Meer aanmeldingen online dating sites na feestdagen

Meer aanmeldingen online dating sites na feestdagen

Na afloop van de feestdagen verwachten verschillende online dating sites een toename van het aantal leden dat zich gaat aanmelden. De singles die de feestdagen zonder partner hebben doorgebracht schijnen na afloop van de feestdagen niet in een winterslaap te kruipen maar massaal op zoek te gaan naar een levenspartner. Dat is althans de verwachting die gebaseerd is op cijfers van diverse datingsites.

De dag na kerst werd al door de online dating site Lexa.nl een toename verwachting van vijfentwintig procent in verhouding tot gemiddelde dagen, waarop singles zich inschrijven. De verwachtingen voor januari zijn echter nog hoger gespannen, want er wordt dan een stijging van het aantal nieuwe aanmeldingen verwacht van dertig procent. De eerste zondag van het nieuwe jaar wordt de dag waarop de meeste aanmeldingen verwacht worden.

Niet alleen de online dating site Lexa.nl laat weten dat er een stijging wordt verwacht, want ook e-Matching denkt meer inschrijvingen te krijgen. In het afgelopen jaar zag e-Matching het aantal inschrijvingen na de feestdagen per dag met een gemiddelde van 350 singles stijgen. Op andere dagen in het jaar ligt het gemiddelde aantal inschrijvingen op ongeveer 175 personen.

Het zogenoemde zwarte gat na de feestdagen wordt als reden gegeven voor de toename van het aantal inschrijvingen van nieuwe leden op online dating sites. Singles grijpen deze periode aan om op zoek te gaan naar een nieuwe partner om in 2014 samen de feestdagen te kunnen doorbrengen. Het begin van het nieuwe jaar is vaak aanleiding om voornemens ten uitvoer te brengen en dat geldt ook ten aanzien van het vinden van een nieuwe partner.


Dating nieuws
 • Website van het Jaar 2018 verkiezing met categorie dating
  Website van het Jaar 2018 verkiezing met categorie dating
  15-10-2018 lees
 • Leuk spel voor singles in Den Haag
  Leuk spel voor singles in Den Haag
  08-10-2018 lees
 • Uniek event voor singles in Hortus Botanicus Escape Room
  Uniek event voor singles in Hortus Botanicus Escape Room
  01-10-2018 lees
 • Falll in love promotie bij Pepper
  Falll in love promotie bij Pepper
  24-09-2018 lees
 • Relatieplanet voorziet in tips voor veilig daten
  Relatieplanet voorziet in tips voor veilig daten
  17-09-2018 lees