Win een verblijf op privé eiland met online dating

Win een verblijf op privé eiland met online dating

Er worden steeds meer mogelijkheden geboden op het gebied van online dating. Zo is er onlangs weer een nieuwe dating site gelanceerd. De nieuwe dating site Zoekeendate.nl biedt interessante mogelijkheden om via een online date leuke hotspots te bezoeken en activiteiten te ondernemen.

De nieuwe website voor online dating heeft een leuke actie bedacht, waarbij de winnaars een rondvaart met privébutler kunnen maken en bovendien een dag op een privé eiland mogen verblijven. Het eiland bevindt zich in de Vinkeveense Plassen. Om in aanmerking te komen voor de prijs, hoef je alleen maar een jaar lang gelukkig te zijn met je partner. Natuurlijk moet je je partner wel via online dating hebben gevonden via Zoekeendate en één van de eerste liefdesparen zijn.

De nieuwe dating site biedt leden voorstellen voor het maken van een afspraakje op leuke hotspots. Daarbij kan er gedacht worden aan restaurants, maar ook aan trendy loungebars. Niet alleen de hotspots worden onder de aandacht gebracht van de singles, die elkaar willen ontmoeten. Er worden namelijk ook opties aangeboden voor kartbanen en sloepverhuurbedrijven. Zo kun je op een ongedwongen manier met elkaar kennismaken en nog plezier hebben ook.

Op de aanbevolen locaties ontvangen de betalende leden van de dating site een fles wijn bij het diner en kan er van een aantrekkelijke korting gebruik worden gemaakt. Het voordeel geldt altijd voor betalende leden en dus ook als er met vrienden wordt afgesproken. Er kan dus altijd van het lidmaatschap geprofiteerd worden. Ook als het online dating geen succes oplevert.


Dating nieuws
 • Als single naar Oerol met Relatieplanet
  Als single naar Oerol met Relatieplanet
  20-01-2020 lees
 • Januari uitstekende maand om met online daten te starten
  Januari uitstekende maand om met online daten te starten
  06-01-2020 lees
 • Lexa maakt van daten voor singles een event
  Lexa maakt van daten voor singles een event
  16-12-2019 lees
 • Relatieplanet in 2019 weer Website van het Jaar
  Relatieplanet in 2019 weer Website van het Jaar
  02-12-2019 lees
 • Leuke dating events voor single 50plussers
  Leuke dating events voor single 50plussers
  18-11-2019 lees