Gratis speeddate tijdens Singlefeest van Relatieplanet

Gratis speeddate tijdens Singlefeest van Relatieplanet

De online dating site relatieplanet.nl staat bekend om de organisatie van bruisende Singlefeesten. Het volgende Singlefeest zal op 30 maart 2013 gehouden worden en tijdens dit feest krijgen singles de gelegenheid om mee te doen met de Speeddate Experience. Op het feest lopen er natuurlijk allemaal singles rond, maar wie graag op een directe manier leuke vrijgezellen wil ontmoeten kan meedoen met de gratis speeddate tijdens het feest.

De Speeddate Experience duurt een uurtje en in die tijd krijgen singles de kans om in tien rondes kennis te maken met leuke mannen of leuke vrouwen. Elke speeddate duurt vier minuten en in deze korte tijd kunnen er vragen gesteld worden en kan er gekeken worden of er sprake is van een klik of niet. Aan het einde van de ronde volgt de uitslag en wordt duidelijk of er sprake is van een match of niet. De Speeddate Experience wordt op dezelfde locaties als het Singlefeest gehouden in het Claus Event Center, maar vindt uiteraard plaats in een sfeervolle aparte ruimte.

Iedereen die gratis wil speeddaten tijdens het Singlefeest kan zich daarvoor aanmelden. Er zijn drie speeddate rondes voor verschillende leeftijdscategorieën. De eerste rond is bijvoorbeeld bedoeld voor mannen en vrouwen met een leeftijd boven de 45 jaar en de tweede ronde is bestemd voor singles in de leeftijdscategorie tussen de 30 en de 45 jaar. De derde ronde is weer voor singles met een leeftijd tussen de 25 en 35 jaar. Aanmelden kan via de website van Relatieplanet.nl via de pagina van het Singlesfeest.


Dating nieuws
 • Aantrekkelijke korting voor Relatieplanet abonnement
  Aantrekkelijke korting voor Relatieplanet abonnement
  15-04-2019 lees
 • Nieuwe campagne Ourtime online daten voor vijftigplussers
  Nieuwe campagne Ourtime online daten voor vijftigplussers
  08-04-2019 lees
 • Volg de workshop Hoe leg ik contact
  Volg de workshop Hoe leg ik contact
  01-04-2019 lees
 • Van single naar samen online training
  Van single naar samen online training
  25-03-2019 lees
 • Lenteactie met korting bij Relatieplanet
  Lenteactie met korting bij Relatieplanet
  18-03-2019 lees