Online dating site verloot date met George Clooney

Online dating site verloot date met George Clooney

Online daten kan tot het vinden van een levenspartner leiden, maar in het geval van de online dating site, waarbij een date met George Clooney wordt verloot, zal dat in ieder geval een droom blijven. De date kan echter wel werkelijkheid worden, want iedereen die een afspraakje met deze charmante verschijning wel ziet zitten, heeft de mogelijkheid een lot te kopen.

De verloting wordt georganiseerd door Omaze.com en een lot kost slechts 10 dollar. Overigens komt de opbrengst van de verloting ten goede aan het Satellite Sentinel Project. De organisatie van dit project houdt onder meer de grens met Soedan in de gaten en zet zich in voor de mensenrechten. Tot nu toe is er al meer dan een half miljoen dollar opgehaald met het organiseren van de loterij.

De hoofdprijs houdt meer in dan alleen een date met George Clooney, want de winnaar mag samen met iemand anders naar New York reizen. Tijdens de premie van de film The Monuments Men mag de winnaar zich aan de zijde van George Clooney scharen om samen de rode loper te betreden. Dat is nog niet alles, want er vindt tijdens de show van David Letterman ook nog backstage een ontmoeting plaats met George Clooney.

Wie een kans wil maken op een reis naar New York en een ontmoeting wil winnen met George Clooney heeft nog tot 30 januari de tijd om een lot van 10 dollar te kopen en daarmee tegelijkertijd het project Satellite Sentinel te steunen.


Dating nieuws
 • Er zijn weer dating events
  Er zijn weer dating events
  01-07-2020 lees
 • Live Coaching gericht op daten
  Live Coaching gericht op daten
  15-06-2020 lees
 • Incognito modus voor online daten bij Lexa
  Incognito modus voor online daten bij Lexa
  03-06-2020 lees
 • Relatieplanet krijgt van Consumentenbond hoogste privacyscore
  Relatieplanet krijgt van Consumentenbond hoogste privacyscore
  18-05-2020 lees
 • Zo begin je succesvol met online daten
  Zo begin je succesvol met online daten
  05-05-2020 lees