Online dating met professionals

Online dating met professionals

Bij de titel online dating met professionals zou de indruk kunnen ontstaan dat het hier gaat om daten met een deskundige op dit gebied. Dat wordt er echter niet mee bedoeld. Waar de titel wel op doelt, is de mogelijkheid om basis van profielen van LinkedIn een geschikte date te vinden. De online dating site Hitch.me biedt daartoe de mogelijkheid, want het inloggen is alleen mogelijk met het persoonlijke account van LinkedIn. De gedachte hierachter is dat er van het gebruikmaken van LinkedIn al veel vertrouwen uitgaat en deze lijn kan dus worden doorgetrokken naar de online dating site als er alleen met het eigen LinkedIn account kan worden ingelogd.

Online dating door van de profielen van LinkedIn gebruik te maken, die ook op zoek zijn naar een date, biedt meerdere voordelen. Toegang tot de website Hitch.me wordt alleen verkregen door singles met een volledig account bij LinkedIn. Andere leden kunnen zich dus niet aanmelden. Dat betekent automatisch dat vooral serieuze gegadigden zich zullen aanmelden voor online dating, waardoor de kans op het vinden van een succesvolle date weer groter is. Over het algemeen melden vooral hoger opgeleide personen zich aan, zodat er geen grote verschillen in opleidingsniveau te vinden zijn.

Een ander groot voordeel van het op deze manier online daten is dat er zelfs in de eigen beroepssector gezocht kan worden naar een geschikte date. Zo kan een ieder op zoek gaan naar een partner, die bijvoorbeeld in dezelfde branche werkzaam is. Overigens is de aanmelding voor deze online dating site gratis.


Dating nieuws
 • Als single met vrienden naar Lexa events
  Als single met vrienden naar Lexa events
  13-08-2018 lees
 • Online dating of niet voor 3 miljoen singles in Nederland
  Online dating of niet voor 3 miljoen singles in Nederland
  06-08-2018 lees
 • Succesvol daten bij Lexa
  Succesvol daten bij Lexa
  23-07-2018 lees
 • Bezoek met andere singles Theaterfestival De Parade
  Bezoek met andere singles Theaterfestival De Parade
  16-07-2018 lees
 • Ga speeddaten via Lexa en ontmoet de leukste singles
  Ga speeddaten via Lexa en ontmoet de leukste singles
  09-07-2018 lees