Online dating bij e-Matching voor single vrouwen drie dagen gratis

Online dating bij e-Matching voor single vrouwen drie dagen gratis

Single vrouwen kunnen zich bij de online dating site e-Matching aanmelden en meteen profiteren van een gratis lidmaatschap gedurende een periode van drie dagen. Vrouwen kunnen dus eenmalig gratis een volledig lidmaatschap uitproberen bij deze online dating site en kunnen zo direct vrijblijvend kennismaken met alle mogelijkheden van de site e-Matching. Deze website voor singles is speciaal bestemd voor hoger opgeleiden, waartoe singles met een hbo-opleiding of universitaire opleiding elkaar kunnen vinden.

Nadat er drie dagen gebruik is gemaakt van het volledig gratis lidmaatschap geldt er geen verplichting om een betaald lidmaatschap af te nemen. Dat mag natuurlijk wel als er in die drie dagen bijvoorbeeld een leuke single is gevonden waar het mee klikt of als er nog meer tijd nodig is om een leuke partner te vinden. Er wordt in elk geval direct toegang geboden tot alle leuke singles van de site. Naast de onbeperkte toegang tot alle profielen is het ook mogelijk om zonder kosten berichten te sturen. Dat geldt altijd als een ander lid contact opneemt.

Wie na afloop van de drie dagen gratis volledig lidmaatschap besluit om niet verder te gaan en geen gebruik meer maakt van de functies kan erop rekenen dat het aangemaakte profiel na een periode van zestien weken verwijderd zal worden. Wie wel betaald lid wil worden van de online dating site e-Matching betaalt vanaf de ingangsdatum per maand een vast bedrag aan kosten.

Maak dus gratis kennis met alle functionaliteiten die de online dating site e-Matching te bieden heeft zonder verdere verplichtingen


Online dating site e-Matching schenkt geld aan goed doel

Online dating site e-Matching schenkt geld aan goed doel

De online dating site e-Matching bestaat nu vijftien jaar en dat wordt uitgebreid gevierd. Eerder hebben de leden al het vijftienjarig bestaan van deze online dating site mee kunnen vieren door van verschillende aanbiedingen te profiteren en nu wordt de aandacht in de maand oktober gericht op goede doelen,

Namens de leden van e-Matching wordt er een groot bedrag geschonken aan een van de goede doelen. Er zijn een aantal doelen geselecteerd waar het bedrag van 15.000 euro aan geschonken zou kunnen worden en leden van de online dating site kunnen hun stem uitbrengen op het goede doel van hun voorkeur. Op 31 oktober worden de stemmen geteld en zal duidelijk worden welk goede doel het bedrag van 15.000 euro in ontvangst mag nemen. Tot de goede doelen waarop een stem kan worden uitgebracht behoren het Liliane Fonds, Stichting AAP, Embracing the World, Anak Bangsa Foundation, Stichting Kattenbescherming, Make-a-Wish Nederland, Stichting Brooke Hospital for Animals, Vogelbescherming Nederland en World of Wildlife.

Op de website van de online dating site e-Matching is meer informatie te vinden over de verschillende goede doelen en hun doelstellingen. Leden hebben de hele maand oktober nog de tijd om hun stem uit te brengen. Overigens krijgen de goede doelen die niet de meeste stemmen krijgen ook een bedrag gedoneerd vane-Matching. Deze goede doelen zullen dan elk een bedrag van 250 euro krijgen.

Ook leden die geen lid zijn mogen meestemmen, maar moeten zich dan wel eerst even aanmelden bij deze online dating site voor hoger opgeleiden.


Dating nieuws
 • Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  10-11-2020 lees
 • Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  21-10-2020 lees
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees