Meer ouderen daten via internet

Meer ouderen daten via internet
Steeds meer ouderen in Nederland zijn te vinden op het internet. Veel dating sites bieden diensten aan voor ouderen. Veel ouderen zijn alleen doordat zij hun echtgenoot hebben verloren. Om de tijd te vullen zijn deze mensen nog altijd op zoek naar een partner om de rest van hun leven mee te delen. Diverse dating sites hebben nu speciale diensten beschikbaar om deze ouderen dichter bij elkaar te helpen. In veel gevallen kunnen ouderen zo op date gaan en misschien wel de liefde van hun leven tegenkomen. Steeds meer ouderen zijn tegenwoordig op het internet te vinden en leggen dus ook contact met elkaar.

Naast dating sites zijn ouderen ook te vinden op sociale netwerken zoals hyves en facebook. Via deze netwerken blijven ouderen onderling met elkaar in contact en hebben ook regelmatig een date. Er worden regelmatig ontmoetingen gepland voor ouderen. Via deze ontmoeten kunnen dating afspraakjes gepland worden. Veel van deze ontmoetingen worden vooraf aangekondigd op diverse dating websites waar het mogelijk is om onderling contact te leggen. De sites zelf organiseren vaak van dit soort evenementen om het dating contact tussen ouderen te stimuleren.

In verhouding zijn de ouderen steeds meer in computer gaan gebruiken dan 10 jaar geleden. Veel ouderen hebben thuis al een pc of Mac die gebruikt kan worden voor toegang tot het internet. Vaak horen ouderen van mond op mond van deze dating sites en melden zich hier dan ook aan om in contact te komen met andere ouderen.

Dating nieuws
 • Vier het Singles Masquerade Ball mee met Relatieplanet
  Vier het Singles Masquerade Ball mee met Relatieplanet
  19-02-2018 lees
 • Singles matchen op basis van muziekvoorkeur
  Singles matchen op basis van muziekvoorkeur
  12-02-2018 lees
 • Win een leuke date op Valentijnsdag
  Win een leuke date op Valentijnsdag
  05-02-2018 lees
 • Unieke reis voor singles naar Curaçao
  Unieke reis voor singles naar Curaçao
  22-01-2018 lees
 • Virtuele coach helpt single bij vinden van date
  Virtuele coach helpt single bij vinden van date
  15-01-2018 lees