Nieuwe trend: casual dating

Nieuwe trend: casual dating


In deze tijd is het online afspraken maken met “vreemden”, voor alleenstaande mensen geen uitzondering meer. Voor de singles gaat het echter niet alleen meer om een partner vinden, maar ze zijn ook op zoek naar erotiek. Veel van de singles gaat online daten voor seksuele afspraken of voor wat spanning.

Een nieuwe trend die tegenwoordig zijn plaats heeft gevonden in de online dating wereld is “casual dating”. Op deze manier kunnen (vooral) vrouwen op een hele nette manier op zoek gaan naar mannen die wel een erotisch avontuur willen beleven. In eerdere jaren waren het vooral mannen die het internet gebruikten om seksuele afspraken te maken. Vrouwen worden steeds zelfstandiger en zo ook op het net. De vrouwen van nu hebben ook het online daten ontdekt en maken veelal afspraken voor one night stands en andere seksueel getinte afspraken. Vrouwen zijn tegenwoordig steeds meer bewust van het feit dat zij, net zoals mannen, ook seksuele behoeftes hebben. Deze bewustwording krijgen de dames vooral door de media.

Het online daten moet het van een hele andere kant gaan bekijken. Hoe meer vrouwen zich bezig houden met het casual daten, hoe beter en meer hierop wordt ingespeeld. Meer dan de helft van de vrouwelijke singles zoekt online naar een levenspartner. Een kwart hiervan is ook opzoek (of alleen maar) naar een man waarmee ze hun seksuele behoeftes kunnen bevredigen.

Volgens insiders van het online daten kunnen de casual dating portalen alleen nog maar groeien. Bij de gewone singles websites heeft het ook een aantal jaren geduurd voordat vrouwen overtuigd waren van het daten via internet. De vrouwen zullen nu ook moeten wennen aan de erotische portalen.


Dating nieuws
 • Date via Ourtime van Lexa voor jonge 50plussers
  Date via Ourtime van Lexa voor jonge 50plussers
  25-06-2018 lees
 • Sprookjesdate via Lexa
  Sprookjesdate via Lexa
  18-06-2018 lees
 • Wadlopen naar Ameland met Relatieplanet
  Wadlopen naar Ameland met Relatieplanet
  11-06-2018 lees
 • Dubbele kans succesvol online daten bij Pepper
  Dubbele kans succesvol online daten bij Pepper
  04-06-2018 lees
 • Tips van Relatieplanet voor ideale date mindset
  Tips van Relatieplanet voor ideale date mindset
  28-05-2018 lees