Gratis speeddate tijdens Singlefeest van Relatieplanet

Gratis speeddate tijdens Singlefeest van Relatieplanet

De online dating site relatieplanet.nl staat bekend om de organisatie van bruisende Singlefeesten. Het volgende Singlefeest zal op 30 maart 2013 gehouden worden en tijdens dit feest krijgen singles de gelegenheid om mee te doen met de Speeddate Experience. Op het feest lopen er natuurlijk allemaal singles rond, maar wie graag op een directe manier leuke vrijgezellen wil ontmoeten kan meedoen met de gratis speeddate tijdens het feest.

De Speeddate Experience duurt een uurtje en in die tijd krijgen singles de kans om in tien rondes kennis te maken met leuke mannen of leuke vrouwen. Elke speeddate duurt vier minuten en in deze korte tijd kunnen er vragen gesteld worden en kan er gekeken worden of er sprake is van een klik of niet. Aan het einde van de ronde volgt de uitslag en wordt duidelijk of er sprake is van een match of niet. De Speeddate Experience wordt op dezelfde locaties als het Singlefeest gehouden in het Claus Event Center, maar vindt uiteraard plaats in een sfeervolle aparte ruimte.

Iedereen die gratis wil speeddaten tijdens het Singlefeest kan zich daarvoor aanmelden. Er zijn drie speeddate rondes voor verschillende leeftijdscategorieën. De eerste rond is bijvoorbeeld bedoeld voor mannen en vrouwen met een leeftijd boven de 45 jaar en de tweede ronde is bestemd voor singles in de leeftijdscategorie tussen de 30 en de 45 jaar. De derde ronde is weer voor singles met een leeftijd tussen de 25 en 35 jaar. Aanmelden kan via de website van Relatieplanet.nl via de pagina van het Singlesfeest.


Dating nieuws
 • Relatieplanet krijgt van Consumentenbond hoogste privacyscore
  Relatieplanet krijgt van Consumentenbond hoogste privacyscore
  18-05-2020 lees
 • Zo begin je succesvol met online daten
  Zo begin je succesvol met online daten
  05-05-2020 lees
 • Maak met Lexa van daten een event
  Maak met Lexa van daten een event
  20-04-2020 lees
 • Meer online daten via Relatieplanet
  Meer online daten via Relatieplanet
  06-04-2020 lees
 • Ideale tijd om met online daten te beginnen met 50 procent korting
  Ideale tijd om met online daten te beginnen met 50 procent korting
  16-03-2020 lees