VijftigplusDating

50PlusDatingOm tegemoet te komen aan de vraag van vijftigplussers die op zoek zijn naar een geschikte partner via het internet werd de datingsite Vijftigplusdating opgericht. Deze datingsite richt zich zoals de naam reeds laat vermoeden op vijftigplussers die het leven als vrijgezel meer dan moe zijn. Bij deze speciale niche website zult u als vrolijke vijftigplusser dan ook veel eenvoudiger een geschikte partner kunnen vinden omdat u weet dat ook de andere leden hetzelfde willen als u. Heeft u eveneens de leeftijd van 50 jaar of ouder bereikt en wilt u graag een leuke, nieuwe partner vinden? In dat geval is gebruikmaken van de mogelijkheden van de datingsite Vijftigplusdating voor u misschien wel interessant te noemen.

Direct gratis inschrijven bij VijftigplusDating

Betrouwbaarheid

Laat ons het in eerste instantie even hebben over de betrouwbaarheid van Vijftigplusdating. Wat dit betreft moeten we zeggen dat we enigszins te kampen hebben met een dubbel gevoel. Bekijken we de homepagina van de datingsite, dan wordt er namelijk aangegeven dat alle profielen handmatig worden gecontroleerd. Dat is natuurlijk helemaal top, want dit zorgt er toch voor dat er geen fake profielen bij de datingsite terug te vinden zijn...? Helaas! Na registratie blijkt al snel dat nieuwe leden op opvallend veel interesse kunnen rekenen. Ze ontvangen de ene flirt na de andere van geïnteresseerde mannen of vrouwen, maar wanneer u wat beter kijkt en de nodige argwaan aan de dag legt wordt al snel duidelijk dat het merendeel van deze profielen fake zijn. Dat is natuurlijk erg vervelend, want op die manier loopt u het risico dat u wat geld betaalt voor een lidmaatschap zonder dat u er ook maar één keer een leuke date uit kunt halen. Dit is dan ook zeker iets om rekening mee te houden.

Inschrijven

VijftigplusdatingU inschrijven bij Vijftigplusdating is zeer eenvoudig. Op de homepagina van de datingsite is een klein formulier terug te vinden waar u gegevens dient in te geven zoals uw nickname, uw e-mailadres, uw geboortedatum, een wachtwoord en waar u precies naar op zoek bent. Inschrijven is bovendien helemaal gratis waardoor u niet meteen wordt geconfronteerd met vervelende kosten. Het inschrijven bij deze datingsite verloopt hoe dan ook zeer snel en eenvoudig waardoor ze heel toegankelijk is.

Kosten

Ondanks het feit dat u zich gratis kunt aanmelden bij deze datingsite is het zo dat u om ten volle gebruik te kunnen maken van de functies een betalend lidmaatschap dient af te sluiten. U kunt op dit vlak gebruikmaken van verschillende termijnen. Zo is het mogelijk om een lidmaatschap af te sluiten voor één maand, voor drie, voor zes of voor twaalf maanden. Hoe langer het lidmaatschap loopt dat u afsluit, des te lager de kostprijs per maand komt te liggen. Dit is dan ook iets waar de datingsite danig op speculeert. Regelmatig worden wel interessante promoties aangeboden die er voor kunnen zorgen dat de prijs van uw lidmaatschap kan worden gedrukt.

Mobiel daten

Vijftigplusdating stelt op haar homepagina dat de datingsite eveneens geschikt is voor smartphone en tablet. Het klopt inderdaad dat ze beschikt over een responsive design waardoor alle informatie op overzichtelijke wijze wordt weergegeven op zowel smartphones als tablets, maar een app ontbreekt tot op moment van schrijven. Toch, dankzij het responsive design wordt het voor u wel overal en altijd mogelijk om bijvoorbeeld ontvangen berichten te controleren, profielen te bekijken en ga zo maar door. Ook wanneer u dus onderweg wenst te kunnen daten is gebruikmaken van de mogelijkheden die Vijftigplusdating te bieden heeft een absolute aanrader.

