Leden online dating site Relatieplanet.nl positief over berichtensysteem

Leden online dating site Relatieplanet.nl positief over berichtensysteem

De online dating site Relatieplanet hecht waarde aan de gebruikerservaring van leden en voert regelmatig verbeteringen door. Een aantal leden van de online dating site heeft onlangs meegedaan aan een onderzoek ten aan zien van het berichtensysteem van Relatieplanet.nl. Daaruit is naar voren gekomen dat de members positief te spreken zijn over het gebruik van het berichtensysteem. Dat is belangrijk, want het systeem vormt natuurlijk de basis om met andere singles via het verzenden van berichten in contact te komen.

Het doel van Relatieplanet.nl is onder meer dat berichten door members op een simpele en praktische manier verzonden en ontvangen kunnen worden. In het onderzoek is de vraag gesteld of de betreffende functionaliteit van het berichtensysteem naar wens werkt en of er suggesties voor verbetering zijn. De leden die aan het onderzoek hebben meegewerkt zijn grotendeels positief over de functionaliteit. Drie procent van de respondenten heeft aangegeven van mening te zijn dat het berichtensysteem slecht werkt, maar meer dan de helft van de leden vindt het goed werken en zelfs 26 procent laat weten het berichtensysteem uitstekend te vinden.

Ongeveer zes procent vindt het systeem matig en net meer dan dertien procent geeft een voldoende aan het berichtensysteem. Uiteraard doet het team van de online dating site Relatieplanet.nl er alles aan om het members zo eenvoudig mogelijk te maken een partner te vinden. Er zal dan ook nog een onderzoek gaan plaatsvinden om de gebruiksvriendelijkheid van het systeem nog verder te vergroten. Overigens kan iedereen die lid is van de online dating site zich opgeven om alsnog een mening te geven over het berichtensysteem.


Dating nieuws
 • Als single naar Oerol met Relatieplanet
  Als single naar Oerol met Relatieplanet
  20-01-2020 lees
 • Januari uitstekende maand om met online daten te starten
  Januari uitstekende maand om met online daten te starten
  06-01-2020 lees
 • Lexa maakt van daten voor singles een event
  Lexa maakt van daten voor singles een event
  16-12-2019 lees
 • Relatieplanet in 2019 weer Website van het Jaar
  Relatieplanet in 2019 weer Website van het Jaar
  02-12-2019 lees
 • Leuke dating events voor single 50plussers
  Leuke dating events voor single 50plussers
  18-11-2019 lees