Gratis speeddate tijdens Singlefeest van Relatieplanet

Gratis speeddate tijdens Singlefeest van Relatieplanet

De online dating site relatieplanet.nl staat bekend om de organisatie van bruisende Singlefeesten. Het volgende Singlefeest zal op 30 maart 2013 gehouden worden en tijdens dit feest krijgen singles de gelegenheid om mee te doen met de Speeddate Experience. Op het feest lopen er natuurlijk allemaal singles rond, maar wie graag op een directe manier leuke vrijgezellen wil ontmoeten kan meedoen met de gratis speeddate tijdens het feest.

De Speeddate Experience duurt een uurtje en in die tijd krijgen singles de kans om in tien rondes kennis te maken met leuke mannen of leuke vrouwen. Elke speeddate duurt vier minuten en in deze korte tijd kunnen er vragen gesteld worden en kan er gekeken worden of er sprake is van een klik of niet. Aan het einde van de ronde volgt de uitslag en wordt duidelijk of er sprake is van een match of niet. De Speeddate Experience wordt op dezelfde locaties als het Singlefeest gehouden in het Claus Event Center, maar vindt uiteraard plaats in een sfeervolle aparte ruimte.

Iedereen die gratis wil speeddaten tijdens het Singlefeest kan zich daarvoor aanmelden. Er zijn drie speeddate rondes voor verschillende leeftijdscategorieën. De eerste rond is bijvoorbeeld bedoeld voor mannen en vrouwen met een leeftijd boven de 45 jaar en de tweede ronde is bestemd voor singles in de leeftijdscategorie tussen de 30 en de 45 jaar. De derde ronde is weer voor singles met een leeftijd tussen de 25 en 35 jaar. Aanmelden kan via de website van Relatieplanet.nl via de pagina van het Singlesfeest.


Dating nieuws
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees
 • Gratis training online daten voor singles
  Gratis training online daten voor singles
  17-08-2020 lees
 • Zomeractie bij Relatieplanet van start
  Zomeractie bij Relatieplanet van start
  03-08-2020 lees
 • Wandeldate met chatbot Summer Journey
  Wandeldate met chatbot Summer Journey
  20-07-2020 lees