Topdrukte voor online daten

Topdrukte voor online daten

Er is een enorme topdrukte op online datingwebsites tijdens de kerst en Nieuwjaar. De datingsites draaien vele overuren.
Tijdens de kerst en de jaarwisseling wordt het er nog even goed ingewreven dat je alleen bent. Bij het kerstdiner zit je als enige alleen aan tafel, terwijl al je broers en zussen voorzien zijn. Op oudejaarsavond blijf jij als enige over die niemand om 12 uur wilt zoenen. Je bent altijd als laatste aan de beurt.

Op datingsites is zit heel erg duidelijk te zien en te merken. Vooral op tweede kerstdag is het druk op de websites. Ook op 3 januari als het nieuwe jaar is begonnen en de kater is verdwenen is het topdruk. Veel datingswebsites verwachten in januari zo’n 50% meer inschrijvingen dan dat ze het hele jaar gehad hebben.

Veel singles krijgen er genoeg van om steeds dezelfde vragen te beantwoorden tijdens het kerstdiner. “Ben jij nog niet bezet?”, “Je bent zo leuk, waarom nog geen partner?”. Vandaar dat er flink (online) gedatet wordt tijdens de feestdagen in december.
Een andere reden om veel te daten tijdens deze periode is door het extreem koude winterweer. Mensen zijn meer en vaker thuis en hebben dus meer tijd om achter de computer te zitten.

Ben jij nog alleen vanavond als de klok 12 uur slaat? Bekijk dan eens het aanbod op Datingzoeker.nl. Ook hebben wij een nieuw datingprogramma op de website, namelijk: 50plusmatch. Speciaal voor de singles die 50 jaar en ouder zijn en ook toe zijn aan wat nieuwe liefde voor 2011!


Dating nieuws
 • Vier het Singles Masquerade Ball mee met Relatieplanet
  Vier het Singles Masquerade Ball mee met Relatieplanet
  19-02-2018 lees
 • Singles matchen op basis van muziekvoorkeur
  Singles matchen op basis van muziekvoorkeur
  12-02-2018 lees
 • Win een leuke date op Valentijnsdag
  Win een leuke date op Valentijnsdag
  05-02-2018 lees
 • Unieke reis voor singles naar Curaçao
  Unieke reis voor singles naar Curaçao
  22-01-2018 lees
 • Virtuele coach helpt single bij vinden van date
  Virtuele coach helpt single bij vinden van date
  15-01-2018 lees