Uitschrijven

U uitschrijven bij Vijftigplusdating is zeer eenvoudig. Wanneer u bent ingelogd ziet u helemaal bovenaan onder instellingen staan “profiel verwijderen”. Wanneer u hier op klikt krijgt u verschillende opties aangeboden, zo kunt u de gegevens van uw profiel opschonen, maar is het ook mogelijk om ze tijdelijk te deactiveren. Helemaal onderaan de opties staat op onopvallende wijze weergegeven “of verwijder uw profiel”. Hier dient u dan ook op te klikken. Doet u dit, dan dient u nog een reden in te geven voor het opzeggen, een score te geven aan de datingsite evenals een eventuele opmerking op te geven. Heeft u dit allemaal gedaan, dan bent u definitief uitgeschreven bij Vijftigplusdating.

Voordelen

Vijftigplusdating is een datingsite die zich in het bijzonder richt op mensen die reeds de leeftijd van vijftig jaar of ouder hebben bereikt. Op deze manier bent u er altijd zeker van dat u uitsluitend in aanraking komt met andere mensen van een gelijkaardige leeftijd die net als u op zoek zijn naar een nieuwe liefde. Deze niche datingsite brengt verder nog de volgende interessante voordelen met zich mee:

Mogelijk om onzichtbaar te surfen zorgt er voor dat u uzelf alleen maar kenbaar maakt aan die leden die u wenst.

Speeddating zorgt er voor dat u in slechts enkele minuten tijd één of zelfs meerdere interessante leden kan ontdekken.

Responsive design maakt mobiel daten op smartphone en tablet mogelijk.

Nadelen

Helaas zijn er buiten verschillende voordelen ook heel wat nadelen verbonden aan daten via Vijftigplusdating.nl. Het is bijvoorbeeld zo dat deze datingsite laat uitschijnen dat alle profielen worden gecontroleerd, maar toch zijn er duidelijk heel wat fake profielen onder de leden terug te vinden. Daarnaast kunt u zich dan wel gratis aanmelden, wanneer u ook maar enige kans wenst te maken op het vinden van een geschikte partner via deze datingsite bent u haast verplicht om te kiezen voor het volledige lidmaatschap. Hoewel u deze op verschillende termijnen kunt afsluiten kunnen we niet zeggen dat deze echt voordelig te noemen is, in tegendeel.

Conclusie

Vijftigplusdating is een datingsite met enorm veel potentie. Heel veel vijftigplussers gaan vandaag de dag namelijk via het internet op zoek naar een geschikte partner. Het blijft evenwel vreemd dat er zoveel fake profielen in het ledenbestand terug te vinden zijn. Dit zorgt er voor dat leden al snel met een wrange nasmaak gebruik zullen maken van deze datingsite en dat kan uiteraard niet de bedoeling zijn. Bent u op zoek naar een leuke, nieuwe partner van 50 jaar of ouder, dan kan u zeker uw kans wagen bij deze datingsite, maar blijf de aangehaalde nadelen toch steeds in het achterhoofd houden.

Recensies voor VijftigplusDating

Wij hebben geen beoordelingen voorr deze datingsite.

Plaats een recensie voor VijftigplusDating

Dating nieuws
 • Online daten als oudere
  Online daten als oudere
  27-02-2024 lees
 • Vier ook Valentijn en begin nu met online daten
  Vier ook Valentijn en begin nu met online daten
  07-02-2024 lees
 • Pooldaten tijdens geweldig leuke poolavond
  Pooldaten tijdens geweldig leuke poolavond
  29-01-2024 lees
 • Speed dating is weer helemaal in
  Speed dating is weer helemaal in
  03-01-2024 lees
 • Tips voor online dating met de juiste profielfoto
  Tips voor online dating met de juiste profielfoto
  27-12-2023 lees