Offline daten in plaats van online dating

Offline daten in plaats van online dating

Als tegenhanger van de vele online dating sites, waarbij alle profielen bezocht kunnen worden en het veelal lang duurt voordat er echt een afspraakje is gemaakt, is het nu ook mogelijk om aan het snelle offline daten te doen. De primeur voor offline dating wordt geboden in Amsterdam, waar singles zich direct na aanmelding bij de site en het opgeven van een datum een passende date voorgeschoteld krijgen.

Het principe van offline dating is in de basis hetzelfde als online dating, maar werkt een stuk sneller. Via de website Dateinamsterdam.com kunnen leden zich aanmelden en vermelden op welke dag zijn een leuke date willen hebben. Uiteraard kunnen de eisen waar de date aan moet voldoen erbij worden vermeld. Voor de betreffende dag wordt er vervolgens een match gemaakt door een single voor te stellen die aan de wensen voldoet. Dat schept overigens geen enkele verplichting, want het is op basis van het profiel van de match mogelijk om te bepalen of je wel of niet met deze persoon op date gaat.

Het grote voordeel van offline dating is natuurlijk dat er niet eindeloos berichtjes over en weer te hoeven worden gestuurd voordat het daadwerkelijk tot een afspraakje komt. De website werkt overigens niet met een lidmaatschap in de vorm van abonnementen, maar de dates worden aangeboden voor een bepaald bedrag. Wie na drie maanden nog geen match gevonden heeft, krijgt het geld weer terug. Het nadeel van offline dating is natuurlijk wel dat de match niet zelf kan worden uitgekozen, zodat het nog maar de vraag is of het online dating zal overtreffen.


Dating nieuws
 • Er zijn weer dating events
  Er zijn weer dating events
  01-07-2020 lees
 • Live Coaching gericht op daten
  Live Coaching gericht op daten
  15-06-2020 lees
 • Incognito modus voor online daten bij Lexa
  Incognito modus voor online daten bij Lexa
  03-06-2020 lees
 • Relatieplanet krijgt van Consumentenbond hoogste privacyscore
  Relatieplanet krijgt van Consumentenbond hoogste privacyscore
  18-05-2020 lees
 • Zo begin je succesvol met online daten
  Zo begin je succesvol met online daten
  05-05-2020 lees