Second love

Second loveVeel mensen voelen de sleur van hun relatie en gaan omwille van die reden dan ook op zoek naar een nieuwe of tweede partner waar de vonk wel nog levendig en vurig is. Second Love biedt deze mensen de perfecte oplossing voor hun probleem. Bij deze datingsite zijn immers uitsluitend mensen aangesloten die niet meer gelukkig zijn binnen hun relatie of in ieder geval iets missen. Zou u met andere woorden ook graag een leuke, tweede partner willen vinden, nog het liefst van allemaal uit uw eigen omgeving? In dat geval is gebruikmaken van de mogelijkheden van de datingsite Second Love voor u ongetwijfeld een zeer interessante keuze!

Direct gratis inschrijven bij Second love

Betrouwbaarheid

Second Love is een datingsite die zich richt op mensen die reedseen relatie hebben, maar nood hebben aan een extra (seksueel) contact. Het spreekt bijgevolg voor zich dat de privacy van de leden ten allen tijde zo optimaal mogelijk moet worden beschermd. Dat is dan ook zeker en vast het geval. De profielen worden op correcte en efficiënte wijze afgeschermd van de buitenwereld waardoor de kans bijzonder klein is dat bijvoorbeeld uw partner alsnog op uw bedrog uitkomt. In ieder geval, met de betrouwbaarheid en privacy zit het bij Second Love zeker en vast helemaal goed.

Inschrijven

Second loveOp de homepagina van Second Love is het mogelijk om u meteen in te schrijven bij deze datingsite. Het inschrijven gebeurt door uw geslacht in te vullen evenals aan te geven waarnaar u precies op zoek bent. Vul vervolgens ook nog een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres in en u kunt zich meteen inschrijven bij Second Love. Let op, u dient wel nog even in te geven waar u woonachtig bent evenals in welke straal van uw woonplaats u mensen wenst te leren kennen. Dit helpt in ieder geval om een aantal ongewenste contacten tegen te gaan of te ontlopen. Let op, wanneer u zich heeft ingeschreven dient u wel nog uw aanmelding te bevestigen door de ontvangen e-mail te valideren.

Kosten

Inschrijven bij Second Love mag dan wel volledig gratis zijn, dat neemt niet weg dat het premium lidmaatschap heel wat interessante voordelen met zich meebrengt. Door een premium lidmaatschap af te sluiten kunt u rekenen op verschillende interessante voordelen. Zo kunt u berichten sturen naar andere premium leden en is het mogelijk om specifiek te zoeken op een tweede liefde uit uw directe omgeving. Daarnaast kunt u meteen zien wie er in u geïnteresseerd is en zijn er dagelijkse overzichten te bekijken van leden die het best matchen met uw profiel. U kunt voor wat het premium lidmaatschap betreft een keuze maken uit vier verschillende mogelijkheden. Het maandelijks abonnement kost u 74,90 euro per maand. Een kwartaal abonnement is goed voor een kostprijs van 94,95 euro per kwartaal en een abonnement voor een half jaar moet 154,95 euro kosten. Gelukkig wordt er zeer regelmatig ook een interessante promotie aangeboden waardoor de maandelijkse kostprijs wordt verlaagd naar 37,45 euro. Zo blijft een premium lidmaatschap bij Second Love voor iedereen betaalbaar.

Mobiel daten

Second Love beschikt op moment van schrijven niet over een mobiele dating app. Dit zorgt er evenwel niet voor dat het niet mogelijk is om bij deze datingsite aan mobiele dating te kunnen doen. Het design van Second Love is namelijk responsive gemaakt. Dit zorgt er voor dat de vormgeving zich automatisch aanpast aan het toestel waar gebruik van wordt gemaakt. Gewoon even onderweg uw nieuwe contacten controleren of een leuke flirt versturen waar u vanavond misschien wel een extra date heeft? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden!

Uitschrijven

Wilt u zich na enige tijd terug uitschrijven bij Second Love? In dat geval kunt u gewoon rechts bovenaan wanneer u bent ingelogd naar uw profielafbeelding gaan. Klik daar op, ga naar profiel en klik op annuleren. Vervolgens opent er een nieuw venster waarin u de mogelijkheid heeft om uw profiel definitief te verwijderen.

Voordelen

Second Love is een datingsite die zich richt op een zeer duidelijke doelgroep, namelijk mensen die reeds een relatie hebben, maar toch graag willen flirten met anderen. Iedereen weet hierdoor perfect wat de intenties zijn van de aangesloten leden.

Een groot aantal mogelijkheden om in contact te komen met andere leden en elkaar beter te leren kennen. Verstuur berichten, maar maak ook gerust gebruik van de uitgekiende en vlotte chatservice.

Ondanks de aanwezigheid van een betalend lidmaatschap moet het gezegd dat de kosten in principe nog vrij goed meevallen. Ze bieden u als gebruiker van de datingsite dan ook steeds afdoende waar voor uw geld.

De handige en professionele klantenservice zorgt er voor dat u bij problemen altijd meteen wordt bijgestaan.

Nadelen

Er zijn slechts een beperkt aantal nadelen verbonden aan gebruikmaken van de datingsite Second Love. Het belangrijkste nadeel is terug te vinden in het feit dat de verhouding tussen mannen en vrouwen er een beetje scheef zit. Daarnaast zijn er meldingen van de chat functie die niet goed zou werken op mobiele apparaten. Dit lijkt evenwel geen permanent probleem te zijn waardoor de mogelijkheid om mobiel te daten bij Second Love toch niet in het gedrang komt. Deze beperkte nadelen hoeven er in principe in ieder geval niet voor te zorgen dat de pret wordt gedrukt, want alles bij elkaar gezien vallen deze toch een klein beetje in het niets wanneer we ze gaan vergelijken met de vele interessante voordelen die aan Second Love zijn verbonden.

Conclusie

Second Love is een prima datingsite die haar leden een groot aantal mogelijkheden biedt voor wat het vinden van een nieuwe of tweede partner betreft. Het ledenbestand is afdoende uitgebreid waardoor er voor iedereen wel een geschikte partner is terug te vinden. Het enige echt belangrijke nadeel gaat wel schuil in het feit dat er beduidend meer mannen dan vrouwen deel uitmaken van het ledenbestand, maar dat mag de pret eigenlijk nooit drukken. Heeft u dus met andere woorden een relatie en wilt u graag een tweede partner vinden? Dan is gebruikmaken van de mogelijkheden die de datingsite Second Love te bieden heeft ongetwijfeld een aanrader.

Recensies voor Second love

Second love is beoordeeld 3/5 gebasseerd op 4 reviews.

Wij hebben 4 beoordelingen voor deze datingsite.

4 sterren
4/5 beoordeling

Via de radio kwam ik op SecondLove terecht. Mijn relatie was nogal een sleur en ik zocht stiekem wat spanning, vreemdgaan klinkt daarbij zo onbeschoft. Mij aangemeld en een klein betaald lidmaatschap genomen, een paar niet hele duidelijke fotos erop gezet (onherkenbaar). Na een week had ik ongeveer 12 reacties van vrouwen uit de regio ontvangen, uiteindelijk een date gehad met een mooie dame van mijn leeftijd. Goede duidelijke site, maar wel vrij prijzig!

Over Second love 04.02.15
2 sterren
2/5 beoordeling

Het lijkt niet mogelijk om als man een andere man te zoeken,dus geen gelijkgeslachtelijke contacten: klopt dat?

Over Second love 27.04.21
3 sterren
3/5 beoordeling

Werkelijk een waardeloze website. Verhouding man/vrouw 90/10. Datingparadijs voor vrouwen. Dat is ook te merken aan de grondhouding van de reacties of 'nul' reacties. Welk profiel met fotoserie je ook probeert, nauwelijks respons als je zelf niet 'op zoek' gaat. Maar ook dan: continu afwijzingen zonder enige motivatie, behalve dan de standaard cliches. Vrouwen hoeven niet eens foto's te plaatsen. Maakt niet uit, alleen het feit dat ze vrouw zijn overstelpt ze met reacties, hoe onzinnig hun profielbeschrijving ook is met al die vertroebelde foto's. Kan het weten gezien ik, zowel als mijn vrouw tegelijk zijn gaan daten. Zij werd er gek van, eerst met foto; honderden reactie, dan zonder foto, honderden reacties. Als man: vreselijk, continu als oud vuil weggezet te worden. En dan die 'geile bitches', kunnen de weelde niet verdragen overstelpt te worden met reacties, zonder zelfs maar hun gezicht te laten zien. Genieten als 'puber meisjes' van al die aandacht die ze van die 'wanhopige' mannen krijgen, en al 'cherry-picking' hun vernietigende klappen uitdelen. Ja, zo leer ze kennen, die 'hoogopgeleide, sensitieve, empathische, naar miskende intimiteit hunkerende en geile wijven' kennen. Vooral naar je profiel koekeloeren, vanuit de anonimiteit, dat kunnen ze. Kom je dan in een chat met ze, dan nog laten ze hun smoel niet zien. Blijven je lekker aan de praat houden en willen alles van je weten. Zo bevredigen ze zichzelf, soms letterlijk, van het gebrek aan intimiteit waarmee ze bijna allemaal adverteren. De dag daarop mag je dan van ze horen dat ze weer zo'n fijne nacht met hun partner gehad hebben.....die man die ze zoveel tekort heeft gedaan. Tja, zo kan je ook bevredigd worden. Ben ik vrouwonvriendelijk? Word je natuurlijk voor uitgemaakt als je dit onder de aandacht probeert te brengen.Ik zeg maar zo, laten we als mannen maar oppassen dat 'ze' het in de echte grote mensen wereld het niet voor het zeggen krijgen, dan is dit wellicht het voorproefje. Is dit dan die geweldige wereld die de 'moderne vrouw' ons voorschotelt?BESTE MANNEN, WEES GEWAARSCHUWD........BEGIN ER NIET AAN !!!!!

Over Second love 04.12.21
3 sterren
3/5 beoordeling

Prima website maar inderdaad vrij veel mannen en weinig vrouwen. Toch wel wat leuks kunnen vinden maar je moet er wel echt even voor zitten.

Over Second love 28.03.22

Plaats een recensie voor Second love

Dating nieuws
 • Online daten als oudere
  Online daten als oudere
  27-02-2024 lees
 • Vier ook Valentijn en begin nu met online daten
  Vier ook Valentijn en begin nu met online daten
  07-02-2024 lees
 • Pooldaten tijdens geweldig leuke poolavond
  Pooldaten tijdens geweldig leuke poolavond
  29-01-2024 lees
 • Speed dating is weer helemaal in
  Speed dating is weer helemaal in
  03-01-2024 lees
 • Tips voor online dating met de juiste profielfoto
  Tips voor online dating met de juiste profielfoto
  27-12-2023 lees