Online dating app Ginger winnaar van Startup Weekend

Online dating app Ginger winnaar van Startup Weekend

Online dating heeft zich inmiddels voor een deel verplaatst naar applicaties voor smartphones en tablets en er komen dan ook steeds meer apps voor dating op de markt beschikbaar. Een van de apps betreft de Ginger app die het Startup Weekend onlangs in Brussel heeft gewonnen. Het bijzondere aan het concept van deze app en manier van online dating is dat er niet slechts met één persoon wordt afgesproken, maar dat er met een groep een date wordt gemaakt.

De jury van het Startup Weekend liet weten dat het concept het meest origineel was van alle deelnemers. Zo kan er een afspraakje worden gemaakt met bijvoorbeeld een meisje die chaperonnes meeneemt naar de date. Een andere app die de tweede prijs kreeg toegekend voor het Startup Weekend ging naar het bedrijf TimePics. Dit bedrijf biedt de mogelijkheid om rond een speciaal evenement een tijdelijk sociaal netwerk te ontwikkelen. Het mobiel netwerk BeatuyCase mocht de derde prijs in ontvangst nemen. Dit netwerk is speciaal bedoeld voor vrouwen die tips en adviezen uitwisselen, zoals over het aanbrengen van make-up om aan een bepaald profiel te voldoen.

Het biedt voor de singles die zich bezighouden met online dating om een nieuwe partner te vinden natuurlijk allerlei mogelijkheden als er steeds meer opties komen om de droompartner te vinden. Het lid zijn van een online dating site vormt uiteraard de basis daarvoor, maar er kan daarnaast volop gebruik worden gemaakt van allerlei applicaties die er op het gebied van online dating beschikbaar zijn gekomen.


Dating nieuws
 • Tips voor daten tijdens corona
  Tips voor daten tijdens corona
  26-11-2020 lees
 • Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  10-11-2020 lees
 • Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  21-10-2020 lees
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees