Online dating weekend in de Ardennen

Online dating weekend in de Ardennen

De mogelijkheden op het gebied van online dating worden steeds uitgebreider en gevarieerder. Daarbij loopt online dating vloeiend over in offline dating, waar het uiteindelijk allemaal omdraait. Het is tenslotte de bedoeling om via online daten een nieuwe levenspartner te ontmoeten. Een viertal jonge ondernemers heeft daar nu een bijzondere draai aangegeven door een speciaal date weekend te organiseren.

Tijdens het date weekend worden dertig single mannen en vrouwen met een kennismakingsdrankje ontvangen. Het weekend staat vol van activititeiten om elkaar op een ongedwongen wijze beter te leren kennen. Na ontvangst wordt er meteen een heerlijk diner gepresenteerd, waarna de eerste activiteit van speeddaten gehouden zal worden.

Tijdens het speeddaten krijgen de deelnemers aan het date weekend meteen een goede indruk van de overige singles. Na het speeddaten kan iedereen gezellig met elkaar verder praten in een loungesetting. Het verdere weekend staat in het teken van leuke uitstapjes en het ondernemen van activiteiten. Op zaterdagavond wordt er een heerlijke barbecue bereid en knappert er een gezellig kampvuurtje. Zondag is de laatste dag van het date weekend, waarna er nog een interactieve activiteit op het programma staat.

Het Trip en Date arrangement wordt aangeboden in een schitterende villa in de Belgische Ardennen. De accommodatie is voorzien van luxe faciliteiten met onder meer een zwembad, stoomcabine en whirlpool.

Het date weekend is natuurlijk een ideale manier om een eventuele partner te leren kennen. Maar het voordeel van online dating is, dat je eerst een duidelijk beeld hebt van iemand voordat er een offline afspraakje wordt gemaakt.


Dating nieuws
 • Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  10-11-2020 lees
 • Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  21-10-2020 lees
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees