Online dating site Relatieplanet organiseert spetterend zomerfeest

Online dating site Relatieplanet organiseert spetterend zomerfeest

De online dating site organiseert deze zomer een spetterend feest voor singles en wel op een fantastische locatie. Dit keer is er namelijk sprake van een speciale Beach Edition van het singlesfeest en het feest zal gehouden worden in het bekende Papa’s Beach House in Hoofddorp. De deuren gaan al om 16.00 uur open en er is plaats voor vierhonderd singles die in een leuke sfeer andere singles willen ontmoeten. Ook degene die geen lid zijn van Relatieplanet zijn van harte welkom op het zomerfeest.

Tijdens de speciale editie van het feest dat door de online dating site Relatieplanet georganiseerd wordt, zal DJ Dennis van der Geest zijn opwachting maken en een mix van trendy muziek in combinatie met gouwe ouwe zomerliedjes laten horen. De enthousiaste DJ zal iedereen met zijn optreden meteen ook enthousiast maken.

De locatie waar het feest wordt gehouden, Papa’s Beach House, bevindt zich aan de rand van een schitterend natuurgebied met een prachtig meer. Papa’s Beach House is ingericht als een echt strandpaviljoen en is natuurlijk de perfecte locatie om een zomers feest te geven. Aan het water ligt een strand en daar is een geweldig terras te vinden met fantastische loungestoelen en loungebanken. Al met al worden de perfecte omstandigheden geboden om een geweldig zomerfeest te geven.

Het evenement vindt plaats op 27 juli 2013 en de kaarten kunnen online gekocht worden of indien voorradig ter plekke aan de kassa. Wie het feest niet wil missen doet er goed aan om online alvast kaarten te bestellen via de website van Relatieplanet.nl.


Dating nieuws
 • Bezoek met andere singles Theaterfestival De Parade
  Bezoek met andere singles Theaterfestival De Parade
  16-07-2018 lees
 • Ga speeddaten via Lexa en ontmoet de leukste singles
  Ga speeddaten via Lexa en ontmoet de leukste singles
  09-07-2018 lees
 • Prijsvergelijking tussen sites voor online dating
  Prijsvergelijking tussen sites voor online dating
  02-07-2018 lees
 • Date via Ourtime van Lexa voor jonge 50plussers
  Date via Ourtime van Lexa voor jonge 50plussers
  25-06-2018 lees
 • Sprookjesdate via Lexa
  Sprookjesdate via Lexa
  18-06-2018 lees