Leden online dating site Relatieplanet.nl positief over berichtensysteem

Leden online dating site Relatieplanet.nl positief over berichtensysteem

De online dating site Relatieplanet hecht waarde aan de gebruikerservaring van leden en voert regelmatig verbeteringen door. Een aantal leden van de online dating site heeft onlangs meegedaan aan een onderzoek ten aan zien van het berichtensysteem van Relatieplanet.nl. Daaruit is naar voren gekomen dat de members positief te spreken zijn over het gebruik van het berichtensysteem. Dat is belangrijk, want het systeem vormt natuurlijk de basis om met andere singles via het verzenden van berichten in contact te komen.

Het doel van Relatieplanet.nl is onder meer dat berichten door members op een simpele en praktische manier verzonden en ontvangen kunnen worden. In het onderzoek is de vraag gesteld of de betreffende functionaliteit van het berichtensysteem naar wens werkt en of er suggesties voor verbetering zijn. De leden die aan het onderzoek hebben meegewerkt zijn grotendeels positief over de functionaliteit. Drie procent van de respondenten heeft aangegeven van mening te zijn dat het berichtensysteem slecht werkt, maar meer dan de helft van de leden vindt het goed werken en zelfs 26 procent laat weten het berichtensysteem uitstekend te vinden.

Ongeveer zes procent vindt het systeem matig en net meer dan dertien procent geeft een voldoende aan het berichtensysteem. Uiteraard doet het team van de online dating site Relatieplanet.nl er alles aan om het members zo eenvoudig mogelijk te maken een partner te vinden. Er zal dan ook nog een onderzoek gaan plaatsvinden om de gebruiksvriendelijkheid van het systeem nog verder te vergroten. Overigens kan iedereen die lid is van de online dating site zich opgeven om alsnog een mening te geven over het berichtensysteem.


Dating nieuws
 • Bezoek met andere singles Theaterfestival De Parade
  Bezoek met andere singles Theaterfestival De Parade
  16-07-2018 lees
 • Ga speeddaten via Lexa en ontmoet de leukste singles
  Ga speeddaten via Lexa en ontmoet de leukste singles
  09-07-2018 lees
 • Prijsvergelijking tussen sites voor online dating
  Prijsvergelijking tussen sites voor online dating
  02-07-2018 lees
 • Date via Ourtime van Lexa voor jonge 50plussers
  Date via Ourtime van Lexa voor jonge 50plussers
  25-06-2018 lees
 • Sprookjesdate via Lexa
  Sprookjesdate via Lexa
  18-06-2018 lees