Online dating site verloot date met George Clooney

Online dating site verloot date met George Clooney

Online daten kan tot het vinden van een levenspartner leiden, maar in het geval van de online dating site, waarbij een date met George Clooney wordt verloot, zal dat in ieder geval een droom blijven. De date kan echter wel werkelijkheid worden, want iedereen die een afspraakje met deze charmante verschijning wel ziet zitten, heeft de mogelijkheid een lot te kopen.

De verloting wordt georganiseerd door Omaze.com en een lot kost slechts 10 dollar. Overigens komt de opbrengst van de verloting ten goede aan het Satellite Sentinel Project. De organisatie van dit project houdt onder meer de grens met Soedan in de gaten en zet zich in voor de mensenrechten. Tot nu toe is er al meer dan een half miljoen dollar opgehaald met het organiseren van de loterij.

De hoofdprijs houdt meer in dan alleen een date met George Clooney, want de winnaar mag samen met iemand anders naar New York reizen. Tijdens de premie van de film The Monuments Men mag de winnaar zich aan de zijde van George Clooney scharen om samen de rode loper te betreden. Dat is nog niet alles, want er vindt tijdens de show van David Letterman ook nog backstage een ontmoeting plaats met George Clooney.

Wie een kans wil maken op een reis naar New York en een ontmoeting wil winnen met George Clooney heeft nog tot 30 januari de tijd om een lot van 10 dollar te kopen en daarmee tegelijkertijd het project Satellite Sentinel te steunen.


Dating nieuws
 • Tips voor daten tijdens corona
  Tips voor daten tijdens corona
  26-11-2020 lees
 • Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  10-11-2020 lees
 • Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  21-10-2020 lees
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees