Date krijgt voorkeur boven kijken naar voetbal

Date krijgt voorkeur boven kijken naar voetbal

De online dating site Parship heeft een enquete gehouden en daaruit is gebleken dat de singles in Nederland niet geneigd zijn om een date af te zeggen als het Nederlands elftal net op dat moment moet voetballen. De singles die aan het onderzoek hebben meegedaan vinden het wel leuk om de wedstrijd dan gezamenlijk te bekijken. Dat gaf maar liefst 30 procent aan. Meer dan 20 procent is van plan om de wedstrijd na afloop van de date terug te gaan zien en 25 procent laat weten dat voetbal niet hun interesse heeft.

Een derde van de single dames vindt het leuk om samen naar de voetbalwedstrijd te kijken tegenover 27 procent van de mannen. Minder dan 2 procent van de single dames die deelname aan het onderzoek liet weten de voorkeur te geven aan het kijken van de wedstrijd. Bij de mannen ligt dat percentage op 8 procent. Overigens wordt het door dames niet aantrekkelijk gevonden als mannen tijdens het afspraakje een voetbalshirt dragen. Daar is 70 procent het over eens. Er geldt wel een uitzondering en dat is als de betreffende man dezelfde looks heeft als Daley Blind of Robin van Persie.

Bijna 20 procent van de dames vindt dat Robin van Persie het meest aantrekkelijk is van alle spelers van Oranje en Daley Blind wordt daarbij op de tweede plaats gezet. Een deel van de single dames is niet bekend met de Nederlandse voetballers en heeft in dat opzicht geen keuze kunnen maken. De singles voorspellen overigens dat Brazilië wereldkampioen zal worden.


Dating nieuws
 • Er zijn weer dating events
  Er zijn weer dating events
  01-07-2020 lees
 • Live Coaching gericht op daten
  Live Coaching gericht op daten
  15-06-2020 lees
 • Incognito modus voor online daten bij Lexa
  Incognito modus voor online daten bij Lexa
  03-06-2020 lees
 • Relatieplanet krijgt van Consumentenbond hoogste privacyscore
  Relatieplanet krijgt van Consumentenbond hoogste privacyscore
  18-05-2020 lees
 • Zo begin je succesvol met online daten
  Zo begin je succesvol met online daten
  05-05-2020 lees