Mannen daten meer na het WK

Mannen daten meer na het WK
Na een teleurstellende finale op het WK voetbal blijken vooral mannen zich op dating te storten. Waarschijnlijk komt dit doordat de mannen nu meer tijd over hebben voor andere dingen naast het voetbal. Diverse sites zien na de dag van de finale het aantal mannelijke leden stijgen welke op zoek zijn naar dating. Het is algemeen bekend dat mannen veel aandacht besteden aan voetbal en daarom werd het ook enigszins verwacht dat er een stijging met actieve leden aan zat te komen. De stijging die nu merkbaar is bij de dating was echter vele malen hoger dan verwacht.

Eerder tijdens het voetbal werd al gemerkt dat er meer activiteit aanwezig was op diverse dating sites exact een half uur nadat de wedstrijd was afgelopen. Er zijn vrouwen die helemaal niet van sport houden, dit laten ze dan ook blijken door dat duidelijk in hun profiel te vermelden. Als het draait om voetbal dan komt de vrouw op de tweede plek. Bij dating moet u juist de beste partner vinden waar u voor een langere tijd of misschien wel voor altijd uw tijd mee door wilt brengen. Naast voetbal hatende vrouwen zijn er natuurlijk ook vrouwen die het leuk vinden.

Verschillende dating sites hebben een paar contests gehouden welke spelers het mooist en het lelijkst zijn. De Italiaanse verdediger Cannavaro blijkt erg gelieft te zijn onder de vrouwen op vele dating sites. De minste stemmen gingen naar de superspits uit Engeland, zijn naam is Wayne Rooney welke tot minst aantrekkelijke man is uitgeroepen van het WK.

Dating nieuws
 • Vier het Singles Masquerade Ball mee met Relatieplanet
  Vier het Singles Masquerade Ball mee met Relatieplanet
  19-02-2018 lees
 • Singles matchen op basis van muziekvoorkeur
  Singles matchen op basis van muziekvoorkeur
  12-02-2018 lees
 • Win een leuke date op Valentijnsdag
  Win een leuke date op Valentijnsdag
  05-02-2018 lees
 • Unieke reis voor singles naar Curaçao
  Unieke reis voor singles naar Curaçao
  22-01-2018 lees
 • Virtuele coach helpt single bij vinden van date
  Virtuele coach helpt single bij vinden van date
  15-01-2018 lees