

Na de TV reclame maar eens aangemeld, ik ben studente en naast mijn werk, studie en vrijwilligerswerk vrij weinig tijd om te gaan daten. Pepper leek mij erg leuk maar helaas valt het wat tegen. De matches zijn vaak mannen waar ik totaal niet op val of welke totaal niet aansluiten bij de door mij gestelde eisen. Soms krijg ik zo veel mailtjes op Pepper dat ik er gek van wordt, dus ik heb mij maar weer afgemeld. Wie weet ga ik het over een tijdje weer proberen....

Over Pepper 24.03.16
3 sterren
3/5 beoordeling

Pepper was een leuke jonge site van volgensmij RTL. Ik heb het gevoel dat ze het een beetje laten verslonsen, wellicht door dating apps als tinder enzo. Er is al een tijdje niets veranderd enhet lijkt erop dat de leden steeds meer beginnen weg te lopen. Desalnietemin ben ik nog lid en heb ik af en toe nog een leuke date gehad op deze website. Ik zou er nog even goed over nadenken voordat je deze gaat proberen, mits je het gratis kan doen ofzo.

Over Pepper 09.04.22

Plaats een recensie voor Pepper

Dating nieuws
 • Online daten als oudere
  Online daten als oudere
  27-02-2024 lees
 • Vier ook Valentijn en begin nu met online daten
  Vier ook Valentijn en begin nu met online daten
  07-02-2024 lees
 • Pooldaten tijdens geweldig leuke poolavond
  Pooldaten tijdens geweldig leuke poolavond
  29-01-2024 lees
 • Speed dating is weer helemaal in
  Speed dating is weer helemaal in
  03-01-2024 lees
 • Tips voor online dating met de juiste profielfoto
  Tips voor online dating met de juiste profielfoto
  27-12-2023 lees