Online dating site Lexa.nl groeit door

Online dating site Lexa.nl groeit door

De website van de online dating site Lexa heeft weer meer bezoekers mogen ontvangen. Het bedrijf comScore heeft de meest actuele cijfers over het aantal unieke bezoekers dat de online dating site heeft bezocht naar buiten gebracht. Uit de cijfers blijkt dat in de maand maart 2013 de website een gemiddeld aantal van 466.000 unieke gebruikers heeft mogen ontvangen op de online dating site.

De cijfers over de unieke bezoekersaantallen laten zien dat Lexa.nl boven de andere online dating sites uitkomt. Overigens heeft de online dating site Relatieplanet ook een groot aantal bezoekers mogen ontvangen in de maand maart met een gemiddeld aantal unieke bezoekers van 326.000. Als de cijfers van Lexa.nl en Relatieplanet.nl naast elkaar worden gelegd heeft Lexa 43 procent meer bezoekers mogen ontvangen. Op de derde plaats qua gemiddeld aantal bezoekers in de maand maart staat Twoo.com en deze online dating site is een onderdeel van de Meetic Group waar ook Lexa deel van uitmaakt.

De online dating sites die ver achterblijven met betrekking tot het gemiddeld aantal unieke bezoekers per maand zijn onder meer eDarling.nl, Parship.nl en Pepper.nl. De populariteit van Lexa.nl is dan ook enorm groot en dagelijks melden zich nieuwe singles aan, die naar een leuke partner op zoek zijn en het geluk bij deze online dating site willen vinden. De grootste sites richten zich overigens ook op een grote doelgroep en zijn niet net als bijvoorbeeld de online dating site eMatching gericht op een specifieke doelgroep.  Wie graag gericht in een bepaalde doelgroep een nieuwe partner wil vinden, kan bij de keuze voor een online dating site daarmee rekening houden.


Dating nieuws
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees
 • Gratis training online daten voor singles
  Gratis training online daten voor singles
  17-08-2020 lees
 • Zomeractie bij Relatieplanet van start
  Zomeractie bij Relatieplanet van start
  03-08-2020 lees