Online dating met oma en kleindochter

Online dating met oma en kleindochter

In de Verenigde Staten is online dating net zo gangbaar voor jong en oud als hier in Nederland en in andere landen. Dat oud en jong elkaar ook adviezen geven met betrekking tot online dating komt weer minder vaak voor, althans in elk geval niet in de openbaarheid. In de Verenigde Staten is dat wel het geval, want zowel oma Gail in de staat Florida als kleindochter Kayli in New York bewegen zich op het pad van online dating en geven elkaar daarin adviezen.

Oma en kleindochter staan allebei ingeschreven op een dating site en hebben inmiddels beiden verschillende dates achter de rug. In de praktijk zijn ze duizenden kilometers van elkaar verwijderd, maar bellen en mailen met elkaar wordt dagelijks gedaan. Het leuke ervan is dat kleindochter een blog bijhoudt over haar avonturen met betrekking tot het online dating, maar ook de verhalen van oma worden meegenomen in haar blog over daten.

Kayli is net weer vrijgezel na een lange relatie van vier jaar en ziet uit naar een nieuwe relatie. Oma is al langere tijd single en wil graag de rest van haar leven met een leuke partner delen. Over en weer worden tips en adviezen gegeven en worden de dates met elkaar besproken. Zo kwam er laatst een date niet opdagen bij Kayli en sprak oma de wijze woorden dat het beter nu het geval kon zijn dan pas voor het altaar. Wil je ook op de hoogte blijven van de online dating avonturen van oma en kleindochter dan kun je haar blog volgen via grannyismywingman.com. Misschien komen de tips en ervaringen nog wel van pas bij het online daten.


Dating nieuws
 • Winterweekend Ameland voor singles
  Winterweekend Ameland voor singles
  14-01-2019 lees
 • Online video speeddaten via Relatieplanet
  Online video speeddaten via Relatieplanet
  07-01-2019 lees
 • Pepper training van single naar samen
  Pepper training van single naar samen
  24-12-2018 lees
 • Relatieplanet populairste datingsite 2018
  Relatieplanet populairste datingsite 2018
  17-12-2018 lees
 • Singles geven voorkeur aan datingprofiel met diepgang
  Singles geven voorkeur aan datingprofiel met diepgang
  10-12-2018 lees