Matchingsysteem online dating site Be2 is verbeterd

Matchingsysteem online dating site Be2 is verbeterd

Be2 is een internationale online dating site die al meer dan tien jaar vele singles een leuke levenspartner heeft bezorgd. De online dating site koppelt singles aan elkaar op basis van een persoonlijkheidstest die vooraf kan worden ingevuld. Be2 heeft nu onlangs enkele verbeteringen aangebracht in het matchingsysteem, zodat het voor alle singles die ingeschreven staan nog eenvoudiger wordt om een geschikte partner te vinden.

De persoonlijkheidstest is op wetenschappelijke inzichten gebaseerd en neemt ongeveer vijftien minuten tijd in beslag om in te vullen. Met de verbetering van het matchingsysteem hoeven er nu minder vragen te worden ingevuld bij de persoonlijkheidstest. Er is sprake van een effectieve en succesvolle methode, waarbij de nadruk van het matchingsysteem komt te liggen op dat singles de ware liefde kunnen via de online dating site Be2.

De persoonlijkheidstest vormt bij Be2 de basis waarop singles elkaar kunnen ontmoeten, waarbij er uiteraard uitgegaan wordt van de resultaten van de ingevulde test. Zodra de test is ingevuld, zal er door Be2 een aantal partners aan de single worden voorgesteld. De single kan op basis van de partnervoorstellen besluiten om wel of geen actie te ondernemen.

Iedereen heeft de mogelijkheid om zich als single bij Be2 gratis in te schrijven, waarna altijd nog van de gelegenheid gebruik kan worden gemaakt om de keuze te maken voor een betaald premium lidmaatschap. Wie eerst meer wil weten over de werkwijze bij online dating site Be2 kan via de website een rondleiding volgen om te zien hoe singles de partner van hun dromen kunnen vinden.


Dating nieuws
 • Er zijn weer dating events
  Er zijn weer dating events
  01-07-2020 lees
 • Live Coaching gericht op daten
  Live Coaching gericht op daten
  15-06-2020 lees
 • Incognito modus voor online daten bij Lexa
  Incognito modus voor online daten bij Lexa
  03-06-2020 lees
 • Relatieplanet krijgt van Consumentenbond hoogste privacyscore
  Relatieplanet krijgt van Consumentenbond hoogste privacyscore
  18-05-2020 lees
 • Zo begin je succesvol met online daten
  Zo begin je succesvol met online daten
  05-05-2020 lees