Seniorengeluk

SeniorengelukSeniorengeluk is een datingsite die zich speciaal richt op senioren net zoals dat bij 50plusmatch het geval is. Seniorengeluk is een van de datingsites die veel gebruikt wordt door de oudere singles om opnieuw het geluk te vinden. Iedereen met een leeftijd vanaf 45 jaar is welkom, maar het grootste aantal leden heeft een leeftijd van rond de 60 jaar.

In Nederland wordt de gemiddelde leeftijd steeds hoger. In 2012 is er sprake van dertig procent van de bevolking met een leeftijd boven de 50 jaar en dat aantal zal alleen maar toenemen. Single senioren zijn dus ook een groeiende groep mensen en aangezien die generatie tegenwoordig prima met internet uit de voet kan, is online dating erg populair geworden.

SeniorenGeluk.nl Online dating is niet aan een leeftijd gebonden en er zijn dan ook steeds meer senioren die van de mogelijkheid van internetdating gebruikmaken. Het is vaak lastig om in de eigen omgeving een nieuwe levenspartner te vinden en online zijn de mogelijkheden wat dat betreft veel groter.

Direct gratis inschrijven bij Seniorengeluk

Hoe werkt het?

Iedereen van 45 jaar of ouder kan zich gratis inschrijven op de website Seniorengeluk en de werkwijze is verder gelijke aan die van andere datingsites, zoals Relatieplanet en Lexa. Na de aanmelding kan er een uitgebreid profiel worden ingevuld en daarbij kan vermeld worden naar wie men op zoek is. Uiteraard kunnen er ook profielfoto's worden toegevoegd. Als het profiel is gevuld, kan de zoektocht beginnen, waarbij er met bepaalde kenmerken rekening kan worden gehouden, zoals geslacht en de leeftijd. Een tekstbericht sturen kan indien er sprake is van een betaald lidmaatschap, maar het is ook mogelijk om aan te geven dat er interesse bestaat door een interessebericht te verzenden.

Seniorengeluk datingsiteIndien er onduidelijkheden zijn, dan kan er eerst gekeken worden bij de categorie Veelgestelde Vragen. Daar worden verschillende thema's getoond en kan er een korte uitleg gevonden worden over een bepaald vraagstuk. Als er dan nog vragen zijn, dan kan er met de klantenservice contact worden opgenomen. Bij twijfel over het wel of niet gebruiken van de site, is het een idee om de succesverhalen door te nemen van koppels, die elkaar via Seniorengeluk hebben leren kennen.

Dating voor oudere singles kan prima op Seniorengeluk met de volgende bijzonderheden:

45plussers

Dagelijks 200 nieuwe aanmeldingen

Toename aantal senioren daters

Grote en actieve datingsite voor ouderen

Telefonische klantenservice

Serieuze partnervoorstellen

Gratis inschrijving

Onderdeel van Safe Dating Netwerk

Recensies voor Seniorengeluk

Seniorengeluk is beoordeeld 3/5 gebasseerd op 1 review.

Wij hebben 1 beoordelingen voor deze datingsite.

3 sterren
3/5 beoordeling

Geweldig

Over Seniorengeluk 13.12.21

Plaats een recensie voor Seniorengeluk

Dating nieuws
 • Online daten als oudere
  Online daten als oudere
  27-02-2024 lees
 • Vier ook Valentijn en begin nu met online daten
  Vier ook Valentijn en begin nu met online daten
  07-02-2024 lees
 • Pooldaten tijdens geweldig leuke poolavond
  Pooldaten tijdens geweldig leuke poolavond
  29-01-2024 lees
 • Speed dating is weer helemaal in
  Speed dating is weer helemaal in
  03-01-2024 lees
 • Tips voor online dating met de juiste profielfoto
  Tips voor online dating met de juiste profielfoto
  27-12-2023 lees