Fysieke klik bij eerste ontmoeting na online dating

Fysieke klik bij eerste ontmoeting na online dating

Online dating kan leiden tot het vinden van een serieuze levenspartner, maar hoe zit het met de fysieke klik tijdens de eerste ontmoeting? De fysieke klik is niet altijd meteen aanwezig tijdens de eerste date, maar er bestaat altijd een mogelijkheid dat de klik kan groeien en er echt aantrekkingskracht ontstaat. Bij online dating krijgen beide singles een indruk van elkaar door de afbeelding op de profielfoto en leren zij elkaar door berichten uit te wisselen beter kennen. De eerste ontmoeting hoeft er niet altijd sprake te zijn van een fysieke klik en kan er zelfs in eerste instantie sprake zijn van een teleurstelling.

Er wordt vaak gedacht dat er een klik is of niet, maar als er tijdens de eerste date na vijf minuten nog geen klik is, dan wordt vaak meteen de moed al opgegeven. Dat is echter helemaal niet nodig, want een klik kan ook groeien, maar dan moet daartoe wel de gelegenheid worden gegeven. Het laten groeien van de klik kan zelfs gestimuleerd worden door het gesprek te beïnvloeden. Zo blijkt dat het praten over huisdieren die je als kind hebt gehad bijvoorbeeld veel warmte en plezier los te maken. Onderwerpen die fijne emoties of herinneringen oproepen kunnen echt een aanleiding zijn om een fysieke klik te ontwikkelen.

Bij het praten over emotioneel gerelateerde onderwerpen, die natuurlijk niet te diep hoeven te gaan, kunnen de ogen van de gesprekspartner bijvoorbeeld ineens gaan stralen, wat weer de interesse bij de ander opwekt. Geef dus niet te snel op bij een eerste ontmoeting als de klik niet meteen gevoeld wordt.


Dating nieuws
 • Website van het Jaar 2018 verkiezing met categorie dating
  Website van het Jaar 2018 verkiezing met categorie dating
  15-10-2018 lees
 • Leuk spel voor singles in Den Haag
  Leuk spel voor singles in Den Haag
  08-10-2018 lees
 • Uniek event voor singles in Hortus Botanicus Escape Room
  Uniek event voor singles in Hortus Botanicus Escape Room
  01-10-2018 lees
 • Falll in love promotie bij Pepper
  Falll in love promotie bij Pepper
  24-09-2018 lees
 • Relatieplanet voorziet in tips voor veilig daten
  Relatieplanet voorziet in tips voor veilig daten
  17-09-2018 lees