Meer aanmeldingen online dating sites na feestdagen

Meer aanmeldingen online dating sites na feestdagen

Na afloop van de feestdagen verwachten verschillende online dating sites een toename van het aantal leden dat zich gaat aanmelden. De singles die de feestdagen zonder partner hebben doorgebracht schijnen na afloop van de feestdagen niet in een winterslaap te kruipen maar massaal op zoek te gaan naar een levenspartner. Dat is althans de verwachting die gebaseerd is op cijfers van diverse datingsites.

De dag na kerst werd al door de online dating site Lexa.nl een toename verwachting van vijfentwintig procent in verhouding tot gemiddelde dagen, waarop singles zich inschrijven. De verwachtingen voor januari zijn echter nog hoger gespannen, want er wordt dan een stijging van het aantal nieuwe aanmeldingen verwacht van dertig procent. De eerste zondag van het nieuwe jaar wordt de dag waarop de meeste aanmeldingen verwacht worden.

Niet alleen de online dating site Lexa.nl laat weten dat er een stijging wordt verwacht, want ook e-Matching denkt meer inschrijvingen te krijgen. In het afgelopen jaar zag e-Matching het aantal inschrijvingen na de feestdagen per dag met een gemiddelde van 350 singles stijgen. Op andere dagen in het jaar ligt het gemiddelde aantal inschrijvingen op ongeveer 175 personen.

Het zogenoemde zwarte gat na de feestdagen wordt als reden gegeven voor de toename van het aantal inschrijvingen van nieuwe leden op online dating sites. Singles grijpen deze periode aan om op zoek te gaan naar een nieuwe partner om in 2014 samen de feestdagen te kunnen doorbrengen. Het begin van het nieuwe jaar is vaak aanleiding om voornemens ten uitvoer te brengen en dat geldt ook ten aanzien van het vinden van een nieuwe partner.


Dating nieuws
 • EliteDating voor alle singles van niveau
  EliteDating voor alle singles van niveau
  17-06-2019 lees
 • Date workshop om contact te leren leggen
  Date workshop om contact te leren leggen
  10-06-2019 lees
 • Ga als single mee met de Sunset Cruise
  Ga als single mee met de Sunset Cruise
  03-06-2019 lees
 • Pepper verdubbelt abonnement voor singles
  Pepper verdubbelt abonnement voor singles
  27-05-2019 lees
 • Borrelen met singles via Lexa
  Borrelen met singles via Lexa
  20-05-2019 lees