Online dating voor mooie mensen

Online dating voor mooie mensen

Er zijn vele online dating sites die zich op een speciale doelgroep richten, zoals op hoger opgeleiden of senioren. Er is echter ook een bijzondere online dating site, waar het schoonheidsideaal een belangrijke factor is en dat is de site voor Mooiemensen.com. Daar kunnen alleen mooi singles zich aanmelden en is er zelfs sprake van een beoordeling van het uiterlijk voordat iemand wordt toegelaten tot de website. Bij aanmelding dient er dus een foto meegezonden te worden, die zal worden beoordeeld. Alleen mooi singles komen voor aanmelding in aanmerking en het ledenbestand bestaat dan ook uitsluitend uit knappe dames en heren.

Bij de betreffende datingsite is het uiterlijk dus enorm belangrijk en daarmee komt de site wellicht tegemoet aan een groep singles die het uiterlijk van een nieuwe levenspartner erg belangrijk vindt. Bij aanmelding wordt de foto beoordeeld door het team achter de website, waarbij er dus gelet wordt op het uiterlijk, maar ook op de verzorging en op de kwaliteit van de foto. Het is overigens niet zo dat mensen over een uiterlijk als een model moeten beschikken.

Het inschrijven op de site voor mooi mensen is niet gratis, zodat er meteen abonnementsgeld dient te worden betaald. De abonnementen variëren van een maand tot zes maanden en van drie maanden tot twaalf maanden. Het voordeel van deze site is dat elk profiel in ieder geval over een foto beschikt. Wie grote waarde hecht aan het uiterlijk en zichzelf ook mooi vindt, kan zich aanmelden bij de website voor mooie mensen. Overigens is natuurlijk niet gezegd, dat bij andere online dating sites geen mooie mensen te vinden zijn.


Dating nieuws
 • Sprookjesdate via Lexa
  Sprookjesdate via Lexa
  18-06-2018 lees
 • Wadlopen naar Ameland met Relatieplanet
  Wadlopen naar Ameland met Relatieplanet
  11-06-2018 lees
 • Dubbele kans succesvol online daten bij Pepper
  Dubbele kans succesvol online daten bij Pepper
  04-06-2018 lees
 • Tips van Relatieplanet voor ideale date mindset
  Tips van Relatieplanet voor ideale date mindset
  28-05-2018 lees
 • Single 50plussers actief met online dating
  Single 50plussers actief met online dating
  21-05-2018 lees