Singlereizen via online dating site Relatieplanet.nl

Singlereizen via online dating site Relatieplanet.nl

Relatieplanet.nl is een online dating site, waar al ruim 4 miljoen singles staan ingeschreven. Dagelijks komen er nieuwe inschrijvingen bij en vinden vele singles een leuke partner. Relatieplanet biedt nog veel meer mogelijkheden dan alleen online dating. Zo is het sinds kort mogelijk om als single mee te gaan met een van de Relatieplanetreizen.

De Relatieplanetreizen zijn geschikt voor alle singles, het leuk vinden om op reis te gaan en met gelijkgestemden de vakantie door te brengen. Naast de groepsvakanties voor singles kan er ook een keuze worden gemaakt voor het maken van een reis op individuele basis. Bijvoorbeeld meegaan met een Blue Cruise of genieten tijdens een all inclusive vakantie in Turkije.

Als single op reis gaan is voor velen prettiger in een setting, waar er ook andere singles meegaan op vakantie. Bij de groepssamenstelling op het gebied van mannen en vrouwen, die aan de reizen deelnemen is de verhouding ongeveer veertig procent mannen en zestig procent vrouwen. Tijdens de vakantie bestaat natuurlijk de mogelijkheid om andere leuke singles te ontmoeten, waar een relatie uit voort kan groeien. Maar dat staat natuurlijk niet voorop tijdens het maken van een reis. Het gaat vooral om het genieten van de vakantie, waarbij je als single niet alleen bent, maar met gelijkgestemden.

Het aanbod van de vakanties van de online dating site Relatieplanet.nl is gevarieerd. Zo kan er een single zeecruise worden geboekt, maar kan de reis ook bestaan uit een wandelvakantie of een fietsvakantie. Een stedentrip behoort ook tot de mogelijkheden net als een reis langs de Noorse fjorden.


Dating nieuws
 • Website van het Jaar 2018 verkiezing met categorie dating
  Website van het Jaar 2018 verkiezing met categorie dating
  15-10-2018 lees
 • Leuk spel voor singles in Den Haag
  Leuk spel voor singles in Den Haag
  08-10-2018 lees
 • Uniek event voor singles in Hortus Botanicus Escape Room
  Uniek event voor singles in Hortus Botanicus Escape Room
  01-10-2018 lees
 • Falll in love promotie bij Pepper
  Falll in love promotie bij Pepper
  24-09-2018 lees
 • Relatieplanet voorziet in tips voor veilig daten
  Relatieplanet voorziet in tips voor veilig daten
  17-09-2018 lees