Nieuwe datingshow waar singles elkaar naakt ontmoeten

Nieuwe datingshow waar singles elkaar naakt ontmoeten

Online dating via internet is in onze maatschappij al gemeengoed geworden en er zijn steeds meer singles die online een nieuwe partner hebben gevonden om daarmee het leven te delen. Op televisie zijn er onderhand ook meerdere programma’s te zien geweest, waarin dating centraal staat en singles elkaar op verschillende manieren leren kennen. Reinout Oerlemans heeft nu een nieuw concept bedacht voor een datingshow, waarin er niets meer tot de verbeelding overblijft.

De naam van het nieuwe programma is Adam zkt Eva, waarbij de singles elkaar op een onbewoond eiland ontmoeten. Dat is nog niet eens het meest opvallende aspect, want het is de bedoeling dat de singles geen kleding dragen. De mannen en vrouwen ontmoeten elkaar dan ook in volledige naaktheid, waarbij de singles zich letterlijk nergens achter kunnen verschuilen. Er zit overigens wel een gedacht achter het elkaar naakt ontmoeten, want het is de bedoeling dat potentiële partners elkaar kunnen ontmoeten zonder door kleding te worden gehinderd, wat namelijk als een bijverschijnsel gezien kan worden.

De singles die deel gaan nemen aan de nieuwe datingshow worden aan elkaar gekoppeld op basis van de achtergrond en persoonlijke voorkeuren. Het is weer eens heel wat anders dan online dating, waarbij het eerste contact virtueel verloopt en het wat langer duurt voordat singles elkaar echt leren kennen en tot een eerste afspraakje komen.

Wie zich niet geroepen voelt om naakt op televisie te verschijnen en op een onbewoond eiland een potentiële partner te ontmoeten, kan zich natuurlijk gewoon aanmelden voor een van de gangbare online dating sites.


Dating nieuws
 • Falll in love promotie bij Pepper
  Falll in love promotie bij Pepper
  24-09-2018 lees
 • Relatieplanet voorziet in tips voor veilig daten
  Relatieplanet voorziet in tips voor veilig daten
  17-09-2018 lees
 • Lang weekend De Hoge Venen voor singles
  Lang weekend De Hoge Venen voor singles
  10-09-2018 lees
 • Abonnement verdubbelaar van Pepper
  Abonnement verdubbelaar van Pepper
  03-09-2018 lees
 • Succesvol online daten in 3 stappen
  Succesvol online daten in 3 stappen
  27-08-2018 lees