Online dating weekend in de Ardennen

Online dating weekend in de Ardennen

De mogelijkheden op het gebied van online dating worden steeds uitgebreider en gevarieerder. Daarbij loopt online dating vloeiend over in offline dating, waar het uiteindelijk allemaal omdraait. Het is tenslotte de bedoeling om via online daten een nieuwe levenspartner te ontmoeten. Een viertal jonge ondernemers heeft daar nu een bijzondere draai aangegeven door een speciaal date weekend te organiseren.

Tijdens het date weekend worden dertig single mannen en vrouwen met een kennismakingsdrankje ontvangen. Het weekend staat vol van activititeiten om elkaar op een ongedwongen wijze beter te leren kennen. Na ontvangst wordt er meteen een heerlijk diner gepresenteerd, waarna de eerste activiteit van speeddaten gehouden zal worden.

Tijdens het speeddaten krijgen de deelnemers aan het date weekend meteen een goede indruk van de overige singles. Na het speeddaten kan iedereen gezellig met elkaar verder praten in een loungesetting. Het verdere weekend staat in het teken van leuke uitstapjes en het ondernemen van activiteiten. Op zaterdagavond wordt er een heerlijke barbecue bereid en knappert er een gezellig kampvuurtje. Zondag is de laatste dag van het date weekend, waarna er nog een interactieve activiteit op het programma staat.

Het Trip en Date arrangement wordt aangeboden in een schitterende villa in de Belgische Ardennen. De accommodatie is voorzien van luxe faciliteiten met onder meer een zwembad, stoomcabine en whirlpool.

Het date weekend is natuurlijk een ideale manier om een eventuele partner te leren kennen. Maar het voordeel van online dating is, dat je eerst een duidelijk beeld hebt van iemand voordat er een offline afspraakje wordt gemaakt.


Dating nieuws
 • Winterweekend Ameland voor singles
  Winterweekend Ameland voor singles
  14-01-2019 lees
 • Online video speeddaten via Relatieplanet
  Online video speeddaten via Relatieplanet
  07-01-2019 lees
 • Pepper training van single naar samen
  Pepper training van single naar samen
  24-12-2018 lees
 • Relatieplanet populairste datingsite 2018
  Relatieplanet populairste datingsite 2018
  17-12-2018 lees
 • Singles geven voorkeur aan datingprofiel met diepgang
  Singles geven voorkeur aan datingprofiel met diepgang
  10-12-2018 lees