Vijfdimensionaal persoonlijkheidsprofiel bij online dating site eDarling

Vijfdimensionaal persoonlijkheidsprofiel bij online dating site eDarling

De online dating site eDarling is speciaal opgericht voor singles met niveau en er worden op site verschillende redenen genoemd om voor deze online dating site te kiezen. Zo zijn de partnervoorstellen op een wetenschappelijke manier onderbouwd, want alle singles die zich aanmelden krijgen een vijfdimensionaal persoonlijkheidsprofiel aan de hand van het invullen van een vragenlijst. De lijst met vragen behelst maar liefst 283 vragen op basis waarvan de persoonlijkheidstest wordt uitgevoerd.

De antwoorden op de vragen vormen de basis voor het vaststellen van een vijfdimensionaal persoonlijkheidsprofiel. Het profiel wordt vervolgens gebruikt om perfect afgestemde partnervoorstellen te doen. Door van deze methode gebruik te maken is de kans op het vinden van een nieuwe partner uiteraard groot. Singles kunnen na het invullen van de vragenlijst een eigen profiel aanmalen. Op die manier kunnen andere singles al meteen een indruk krijgen. Uiteraard wordt aangeraden om een foto bij het profiel te plaatsen, want dan maken singles meer kans op contactaanvragen. eDarling geeft zelf aan dat profielen met een foto tot wel acht keer meer aanvragen tot contact krijgen.

De persoonlijkheidstest is een van de factoren op basis waarvan passende partnervoorstellen gedaan worden, maar er zijn ook nog een aantal andere factoren die een rol spelen, zoals de sociaal-demografische gegevens en de opgegeven zoekcriteria. Het leggen van contact is de volgende stap tijdens het proces van online dating bij eDarling. Singles kunnen de profielen inzien van de partnervoorstellen en daarin wordt informatie verstrekt over de leeftijd, persoonlijke beschrijving, foto, lengte en beroep. Het is vervolgens aan de single die partnervoorstellen heeft gekregen om het eerste contact te leggen. Inschrijving bij eDarling is overigens gratis, maar het premium lidmaatschap biedt meer voordelen.


Dating nieuws
 • Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  10-11-2020 lees
 • Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  21-10-2020 lees
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees