Victoria Milan

Victoria MilanToe aan een leuke relatie erbij? Dan lijkt Victoria Milan het meest geschikte datingplatform van dit moment. De website maakt het zeer eenvoudig om als niet-single een leuke date te scoren met andere niet-singles. Natuurlijk staat niet iedereen ervoor open om met een ander aan de haal te gaan, maar voor internetdaters die graag iets ondeugends willen doen komt Victoria Milan op een perfect moment.

Direct gratis inschrijven bij Victoria Milan

Hoe werkt Victoria Milan?

Als je op de website komt dan zul je direct zien waar de website om draait: het vinden van een minnaar of minnares die je naast je huidige partner kunt ontmoeten en allerlei spannende avonturen mee kunt beleven. De website richt zich op "de vlam" die iedere nieuwe relatie heeft, na enige tijd gaat de vlam uit en gaan beide partners op zoek naar een nieuwe uitdaging; met Victoria Milan is deze uitdaging nog maar één muisklik weg.

Victoria Milan datingsiteWant in het echte leven kan het ontmoeten van een minnaar of minnares veel moeite kosten, je moet stiekem de telefoon opnemen en zorgen dat je partner nergens achterkomt. Maar via spannende berichten op datingsite Victoria Milan wordt het allemaal een stukje makkelijker.

Zo heb je binnen een minuut een eigen profiel en kun je direct op zoek naar een leuke date voor een ondeugende avond. Of je nu eerst naar de bar gaat of direct het bed in duikt, bijna ieder lid op de datingsite is er wel voor in.

De site doet er alles aan om deze zijavonturen geheim te houden. Dankzij de vele privacy-maatregelen zal jouw partner nooit jouw profiel vinden. Er is zelfs een speciale paniek-knop die je kunt gebruiken om te zorgen dat de webpagina verdwijnt wanneer jouw partner eraan komt. En dankzij de automatische logout op de website zorg je er voor dat niemand ooit toegang krijgt tot jouw profiel - en dan vooral jouw partner niet.

Welk cijfer krijgt Victoria Milan?

Voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een partner voor erbij is de datingsite de beste plek om iemand te vinden. Je maakt binnen enkele seconden een profiel aan en geniet van allerlei privacy-maatregelen die ervoor zorgen dat jouw partner nooit iets zal vermoeden. Victoria Milan is daarom een waar paradijs voor de alternatieve dater en krijgt op basis hiervan een 8,8.

Recensies voor Victoria Milan

Victoria Milan is beoordeeld 3/5 gebasseerd op 3 reviews.

Wij hebben 3 beoordelingen voor deze datingsite.

4 sterren
4/5 beoordeling

Hoorde op de radio commercials van Victoria Milan en was best wel nieuwsgierig. Had al eerder dergelijke datingsites bezocht maar deze waren vaak nep en je moest betalen met sms credits enzo. Deze site lijkt echt te zijn, heb nog geen afspraak gehad maar het komt allemaal netjes over en ze hebben veel leden.

Over Victoria Milan 24.02.15
2 sterren
2/5 beoordeling

Ik zocht een site voor een affaire en kwam op Victoria Milan terecht. Alles zag er netjes en geheimzinnig uit dus besloot mij in te schrijven, stomme fout. De advertenties en de site doen geloven dat er veel actieve en vooral mooie mensen op staan, echter blijkt dit niet echt te kloppen. De chats welke ik heb gehad is vooral met dikke oude mannen welke soms niet eens een vrouw hebben. Ze zouden een strengere controle mogen toepassen van mij. Een positief punt is wel dat er veel leden op zitten.

Over Victoria Milan 28.12.15
4 sterren
4/5 beoordeling

Tja... Victoria Milan. Ze adverteren erg veel en dat zorgt ervoor dat er best veel leden op de site komen. De site werkt makkelijk en is overzichtelijk. De man/vrouw verhouding is fors verbeterd aangezien deze echt niet oke was. Opzich allemaal prima maar je moet wel even goed naar de kosten kijken.

Over Victoria Milan 01.02.22

Plaats een recensie voor Victoria Milan

Dating nieuws
 • Online daten als oudere
  Online daten als oudere
  27-02-2024 lees
 • Vier ook Valentijn en begin nu met online daten
  Vier ook Valentijn en begin nu met online daten
  07-02-2024 lees
 • Pooldaten tijdens geweldig leuke poolavond
  Pooldaten tijdens geweldig leuke poolavond
  29-01-2024 lees
 • Speed dating is weer helemaal in
  Speed dating is weer helemaal in
  03-01-2024 lees
 • Tips voor online dating met de juiste profielfoto
  Tips voor online dating met de juiste profielfoto
  27-12-2023 lees