Singlereizen via online dating site Relatieplanet.nl

Singlereizen via online dating site Relatieplanet.nl

Relatieplanet.nl is een online dating site, waar al ruim 4 miljoen singles staan ingeschreven. Dagelijks komen er nieuwe inschrijvingen bij en vinden vele singles een leuke partner. Relatieplanet biedt nog veel meer mogelijkheden dan alleen online dating. Zo is het sinds kort mogelijk om als single mee te gaan met een van de Relatieplanetreizen.

De Relatieplanetreizen zijn geschikt voor alle singles, het leuk vinden om op reis te gaan en met gelijkgestemden de vakantie door te brengen. Naast de groepsvakanties voor singles kan er ook een keuze worden gemaakt voor het maken van een reis op individuele basis. Bijvoorbeeld meegaan met een Blue Cruise of genieten tijdens een all inclusive vakantie in Turkije.

Als single op reis gaan is voor velen prettiger in een setting, waar er ook andere singles meegaan op vakantie. Bij de groepssamenstelling op het gebied van mannen en vrouwen, die aan de reizen deelnemen is de verhouding ongeveer veertig procent mannen en zestig procent vrouwen. Tijdens de vakantie bestaat natuurlijk de mogelijkheid om andere leuke singles te ontmoeten, waar een relatie uit voort kan groeien. Maar dat staat natuurlijk niet voorop tijdens het maken van een reis. Het gaat vooral om het genieten van de vakantie, waarbij je als single niet alleen bent, maar met gelijkgestemden.

Het aanbod van de vakanties van de online dating site Relatieplanet.nl is gevarieerd. Zo kan er een single zeecruise worden geboekt, maar kan de reis ook bestaan uit een wandelvakantie of een fietsvakantie. Een stedentrip behoort ook tot de mogelijkheden net als een reis langs de Noorse fjorden.


Dating nieuws
 • Sprookjesdate via Lexa
  Sprookjesdate via Lexa
  18-06-2018 lees
 • Wadlopen naar Ameland met Relatieplanet
  Wadlopen naar Ameland met Relatieplanet
  11-06-2018 lees
 • Dubbele kans succesvol online daten bij Pepper
  Dubbele kans succesvol online daten bij Pepper
  04-06-2018 lees
 • Tips van Relatieplanet voor ideale date mindset
  Tips van Relatieplanet voor ideale date mindset
  28-05-2018 lees
 • Single 50plussers actief met online dating
  Single 50plussers actief met online dating
  21-05-2018 lees