Joran erg populair bij dating via internet

Joran erg populair bij dating via internet
Moordverdachte Joran van der sloot is mateloos populair bij vrouwen welke wel eens zouden willen daten met deze Nederlandse jongen. Doordat hij erg veel in de media is betrokken heeft hij de aandacht van veel vrouwen gekregen, deze jonge en oude vrouwen welke wel op dating willen met Joran blijken op foute mannen te vallen. De vrouwen welke wel in contact zouden willen komen zijn niet alleen Nederlands, ook diverse Peruaanse jonge vrouwen zouden zich aangetrokken voelen om via dating met joran in contact te komen. Joran kan in de gevangenis een profiel aan maken op een van de vele dating websites doordat er internet beschikbaar is.

De Nederlandse moordverdachte krijgt veel post van vrouwen waarin huwelijksaanzoeken worden aangeboden en diverse dames zijn in contact met hem gekomen voor dating. Deze vrouwen vallen op foute mannen doordat deze erg in trek zijn bij de media. De verdachte is al langer bekend op het internet op diverse dating website, voordat hij werd opgepakt in peru was hij woonachtig over heel de wereld. Hier had hij diverse dating profielen op websites waarbij hij in contact kwam met andere vrouwen en hier diverse keren via dating heeft afgesproken.

Het is al langer bekend dat meerdere veroordeelden van diverse delicten online actief zijn op dating websites. Dit is in gevangenissen waar toegang kan worden verkregen tot het internet. Het is zo voor gevangen mogelijk om contact te krijgen met mensen welke op bezoek komen in de gevangenis wat later misschien kan uitbloeien tot een relatie.

Dating nieuws
 • Vier het Singles Masquerade Ball mee met Relatieplanet
  Vier het Singles Masquerade Ball mee met Relatieplanet
  19-02-2018 lees
 • Singles matchen op basis van muziekvoorkeur
  Singles matchen op basis van muziekvoorkeur
  12-02-2018 lees
 • Win een leuke date op Valentijnsdag
  Win een leuke date op Valentijnsdag
  05-02-2018 lees
 • Unieke reis voor singles naar Curaçao
  Unieke reis voor singles naar Curaçao
  22-01-2018 lees
 • Virtuele coach helpt single bij vinden van date
  Virtuele coach helpt single bij vinden van date
  15-01-2018 lees