Online dating met oma en kleindochter

Online dating met oma en kleindochter

In de Verenigde Staten is online dating net zo gangbaar voor jong en oud als hier in Nederland en in andere landen. Dat oud en jong elkaar ook adviezen geven met betrekking tot online dating komt weer minder vaak voor, althans in elk geval niet in de openbaarheid. In de Verenigde Staten is dat wel het geval, want zowel oma Gail in de staat Florida als kleindochter Kayli in New York bewegen zich op het pad van online dating en geven elkaar daarin adviezen.

Oma en kleindochter staan allebei ingeschreven op een dating site en hebben inmiddels beiden verschillende dates achter de rug. In de praktijk zijn ze duizenden kilometers van elkaar verwijderd, maar bellen en mailen met elkaar wordt dagelijks gedaan. Het leuke ervan is dat kleindochter een blog bijhoudt over haar avonturen met betrekking tot het online dating, maar ook de verhalen van oma worden meegenomen in haar blog over daten.

Kayli is net weer vrijgezel na een lange relatie van vier jaar en ziet uit naar een nieuwe relatie. Oma is al langere tijd single en wil graag de rest van haar leven met een leuke partner delen. Over en weer worden tips en adviezen gegeven en worden de dates met elkaar besproken. Zo kwam er laatst een date niet opdagen bij Kayli en sprak oma de wijze woorden dat het beter nu het geval kon zijn dan pas voor het altaar. Wil je ook op de hoogte blijven van de online dating avonturen van oma en kleindochter dan kun je haar blog volgen via grannyismywingman.com. Misschien komen de tips en ervaringen nog wel van pas bij het online daten.


Dating nieuws
 • Als single naar Oerol met Relatieplanet
  Als single naar Oerol met Relatieplanet
  20-01-2020 lees
 • Januari uitstekende maand om met online daten te starten
  Januari uitstekende maand om met online daten te starten
  06-01-2020 lees
 • Lexa maakt van daten voor singles een event
  Lexa maakt van daten voor singles een event
  16-12-2019 lees
 • Relatieplanet in 2019 weer Website van het Jaar
  Relatieplanet in 2019 weer Website van het Jaar
  02-12-2019 lees
 • Leuke dating events voor single 50plussers
  Leuke dating events voor single 50plussers
  18-11-2019 lees