Matchingsysteem online dating site Be2 is verbeterd

Matchingsysteem online dating site Be2 is verbeterd

Be2 is een internationale online dating site die al meer dan tien jaar vele singles een leuke levenspartner heeft bezorgd. De online dating site koppelt singles aan elkaar op basis van een persoonlijkheidstest die vooraf kan worden ingevuld. Be2 heeft nu onlangs enkele verbeteringen aangebracht in het matchingsysteem, zodat het voor alle singles die ingeschreven staan nog eenvoudiger wordt om een geschikte partner te vinden.

De persoonlijkheidstest is op wetenschappelijke inzichten gebaseerd en neemt ongeveer vijftien minuten tijd in beslag om in te vullen. Met de verbetering van het matchingsysteem hoeven er nu minder vragen te worden ingevuld bij de persoonlijkheidstest. Er is sprake van een effectieve en succesvolle methode, waarbij de nadruk van het matchingsysteem komt te liggen op dat singles de ware liefde kunnen via de online dating site Be2.

De persoonlijkheidstest vormt bij Be2 de basis waarop singles elkaar kunnen ontmoeten, waarbij er uiteraard uitgegaan wordt van de resultaten van de ingevulde test. Zodra de test is ingevuld, zal er door Be2 een aantal partners aan de single worden voorgesteld. De single kan op basis van de partnervoorstellen besluiten om wel of geen actie te ondernemen.

Iedereen heeft de mogelijkheid om zich als single bij Be2 gratis in te schrijven, waarna altijd nog van de gelegenheid gebruik kan worden gemaakt om de keuze te maken voor een betaald premium lidmaatschap. Wie eerst meer wil weten over de werkwijze bij online dating site Be2 kan via de website een rondleiding volgen om te zien hoe singles de partner van hun dromen kunnen vinden.


Dating nieuws
 • Tips voor daten tijdens corona
  Tips voor daten tijdens corona
  26-11-2020 lees
 • Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  10-11-2020 lees
 • Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  21-10-2020 lees
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees