Gratis speeddate tijdens Singlefeest van Relatieplanet

Gratis speeddate tijdens Singlefeest van Relatieplanet

De online dating site relatieplanet.nl staat bekend om de organisatie van bruisende Singlefeesten. Het volgende Singlefeest zal op 30 maart 2013 gehouden worden en tijdens dit feest krijgen singles de gelegenheid om mee te doen met de Speeddate Experience. Op het feest lopen er natuurlijk allemaal singles rond, maar wie graag op een directe manier leuke vrijgezellen wil ontmoeten kan meedoen met de gratis speeddate tijdens het feest.

De Speeddate Experience duurt een uurtje en in die tijd krijgen singles de kans om in tien rondes kennis te maken met leuke mannen of leuke vrouwen. Elke speeddate duurt vier minuten en in deze korte tijd kunnen er vragen gesteld worden en kan er gekeken worden of er sprake is van een klik of niet. Aan het einde van de ronde volgt de uitslag en wordt duidelijk of er sprake is van een match of niet. De Speeddate Experience wordt op dezelfde locaties als het Singlefeest gehouden in het Claus Event Center, maar vindt uiteraard plaats in een sfeervolle aparte ruimte.

Iedereen die gratis wil speeddaten tijdens het Singlefeest kan zich daarvoor aanmelden. Er zijn drie speeddate rondes voor verschillende leeftijdscategorieën. De eerste rond is bijvoorbeeld bedoeld voor mannen en vrouwen met een leeftijd boven de 45 jaar en de tweede ronde is bestemd voor singles in de leeftijdscategorie tussen de 30 en de 45 jaar. De derde ronde is weer voor singles met een leeftijd tussen de 25 en 35 jaar. Aanmelden kan via de website van Relatieplanet.nl via de pagina van het Singlesfeest.


Dating nieuws
 • Date via Ourtime van Lexa voor jonge 50plussers
  Date via Ourtime van Lexa voor jonge 50plussers
  25-06-2018 lees
 • Sprookjesdate via Lexa
  Sprookjesdate via Lexa
  18-06-2018 lees
 • Wadlopen naar Ameland met Relatieplanet
  Wadlopen naar Ameland met Relatieplanet
  11-06-2018 lees
 • Dubbele kans succesvol online daten bij Pepper
  Dubbele kans succesvol online daten bij Pepper
  04-06-2018 lees
 • Tips van Relatieplanet voor ideale date mindset
  Tips van Relatieplanet voor ideale date mindset
  28-05-2018 lees