Singlereizen via online dating site Relatieplanet.nl

Singlereizen via online dating site Relatieplanet.nl

Relatieplanet.nl is een online dating site, waar al ruim 4 miljoen singles staan ingeschreven. Dagelijks komen er nieuwe inschrijvingen bij en vinden vele singles een leuke partner. Relatieplanet biedt nog veel meer mogelijkheden dan alleen online dating. Zo is het sinds kort mogelijk om als single mee te gaan met een van de Relatieplanetreizen.

De Relatieplanetreizen zijn geschikt voor alle singles, het leuk vinden om op reis te gaan en met gelijkgestemden de vakantie door te brengen. Naast de groepsvakanties voor singles kan er ook een keuze worden gemaakt voor het maken van een reis op individuele basis. Bijvoorbeeld meegaan met een Blue Cruise of genieten tijdens een all inclusive vakantie in Turkije.

Als single op reis gaan is voor velen prettiger in een setting, waar er ook andere singles meegaan op vakantie. Bij de groepssamenstelling op het gebied van mannen en vrouwen, die aan de reizen deelnemen is de verhouding ongeveer veertig procent mannen en zestig procent vrouwen. Tijdens de vakantie bestaat natuurlijk de mogelijkheid om andere leuke singles te ontmoeten, waar een relatie uit voort kan groeien. Maar dat staat natuurlijk niet voorop tijdens het maken van een reis. Het gaat vooral om het genieten van de vakantie, waarbij je als single niet alleen bent, maar met gelijkgestemden.

Het aanbod van de vakanties van de online dating site Relatieplanet.nl is gevarieerd. Zo kan er een single zeecruise worden geboekt, maar kan de reis ook bestaan uit een wandelvakantie of een fietsvakantie. Een stedentrip behoort ook tot de mogelijkheden net als een reis langs de Noorse fjorden.


Dating nieuws
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees
 • Gratis training online daten voor singles
  Gratis training online daten voor singles
  17-08-2020 lees
 • Zomeractie bij Relatieplanet van start
  Zomeractie bij Relatieplanet van start
  03-08-2020 lees