Online dating met professionals

Online dating met professionals

Bij de titel online dating met professionals zou de indruk kunnen ontstaan dat het hier gaat om daten met een deskundige op dit gebied. Dat wordt er echter niet mee bedoeld. Waar de titel wel op doelt, is de mogelijkheid om basis van profielen van LinkedIn een geschikte date te vinden. De online dating site Hitch.me biedt daartoe de mogelijkheid, want het inloggen is alleen mogelijk met het persoonlijke account van LinkedIn. De gedachte hierachter is dat er van het gebruikmaken van LinkedIn al veel vertrouwen uitgaat en deze lijn kan dus worden doorgetrokken naar de online dating site als er alleen met het eigen LinkedIn account kan worden ingelogd.

Online dating door van de profielen van LinkedIn gebruik te maken, die ook op zoek zijn naar een date, biedt meerdere voordelen. Toegang tot de website Hitch.me wordt alleen verkregen door singles met een volledig account bij LinkedIn. Andere leden kunnen zich dus niet aanmelden. Dat betekent automatisch dat vooral serieuze gegadigden zich zullen aanmelden voor online dating, waardoor de kans op het vinden van een succesvolle date weer groter is. Over het algemeen melden vooral hoger opgeleide personen zich aan, zodat er geen grote verschillen in opleidingsniveau te vinden zijn.

Een ander groot voordeel van het op deze manier online daten is dat er zelfs in de eigen beroepssector gezocht kan worden naar een geschikte date. Zo kan een ieder op zoek gaan naar een partner, die bijvoorbeeld in dezelfde branche werkzaam is. Overigens is de aanmelding voor deze online dating site gratis.


Dating nieuws
 • Website van het Jaar 2018 verkiezing met categorie dating
  Website van het Jaar 2018 verkiezing met categorie dating
  15-10-2018 lees
 • Leuk spel voor singles in Den Haag
  Leuk spel voor singles in Den Haag
  08-10-2018 lees
 • Uniek event voor singles in Hortus Botanicus Escape Room
  Uniek event voor singles in Hortus Botanicus Escape Room
  01-10-2018 lees
 • Falll in love promotie bij Pepper
  Falll in love promotie bij Pepper
  24-09-2018 lees
 • Relatieplanet voorziet in tips voor veilig daten
  Relatieplanet voorziet in tips voor veilig daten
  17-09-2018 lees