Win een verblijf op privé eiland met online dating

Win een verblijf op privé eiland met online dating

Er worden steeds meer mogelijkheden geboden op het gebied van online dating. Zo is er onlangs weer een nieuwe dating site gelanceerd. De nieuwe dating site Zoekeendate.nl biedt interessante mogelijkheden om via een online date leuke hotspots te bezoeken en activiteiten te ondernemen.

De nieuwe website voor online dating heeft een leuke actie bedacht, waarbij de winnaars een rondvaart met privébutler kunnen maken en bovendien een dag op een privé eiland mogen verblijven. Het eiland bevindt zich in de Vinkeveense Plassen. Om in aanmerking te komen voor de prijs, hoef je alleen maar een jaar lang gelukkig te zijn met je partner. Natuurlijk moet je je partner wel via online dating hebben gevonden via Zoekeendate en één van de eerste liefdesparen zijn.

De nieuwe dating site biedt leden voorstellen voor het maken van een afspraakje op leuke hotspots. Daarbij kan er gedacht worden aan restaurants, maar ook aan trendy loungebars. Niet alleen de hotspots worden onder de aandacht gebracht van de singles, die elkaar willen ontmoeten. Er worden namelijk ook opties aangeboden voor kartbanen en sloepverhuurbedrijven. Zo kun je op een ongedwongen manier met elkaar kennismaken en nog plezier hebben ook.

Op de aanbevolen locaties ontvangen de betalende leden van de dating site een fles wijn bij het diner en kan er van een aantrekkelijke korting gebruik worden gemaakt. Het voordeel geldt altijd voor betalende leden en dus ook als er met vrienden wordt afgesproken. Er kan dus altijd van het lidmaatschap geprofiteerd worden. Ook als het online dating geen succes oplevert.


Dating nieuws
 • Tips voor daten tijdens corona
  Tips voor daten tijdens corona
  26-11-2020 lees
 • Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  10-11-2020 lees
 • Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  21-10-2020 lees
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees