Mooie-mensen-datingsite verwijdert leden om extra kilo’s

Mooie-mensen-datingsite verwijdert leden om extra kilo’s

Er zijn tientallen verschillende online dating websites te vinden voor verschillend publiek: homo dating, 65+ dating en zo bestaat er ook een website speciaal voor mooie mensen. Wat de website verstaat onder mooi is nog maar de vraag.

De tijd van size zero modellen komt aan zijn einde. De vollere maten nemen de mode-industrie over. Dit is niet alleen te merken in deze industrie, maar ook het straatbeeld verandert langzaamaan. Over heel de wereld worden dunne vrouwen niet meer gezien als het schoonheidideaal maar juist de normale vrouwen worden gezien als mooi en sexy.

Dit geldt niet voor een mooie mensen website. Deze organisatie houdt zich stevig vast aan het size zero beleid.
Een aantal leden, die wel de strenge voorselectie doorstaan hadden, zijn vanwege wat extra kilo’s van de online dating site verwijderd. Het gaat om zo’n 5000 leden, die niet meer op de website mogen daten.

Deze 5000 leden hebben zelf foto’s geplaatst van hun nieuwe uiterlijk, die iets voller en gezonder zou zijn. De BBC meldde dat er door deze foto’s, klachten binnengekomen waren. De organisatie van de website heeft toen gesloten om de zogenaamde dikkere mensen uit hun systeem te halen. Het ging vooral om Amerikaanse, Britse en Canadese mensen.

De website heeft nooit geheim gehouden dat ze alleen van mooie mensen houden. Wat zij onder mooi verstaan, ligt aan hun leden. Zij bepalen of een vrouw of man mooi genoeg is om op de site te mogen staan.


Dating nieuws
 • Date via Ourtime van Lexa voor jonge 50plussers
  Date via Ourtime van Lexa voor jonge 50plussers
  25-06-2018 lees
 • Sprookjesdate via Lexa
  Sprookjesdate via Lexa
  18-06-2018 lees
 • Wadlopen naar Ameland met Relatieplanet
  Wadlopen naar Ameland met Relatieplanet
  11-06-2018 lees
 • Dubbele kans succesvol online daten bij Pepper
  Dubbele kans succesvol online daten bij Pepper
  04-06-2018 lees
 • Tips van Relatieplanet voor ideale date mindset
  Tips van Relatieplanet voor ideale date mindset
  28-05-2018 lees