Online dating advies voor Demi Moore

Online dating advies voor Demi Moore

Demi Moore is door haar vriendin Jennifer Aston door de scheiding met Ashton Kutcher heen gesleept en heeft zich nu opgeworpen als een soort van relatieadviseur. Jennifer heeft haar goede vriendin Demi Moore namelijk het advies gegeven om het pad van online dating te gaan bewandelen. Het advies luidt dan ook dat Demi Moore zich maar eens moet gaan inschrijven op een online dating site om weer aan de man te komen. Dat zal in elk geval meteen al een boost geven voor het zelfvertrouwen van Demi ten opzichte van mannen, dat toch in de afgelopen jaren wel een deukje heeft opgelopen.

Het blad Now-magazine heeft onlangs naar buiten gebracht dat Jennifer haar vriendin echt probeert te overtuigen om zich bij een online dating site in te laten schrijven. Uit de informatie van het magazine blijkt dat Jennifer zichzelf al eerder heeft laten inschrijven bij een online dating site en dat zij daar in elk geval veel voordeel van heeft gehad, om meer zelfvertrouwen te krijgen. Jennifer is overigens al weer aan de man, want zij heeft een relatie met de acteur Justin Theroux en Demi is na de scheiding dus weer single.

Demi heeft aan Harper’s Bazaar overigens laten weten dat zij angst heeft. Ze is bang onbemind te blijven en de angst heerst dat zij als het einde van het leven is gekomen tot de ontdekking komt, dat zij de liefde van haar leven is misgelopen. Demi Moore liet daarnaast verder weten dat er wel wat aan haar zou kunnen schorten op het gebied van liefde, bemind worden en gewenst zijn.


Dating nieuws
 • Incognito modus voor online daten bij Lexa
  Incognito modus voor online daten bij Lexa
  03-06-2020 lees
 • Relatieplanet krijgt van Consumentenbond hoogste privacyscore
  Relatieplanet krijgt van Consumentenbond hoogste privacyscore
  18-05-2020 lees
 • Zo begin je succesvol met online daten
  Zo begin je succesvol met online daten
  05-05-2020 lees
 • Maak met Lexa van daten een event
  Maak met Lexa van daten een event
  20-04-2020 lees
 • Meer online daten via Relatieplanet
  Meer online daten via Relatieplanet
  06-04-2020 lees