Offline daten in plaats van online dating

Offline daten in plaats van online dating

Als tegenhanger van de vele online dating sites, waarbij alle profielen bezocht kunnen worden en het veelal lang duurt voordat er echt een afspraakje is gemaakt, is het nu ook mogelijk om aan het snelle offline daten te doen. De primeur voor offline dating wordt geboden in Amsterdam, waar singles zich direct na aanmelding bij de site en het opgeven van een datum een passende date voorgeschoteld krijgen.

Het principe van offline dating is in de basis hetzelfde als online dating, maar werkt een stuk sneller. Via de website Dateinamsterdam.com kunnen leden zich aanmelden en vermelden op welke dag zijn een leuke date willen hebben. Uiteraard kunnen de eisen waar de date aan moet voldoen erbij worden vermeld. Voor de betreffende dag wordt er vervolgens een match gemaakt door een single voor te stellen die aan de wensen voldoet. Dat schept overigens geen enkele verplichting, want het is op basis van het profiel van de match mogelijk om te bepalen of je wel of niet met deze persoon op date gaat.

Het grote voordeel van offline dating is natuurlijk dat er niet eindeloos berichtjes over en weer te hoeven worden gestuurd voordat het daadwerkelijk tot een afspraakje komt. De website werkt overigens niet met een lidmaatschap in de vorm van abonnementen, maar de dates worden aangeboden voor een bepaald bedrag. Wie na drie maanden nog geen match gevonden heeft, krijgt het geld weer terug. Het nadeel van offline dating is natuurlijk wel dat de match niet zelf kan worden uitgekozen, zodat het nog maar de vraag is of het online dating zal overtreffen.


Dating nieuws
 • Leuke dating events voor single 50plussers
  Leuke dating events voor single 50plussers
  18-11-2019 lees
 • Date event voor single ouders met kinderen
  Date event voor single ouders met kinderen
  04-11-2019 lees
 • Meld je aan voor de Lexa Date Night
  Meld je aan voor de Lexa Date Night
  21-10-2019 lees
 • Herfstactie en cocktail workshops bij Relatieplanet
  Herfstactie en cocktail workshops bij Relatieplanet
  07-10-2019 lees
 • Online dating populair onder senioren en ouderen
  Online dating populair onder senioren en ouderen
  16-09-2019 lees