Christina Aguilera als gezicht van online dating site voor vollere vrouwen

Christina Aguilera als gezicht van online dating site voor vollere vrouwen

Christina Aguilera heeft onlangs een aanbod gekregen van een online dating site voor vollere vrouwen. De website Thebigandthebeautiful.com richt zich specifiek op vrouwen met een maatje meer en mannen die daarnaar op zoek zijn. Christina Aguilera krijgt het aanbod, omdat zij zelf de laatste tijd wat meer rondingen vertoont dan eerder het geval was.

Zelf heeft de beroemde zangeres er geen enkel probleem mee, dat zij enkele kilo’s is aangekomen, maar het is niet bekend of zij wel als het nieuwe gezicht wil worden gezien voor de betreffende online dating site. Christina Aguilera mag dan niet meer het kleinste maatje passen, maar dat beïnvloedt op geen enkele wijze haar uitstraling en zangprestaties. Het aanbod van de website met vollere vrouwen als doelgroep had betrekking op een combinatie van verschillende reclamevormen.

De zangeres zou namelijk het aanbod hebben gekregen om voor een bedrag van drie miljoen dollar onder meer in een televisiecommercial en radiocommercial op te treden. Ook zouden er voor dat bedrag twee fotoshoots plaatsvinden en zouden er vier publieke optredens aan het bedrag verbonden worden. Het aanbod is nog niet door Christina Aguilera geaccepteerd en het is nog maar de vraag of ze dat zal doen.

De zangeres heeft eerder laten weten inderdaad aangekomen te zijn en dat zij in elk geval trots is op haar rondingen. Wie het kan hebben, moet het laten zien waren ongeveer de strekking van de woorden van de zangeres. Overigens komt het nieuwste album in november uit met de titel Lotus.


Dating nieuws
 • Aantrekkelijke korting voor Relatieplanet abonnement
  Aantrekkelijke korting voor Relatieplanet abonnement
  15-04-2019 lees
 • Nieuwe campagne Ourtime online daten voor vijftigplussers
  Nieuwe campagne Ourtime online daten voor vijftigplussers
  08-04-2019 lees
 • Volg de workshop Hoe leg ik contact
  Volg de workshop Hoe leg ik contact
  01-04-2019 lees
 • Van single naar samen online training
  Van single naar samen online training
  25-03-2019 lees
 • Lenteactie met korting bij Relatieplanet
  Lenteactie met korting bij Relatieplanet
  18-03-2019 lees