Online dating site voor vreemdgaan groot succes in Japan

Online dating site voor vreemdgaan groot succes in Japan

In Nederland is de online dating site Second Love voor vreemdgaan een groot succes, maar in het buitenland neemt het succes extreme proporties aan. Zo is er in Japan onlangs een online dating site voor vreemdgaan gelanceerd en daarbij werd een record gevestigd. In een periode van nog geen negen maanden telde de Japanse versie van Ashley Madison al meer dan een miljoen leden. Tot op dat moment was Brazilië het land, waarin de teller op een miljoen leden stond in de periode van de eerste tien maanden na lancering van de site.

Japanners staan bekendom de ingetogenheid en bescheidenheid, waarbij eer en status belangrijk zijn. Als er naar het aantal aanmeldingen wordt gekeken voor de online dating site voor vreemdgaan, dan laat dat echter zien dat ook de inwoners van Japan blijkbaar een grote behoefte hebben om vreemd te gaan. Iedereen kan zich anoniem inschrijven, zodat de kans om ontdekt te worden klein is. Overigens is de online dating site voor vreemdgaan in een aantal andere landen minder welkom. Zo is de site in Singapore geblokkeerd om reden dat de maatschappelijke waarden zouden worden aangetast.

In Nederland is Second Love een van de populaire datingsites om vreemd te gaan. Iedereen met een relatie kan via deze site andere singles ontmoeten die ook overspel willen plegen en wat extra spanning zoeken buiten de relatie om. Mannen en vrouwen kunnen zich gratis inschrijven. Er staan al meer dan 400.000 leden geregistreerd bij Second Love, zodat ook in Nederland vreemdgaan een populaire activiteit kan worden genoemd.


Dating nieuws
 • Website van het Jaar 2018 verkiezing met categorie dating
  Website van het Jaar 2018 verkiezing met categorie dating
  15-10-2018 lees
 • Leuk spel voor singles in Den Haag
  Leuk spel voor singles in Den Haag
  08-10-2018 lees
 • Uniek event voor singles in Hortus Botanicus Escape Room
  Uniek event voor singles in Hortus Botanicus Escape Room
  01-10-2018 lees
 • Falll in love promotie bij Pepper
  Falll in love promotie bij Pepper
  24-09-2018 lees
 • Relatieplanet voorziet in tips voor veilig daten
  Relatieplanet voorziet in tips voor veilig daten
  17-09-2018 lees