Online dating met oma en kleindochter

Online dating met oma en kleindochter

In de Verenigde Staten is online dating net zo gangbaar voor jong en oud als hier in Nederland en in andere landen. Dat oud en jong elkaar ook adviezen geven met betrekking tot online dating komt weer minder vaak voor, althans in elk geval niet in de openbaarheid. In de Verenigde Staten is dat wel het geval, want zowel oma Gail in de staat Florida als kleindochter Kayli in New York bewegen zich op het pad van online dating en geven elkaar daarin adviezen.

Oma en kleindochter staan allebei ingeschreven op een dating site en hebben inmiddels beiden verschillende dates achter de rug. In de praktijk zijn ze duizenden kilometers van elkaar verwijderd, maar bellen en mailen met elkaar wordt dagelijks gedaan. Het leuke ervan is dat kleindochter een blog bijhoudt over haar avonturen met betrekking tot het online dating, maar ook de verhalen van oma worden meegenomen in haar blog over daten.

Kayli is net weer vrijgezel na een lange relatie van vier jaar en ziet uit naar een nieuwe relatie. Oma is al langere tijd single en wil graag de rest van haar leven met een leuke partner delen. Over en weer worden tips en adviezen gegeven en worden de dates met elkaar besproken. Zo kwam er laatst een date niet opdagen bij Kayli en sprak oma de wijze woorden dat het beter nu het geval kon zijn dan pas voor het altaar. Wil je ook op de hoogte blijven van de online dating avonturen van oma en kleindochter dan kun je haar blog volgen via grannyismywingman.com. Misschien komen de tips en ervaringen nog wel van pas bij het online daten.


Dating nieuws
 • Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  10-11-2020 lees
 • Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  21-10-2020 lees
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees